local-stats-pixel fb-conv-api

Kanibālisms: - Krievu laulāts pāris nogalinājis un apēdis 30 cilvēkus14

337 0

Sanktpēterburga: Laulātais pāris savas darbības veica Krasnodaras reģionā, starp Krimas pussalu, Krievijas dienvidos. Policija uzgāja uz šīs lietas, jo vīrs pazaudēja savu mobilo telefonu.

Šausminošas bildes

Telefonā, kuru atrada kādi ceļu uzturēšanas strādnieki, atradās bilde, kurā bija attēlots vīrietis, kas iepozēja, kamēr viņš rokās turēja nocirstu sievietes galvu un roku, raksta Bloknot Krasnodar.

Lieta tika pieminēta arī pieticīgajā ziņu mājaslapā News Ru un Krievijas lielākajā avīzē Komsomolskaja Pravda. News Ru raksta, ka tiek runāts par 30 nogalinātiem cilvēkiem. Ceļu strādnieki devās uz policijas iecirkni, kad tie uzgāja attiecīgo bildi vīrieša telefonā. Tā uzsākās lietas izmeklēšana.

Diemžēl linkus uz bildēm no rakstiem Bloknot Krasnodar un Komsomolskaja Prava nevaru prezentēt, jo tās bildes ir tik šausminošas, ka tās vienkārši nav atļauts Spokos publicēt.

Sieva piedalījās

Sieva, pēc Bloknot Krasnodar vārdiem, piedalījās slepkavībās. News Ru raksta, ka vienas diennakts laikā policija laulātā pāra dzīvesvietā atrada 8 cilvēku mirstīgās atliekas.

Tika arī atrasti vairāki mobilie telefoni, kas piederēja upuriem, tai skaitā videomateriāls, kas aprakstā kā receptes kā gatavot maltītes no cilvēku gaļas. Vienā no bildēm attēlota cepta cilvēka galva uz šķivja.

Viena bilde ir ar datumu 8. decembris 1999. gads. Tas nozīmē, ka slepkavības notikušas gandrīz 20 gadus. Sieva ir atpazinusi vairāk kā 30 cilvēkus bildēs, kas ir pazuduši no apkārtnes, raksta Bloknot Krasnodar.

Lielākā daļa upuru ir bijušas sievietes. Vīrietis agrāk bija iepazīšanās mājaslapās internetā, kur viņš, visticamāk, atrada savus upurus, uzskata krievu mediji.

Vīra izskaidrojums

Vīrs paskaidroja savas darbības tā, ka viņš esot mežā atradis mirušu sievieti un viņš esot nogriezis viņai galvu un rokas, pēcāk uzņemot ar to bildi. Viņš skaidro, pēc policijas vārdiem, ka viņa rīcība esot bijusi ''dumja'' un ka tā nevajadzēja darīt.

Sieva kādreiz strādājusi par māsiņu kādā pilotu skolā, kas atradās netālu no vietas, kur laulātais pāris dzīvoja. Sieva ir 45 gadus veca. Pilotu skola apmāca pilotus Krievijas gaisa spēkos. Vīrs halturē, darot visus iespējamos darbus, t.sk. dzīvokļu uzkopšanu. Nav noskaidrots, cik viņam ir gadu.

Ja policija nolemj, ka laulātais pāris patiesi ir nogalinājis un apēdis 30 cilvēkus, tad tā būs otrā lielākā kanibālisma lieta Krievijā. ''Bitsjevskij maniak'' - kāds trakais no Bitsjevskas, kas ir pilsētas daļa Maskavā, nogalināja un apēda 49 cilvēkus 2000. gadu sākumā.

337 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Runā, ka kanibāliem trīc rokas. Ja tā, tad nav grūti to pārbaudīt uz abiem.  emotion Ceļstrādnieki arī baigie, ņem un rakājas pa sveša telefona galeriju. 

16 0 atbildēt

Viena bilde ir ar datumu 8. decembris 1999. gads.

Ticamības moments - nulle.  There's a strong argument that the first real camera phone was produced by Sharp and released in Japan by J-Phone (now SoftBank Mobile) in November of 2000.  Tātad 1999. gadā krievi Krasnodarā nefotografēja ar telefonu savas izvirtības. Otrkārt. Vēl pirms 10 gadiem telefonā kamera bija tik draņķīga, ka neko jēdzīgu nofotografēt nevarēja, kur nu vēl 1999. gadā. Tajā laikā staigāja ar Nokia 5110.

Treškārt - viens telefons ar visām bildēm kalpo gandrīz 20 gadu un vēl nav nosprādzis vai nomainīts? Ticu, ticu...

13 2 atbildēt

Mūsdienās tas ir šokējoši, bet ja atceramies vēsturi, nekā īpaša.

11 0 atbildēt

Ļoti ceru ka viņi aizrijās.. vairākkārt.  emotion 

7 2 atbildēt

Nopietni slimus ļaudis tāpat kā mirušus neesot korekti nosodīt...

4 0 atbildēt

avots?

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

užas

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt
Copy paste no kasjauns.lv
0 4 atbildēt