local-stats-pixel fb-conv-api

Kas notiek Ziemeļkorejā?50

128 26

Sveiki, pilsoņi!

Mūsdienās klīst ļoti daudz melu ka pašlaik Ziemeļkorejā ir bads un citas šausmīgas lietas. Šajā rakstā es jums parādīšu kas patiesība notiek Ziemeļkorejā. Iesaku tev šo rakstu izlasīt līdz galam.

128 26 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000
Riktigi labs propogandas raksts tev sanācis. ☺ Palasi ko saka cilvēki kas tur braukuši uz ekskursijām.
27 2 atbildēt

Šis ir Kima Čenuna viltus profils emotion  emotion 

15 2 atbildēt
"Protams ir cilvēki kuri dzīvo kā bomži, noplukušās majās, ēd pārtiku kuram beidzies derīguma termiņš. Šādi apstākļi ir vairāk sastopami uz KTDR-Ķīnas robežas, taču tāda paša situācija ir mums Latgalē." Daunis esi? Tātad Latgale - tā vieta Latvijā, kur īpaši sakoncentrējušies ļaudis,kas pēc tavām domām, dzīvo noplukušā mājās kā bomži, "ēd pārtiku, kuram ir beidzies derīguma termiņš"?!!! Tā jau sava veida naida kurināšana. Paskaties uz pārējo Latviju - Kurzemi, Zemgali, Vidzemi tur situācija arī nav diez ko labāka. M@uka tu, komunistu propagandists.
15 2 atbildēt

nu jan 11 attēls nav fake,tad es esmu mailija sairusa.

10 0 atbildēt

Labi un pardomati rakstits,meginot paradit to stulbumu labaka gaisma... Aizmirsi tikai vienu sikumu,psrs bija tukstoshiem reizu specigaka ,bagataka un varenaka.Ta pati stulba ideologija( pat mazak stulba),un kur tagad ir psrs?Vestures meslaine.Kur jau sagatavota vieta ari ziemelkorejai.... Par kodolierochiem ari vel nevar zinat ,vismaz sakarigu neseju shamejiem noteikti nav,tad jajauta ,nah.tie vispar vajadzigi,ljoti dargs prieks sanak,uz kopejas nabadzibas fona. Par 16. vispar nav verts runat,tadas mulkibas par nakosho ekonomikas milzi un pasaules lielvalsti (tikai mazinju,ljoti,ljoti mazinju)izsauc tikai smieklus emotion  ... Bet ir ari laba zinja ,ja shito rakstijumu partulkosi shamejo valoda un ar tulkojumu aizbrauksi turp,varbut tev ari atljaus dzivot tur ,ja katru dienu rakstisi tadus idiotismus un publicesies interneta,kuru uz pusstundu tev iedos... menesii.

9 0 atbildēt

Berns, iemacies atksirt propogandu no realitates...

10 2 atbildēt
Iedotu medaļu, ja nebūtu beigušās.
6 0 atbildēt
Protams, raksts labs. Bet, kur tu ieguvi šo visu informāciju? "ASV diplomāts teica to, bet vārdu aizmirsu". Necenšos heitot, bet man nav skaidrs, kur ieguvi info. Kā tu vari zināt, kas ir taisnība, kas ne? Varbūt šie visi foto ir propaganda, redz, es daru ko labu nācijai. Es tai esmu tuvāks, vairāk cilvēcisks, ne neaizskarams kā debesis- tu tās redzi un apbrīno, bet neredzi, kas slēpjas aiz tām. Kā jau teicu, cenšos precizēt. Ja tas viss būtu tik viegli uzzināms, nebūtu arī tādu runu par Z-Koreju. Šis raksts ir diezgan liels pretstats visam, kas ir dzirdēts. Piedot, ja aizvainoju, bet tā nu tas ir.
5 0 atbildēt

Bērns, ja tu būtu dzīvojis burvīgākajā valstī virs zemes, proti, PSRS, tad tu zinātu, ka propogandas bildītes ir domātas medijiem un ka tajās attēlotais nav ikdiena...  Tieši tādas pašas bildītes, vai arī ļoti līdzīgas tika laistas apgrozībā par Padomju Savienību, lai pasaulei pierādītu, ka dzīve tur ir plaukstoša. Taču apburošās rindas pēc pamata pārtikas precēm es laikam atcerēšos vēl ilgi...

7 2 atbildēt

Avotu, no kurienes ņemta informācija... Kims ir ļoti "gudrs", jā, īpaši ar nāvessodu izpildi, iemetot tēvoci 20 nebarotu suņj krātiņā... Ļoti parāda viņa prāta spējas un gudrību...

4 2 atbildēt

ko tu tur dirs. nav bads kopš 2015 gada. WOW, pa vienu gadu bērni tā uzbarojušies ka pazīt nevar. domā tačū līdzi. ej stum savu propagandu kautkur citur kur cilvēki nemāk domāt un rēķināt līdzi

11. attēls, mašīnas ir tik nemākilīgi iefotošopētas ka pat zirgs to redz. laternu ēnas krīt nepareizi, autiņi visi vienādi (bordo mersedesi)

4 2 atbildēt
Nu ja pacenties, tad kaut kas jēdzīgs sanāk arī.
2 1 atbildēt

Naivi emotion 

3 2 atbildēt

Nu, un kas reizi pēc reizes liek ievēlēt tos pašus vēžus tikai citās kulītēs? Tautas atmoda pa lielai daļai bija tikai tuss tautas pārstāvjiem. Auseklīši un tamlīdzīgi. Jo nomenklatūra visu savā starpā sen bija izspriedusi. Garlaicīgi paliek, ja tu tiešām domā, ka katram latvietim būtu jābūt Latvijā, lai to glābtu no tā, ko tautas vēlētāju balsojums uzskata par vislabāko attīstībai uz gaišajām tālēm.

3 2 atbildēt
Āksts. Cik cilvēki ir aizbēguši no z korejas un lūguši patvērumu citur?Ja nemaldos,tikko pat kaut kāds viņu ministrs paņēma pēdu no tavas jaukās z korejas.Varbūt negribēja tikt par suņubarību?
3 2 atbildēt
2 attēls-'laimīgajai'jaunatnei aiz muguras stāv cilvēks kas man atgādina čekistu. Un kur citi cilvēki? 9 attēls,kur cilvēki kas ar sajūsmu noraugās savā vadonī?
3 2 atbildēt
11 attēls-ceļš divvirzienu,bet mašīnas brauc uz vienu pusi,nevienas pretimbraucošas.Un tās pat mašīnas izskatās kā tikko no garāžas izdzītas.
3 2 atbildēt

Slikti vai labi apstākļi, es tāpat gribu uz turieni aizbraukt uz pāris nedēļām. Ja vien tas būtu tik vienkārši 

 emotion 

1 0 atbildēt
kas spokos apstiprina šādus rakstus? Izlasot šādus rakstus, uzreiz rodas vēlme iziet no spokiem, jo vēlreiz ko šādu pat redzēt negribās.
2 2 atbildēt

11. paskaties cik pilnigi vianadas mashiinas ir priekshaa

0 0 atbildēt