local-stats-pixel fb-conv-api

Karstie punkti, kur varētu sākties globāls konflikts44

413 9

Šajā rakstā iepazīstināšu jūs ar vietām pasaulē, kur mēs jau tuvākajā laikā varētu redzēt attīstāmies globālu konfliktu.

413 9 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Lai iestātos darbā vajag zināt krievu valodu, lai sarunātos Rīgā vajag krievu valodu. Saeimā ir kreiso partijas. Rīgas mērs ir Urļakovs (respektīvi krievs)  Kāds vēl iebrukums? emotion Mēs jau dzīvojoam ar vienu kāju Krievijā.   emotion  

38 0 atbildēt

Neiebruks, musu valdiba vienkarsi Latviju pardos, lai varetu sabuvet sev jaunas villas uz kadam eksotiskam salam.

26 0 atbildēt

debīlie cilvēki vēl nav sapratuši, ka krievija okupējot krimu, donbasu un luhansku ieguva pasakainas bagātības, ieskaitot kontroli melnajā jūrā. 

Donbasā un luhanskā ir milzīgs slānekļa gāzes baseins un psrs laikā tur bija resursu rezerves kuras tikai nesen sāka izmantot un to daudzums tur ir ļoti milzīgs. 

Salīdzināsim ar Latviju ? Ko krievi iegūs iebrūkot Latvijā ? Ja arī mēs nebūtu NATO, mūsu kaimiņiem nebūtu kur likties un viņi nāktu mums palīgā ar lielāku atbalstu nekā to tagad dara NATO. Krieviem tas būtu galīgi neizdevīgi, neskatoties uz to vai mēs esam NATO vai neesam, un fakts ir tāds, ka ja krievi gribēs okupēt Latviju tad viņi to arī izdarīs ātrāk kā 7 dienās un NATO nepaspēs noreaģēt, viss ko NATO spēs darīt - mēģināt nepieļaut krievijas tālāku ekspansiju eiropā

24 2 atbildēt

Kur Baltkrievija?

Nākamais karš Eiropā būs tur.varu saderēt.

Krievi tikai ar saviem sabiedrotajiem karo afganistāna,čečenija, gruzija, ukristāna.... Krievija tagad ar Baltkrieviju būvē robežas uz ko Lukašenko neapmierināts.Krievi slēdz ar BY neizdevīgus līgumus, uz ko Lukašenko neapmierināts. BY palīdz Ukrainai, uz ko punduris neapmierināts. Lukašs nav mūžīgs. Viņam ir divi dēli, kuri abi gribēs varu. Lai nepieļautu pilsoņu karu, krievija atvedīs karaspēku, un sāksies jampadracis. Vai ja pagriezīsies uz Rietumu pusi. Vai kāds valsts apvērsumu sataisīs. Nākamais karš būs tur. Un baltkrievu meičas muks pie mums. Turiet prežus gatavībā.

Saglabājiet šī komenta skrīnšotu, varēsiet bērniem parādīt.

14 0 atbildēt

Mums nevajadzētu sevi apgrūtināt ar šādām domām....

13 0 atbildēt

Var redzēt , ka pēc valentīndienas tev uznākusi depresija - nepalīdz ne mājas kārtošana, ne pornofilmas!

12 0 atbildēt
Te neviens neiebruks😂
11 0 atbildēt

Jā, protams.  emotion 

11 0 atbildēt

droši ir tikai islandē un varbūt arī austrālijā, bet tur ir vēl 1000000000000000 lietas kuras var būt nāvējošas ja neesi ļoti uzmanīgs

10 0 atbildēt

Neticu, ka iebruks - tomēr, tik daudz zemestrīces nav Krievijā, turklat Latvija nav zem Krievijas.

6 0 atbildēt

Kau ko līdzigu Spokos lasīju, menesi, vai pāris mēnešus atpakaļ. Ceru, ka neviens no Taviem konfliktiem nerealizēsies, vesalais saprāts uzvarēs. Bet par rakstu +. Vajag domāt pozitīvas domas, līdz ar to vis negatīvais atkapsies.

6 0 atbildēt
Kamēr tas būs izdevīgi , tad karš būs rīt vai citu dienu .
4 0 atbildēt
kāpēc es lasu šādus rakstus emotion
4 0 atbildēt

mnja..

2 0 atbildēt

Paskatāties reali, kāds ir Krievijas Karavirā aprikojums, un Nato karavīra ? Uzskatu, ka Ieročo ir daudz labāki, cik ta ilgi to ak izmantosi ? Lidz pastar dienai ? Krievija nav spējiga uzsākt, karu ar Nato, protams viņai ir viena spēcigākajām armijām, bet neuzskatu, ka Krievijas Federācijas Armija butu gatava preti stāties,  NATO kara spēkam. Nu par kodolieročiem nerunāsim, tur  Kuņ čuņ hu*s vai kā  to pamuļķi sauc  tās ir divas top valstis tājā ziņā.  Un nu Baltkrievija jau arī tagad ir kā uz naža asmens ? Lukašenko un co izskatās, ka grib uz Rietumu pusi skatīties, saprotot ka ar Krieviju viss būs vēl lielākā dirsā . Un protams, ka Kremlis un Pļūtina kungs to nepieļaus. Tātad, vēlu veiksmi Baltkrievijai  tikt ārā no Kremļa tupeles ! 

1 0 atbildēt

un kas tad pagātnē tāds bija ? ja krievi gribēs iekarot latviju tad viņi to arī izdarīs un ko tev tā spriedelēšana palīdzēs ? ja negribi lai tā notiek tad visa latvija ir jāpārtaisa par poligonu un jāpiedzen pilna ar tūkstošiem armijas tehnikas vienībām un 100 000 karavīriem, to tu gribi ? mācoties no vēstures var tikai to izsecināt, bet ir arī tāda lieta kā loģika, ar kuru tu laikam nedraudzējies

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Varbūt tās runas par Rotšilda banku sistēmu ir pamats? Kur saka, ja šīs ģimenes banku sistēmai nav varas kādā valstī, tad to grib iznīcināt. Mūsdienās nav vienmēr jāskatās uz valstīm, bet uz korporācijām, banku sistēmām, kuras daudzas ir pat bagātākas par daudzām valstīm kopā ņemot.
0 0 atbildēt

Kā pasaules prakse ir pierādījusi, tad konflikts var sākties da jeb kur, pat miermīlīgajā Austrijā vai ASV. Svarīgākais ir tas, kurš un kur to grib un spēj noorganizēt.

0 0 atbildēt

AK-74 pār par plecu un ar savu ģimeni uz mežu,šaujot pa visiem,kas cenšas mums pietuvoties.

0 1 atbildēt