local-stats-pixel fb-conv-api

Kāds labums ir no tā, ja esi neglīts?18

392 5

Sarunas un komentāri norisinājās kādā askReddit diskusijā. Izlasi, ko citi par to domā un izpaud savu viedokli komentāros.

392 5 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

ja esi neglīts tad vieglāk atrast cilvēkus ar kuriem patiešām labi saproties, nevis tādus kas tevī saskata tikai ārieni un cenšas tev izpatikt, neiepazīstot līdz galam. 

27 0 atbildēt
Un tagad iedomājies, kā Tu justos, ja Tu autobusā sēdētu viens pats un Tev tik un tā apsēstos blakus. 😊😁
20 0 atbildēt

Neglīts, tas ir tikai ieviests cilvēku standarts, ja kāds izkrīt no vidējā standarta un tjipa skaitāms kā neglīts. Vai tad viņš ir patiešām neglīts, tpc ka citi tā domā? Un jā, ja esi no standarta izkritis, vismaz redzi sev patiesākus cilvēkus apkārt.

19 0 atbildēt
Beidzot kāds raksts priekš manisemotion
12 0 atbildēt

Tā! Kā tad man bija gadījies šo cetrutdienu. Es braucu ar trolejbusu ar Jugla 6. Mārkalnes ielā iekāpa trīs mazas meitenes. Es sēdēju viens, un visas meičas sēdēja man blakus. Man bija jākāp Alfa pieturā. Tad kad es pavaicāju lūdzu palaidīsiet mani? Atruna! Nē mēs jūs nelaidīsim nekur, jo esat smuks pēc Džastina Bībera. Nu wtf? Es jau vienalga izlapos ārā. Kas notiek ar mūsdienu bērniem?

2 0 atbildēt

Halo?

0 0 atbildēt
Ceturtais tāds baigi apskauzhams
0 0 atbildēt

Nu 16 gados ir normāli būt alone. Un ugly ir tikai perspektīvas jautājums. Kādam jau tu noteikti patīc emotion

0 0 atbildēt

Nu man atkal jāpiemin tas vecums emotion Kop iekšējo skaistumu un pacietību. Agrāk vai vēlāk kāds to ļoti novērtēs! emotion

0 0 atbildēt