local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ir šīs durtiņas?5

Šīs mazās durtiņas kādam var šķist nenozīmīgas, taču, kas slēpjas zem šīm durtiņām ir kas pārsteidzošs. Šīs durvis slēpj kaut, ko ļoti nozīmīgu, iespējams pat iespēju izdzīvot dažādās apokalipsēs. Šis būs vien no tiem variantiem, kuros paglābties dažādu briesmu gadījumos, pavisam noteikti rodas nojauta, par ko varētu būs stāsts vai ne ?

Uzņēmums “Atlas Survival” ir izveidojuši speciālu pazemes patversmi, tiem, kas vēl iegūt drošību, dažādu briesmu gadījumos. Šīs pazemes var izbūvēt tik mazas vai lielas, cik paši vēlaties. Tikai pārliecināties, ka paspējat iegūt vienu, pirms pasaules gala, ko apgalvo paši ražotāji, interesanti vai ne ?
Lūk šādas ir virszemes durvis, kas tālāk noved pie kā ļoti īpaša.Tāda izskatās viens no pazemes tuneļiem, pirms tos ierok zemē. Šādus tuneļus, var savienot ļoti lielā spektrā.

Jūs varat pielāgot savu patvērumu, tieši tādu, kādu pats vēlaties, kombinācijas, kādās salikt šo patvērumu ir ļoti plašas, viss atkarīgs no maka biezuma.Lūk šādas ir virszemes durvis, kas tālāk noved pie kā ļoti īpaša.

Tāda izskatās viens no pazemes tuneļiem, pirms tos ierok zemē. Šādus tuneļus, var savienot ļoti lielā spektrā.
Patversmes tiek ieraktas zemē, tik dziļi, cik vēlas to pircējs, parasti tie tiek likti aptuveni 20-30 metru dziļumam, iespaidīgi vai ne ?
Patversmes ieeja parasti sākas ar dubļu “karantīnas” zonu, kur tiek atstātas visas netīrās drēbes un apavi, pirms tiek ieiets galvenajās telpās.

10 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

gadijumā nebija jābūt bildēm?

3 0 atbildēt

Izsmeljoshs raksts.

0 0 atbildēt
Kur bildes?
0 0 atbildēt

Ļoti interiģējošs stāsts, būtu baigi labi, ka aiz teikuma ''tā izskatās pazemes durtiņas'' varētu redzēt kādu bildi- nevis nākamo rindkopu! 

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt