local-stats-pixel fb-conv-api

Kādas ir vardarbīgu videospēļu patiesās sekas?19

Pistoles nogalina cilvēkus. Nē, cilvēki nogalina cilvēkus, un pistole ir tikai rīks. Jā, bet bez ieročiem, cilvēkim būtu jārisina dusmu cēloņi . Nē, viņi vienkārši atrastu citu ieroci, ar kura palīdzību viņi izrādītu vardarbību. diskusijas par pistolēm un vardarbību ilgst jau gadiem, bet ir vēl vienas vienlīdzīgas runas par vardarbību video spēlēs. Šada tipa diskusiju problēma ir tāda, ka abas puses var minēt statistiku vai principus, kas atbalsta savu nostāju, un nav reāla veida, kā atrisināt šos jautājumus kā tikai piekrist, ka viens otram nepiekrīt. Bet to noteikti ir vērts izpētīt nedaudz dziļāk, lai redzētu abu pušu argumentus.

228 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

klasiska masu mēdiju taktika.

20 000 cilvēki spēlē vidiospēles. viens kādu nošauj. OMG VIDEOSPĒLES IZRAISA VARDARBĪBU!!! SADEDZINĀT VISAS!!! PASAULES GALS!!! AAAAAAAAA!!!

30 0 atbildēt

Atgādina mammu. *Izdaru ko sliktu* Mamma: ''Pie vainas dators!!'' Viegli izmantojams, un samērā iedarbīgs arguments gandrīz pret visu, taču bezgala nepareizs..  

20 0 atbildēt

Nu ne tur tas suns aprakts. Pat garīgi nelīdzsvarots cilvēks lasot grāmats sāks darīt briesmu lietas. Tak ir cilvēki kuri visu mūžu spēlē vardarbīgās spēles, bet kad notiek konflikts pats pirmais dodas un cenšas to mierīgā veidā atrisināt.

Tak , tie kuri tur slepkavo ir cilvēki kuriem ir pietrūkusi ģimenes mīlestība. Un lai savu aizvainotību un emociju noslēptu spēlē tādas spēles, skatās tv un lieto draņķus. Bet PATIESAIS šo problēmu cēlonis par mazu vecāku uzmanība un mīlestība.

Lūk to vajadzētu atrisināt.

18 0 atbildēt

Kaut kur to vardarbibu jau vajag norakstit, lai noverstu cilvekus no patiesajiem vardarbibas celoniem. Domaju noziegumi alkohola reibuma parsit ,ietekmi no videospelem, daudzas reizes.

14 0 atbildēt

Vienmeer vajag atrast kaadu vainiigo, lai ari kas tas nebuutu. Kaads kaadu nomushija? - videogames! case closed.

13 0 atbildēt

Kā vienmēr viss jau slēpjas pašos cilvēkos. Ja cilvēks ir viegli ietekmējams, loģiski, ka viņam šādas spēles labāk vajadzētu izvairīties spēlēt. Pie tam ilgstoši spēlējot, un uzņemot tikai vardarbīgu informāciju smadzenēs ar laiku viņš nemaz nespēs ne par ko citu domāt. Lai kā arī būtu- vājas personības cilvēki visbiežāk ieciklējas uz vienu noteiktu lietu. Tā dzimst gan maniaki, sociopāti, slepkavas, izvarotāji, vai arī gluži pretēji- pašnāvnieki, kas ilgstoši sevī turot negācijas sevi nogruzī tik tālu, ka vairs nespēj rast sevī spēku turpināt cīnīties. Tā nu tas ir. Ne tikai videospēles ir ietekmējošas, tāpat arī filmas, internets, mediji, pat apkārtējā vide var izraisīt smadzenēs īssavienojumu. Viss ir atkarīgs tikai no paša cilvēka- vai viņš kaut tās pašas spēles uztver tikai kā īslaicīgu izklaides veidu pie datora, vai arī uzņem informāciju pārāk dziļi, un ielaiž to zemapziņā, kas jau var izraisīt nelāgas sekas. emotion

13 0 atbildēt

kam ir nosliece uz vardarbību (vai kāda cita psiholoģiska kaite) to viennozīmīgi ietekmēs no sliktās puses, pārējie ir pietiekami saprātīgi, lai spētu atšķirt realitāti no spēles! 

Turklāt, manā skatījumā, pamatproblēma ir vecākos, kuri atstāj mazus bērnus (ar pietiekami nenobriedušu psihi) divatā ar spēli, nesaku, ka jāaizliedz, bet pārrunāt pašsaprotamas lietas par to kas labs, kas slikts, kas pareizi, kas nē, kas pieļaujams tikai spēlē un tml.  gan vajadzētu! sanāktu diez gan primitīva saruna, bet visnotaļ labs ieguldījums berna prāta attīstībā!

3 0 atbildēt
Lielākās muļķības. Sen jau pierādīts, ka cilvēki, kuri nespēlē kaut tās pašas vardarbību spēles ir lielāka iespēja kļūt par slepkavu nekā cilvēks, kas spēlē, jo cilvēkiem spēlēs vismaz ir iespēja nolaist tvaiku, nekā tiem, kas nespēlē... Tad tiem jājiet dzīvē nolaist tvaiku. Tas ir atkarīgs no cilvēku psihez un es kā geimeris, kas daudz arī vardarbību spēles spēlēju esmu visnevardarbīgākais, labsirdīgākais cilvēks dzīvē kādu Tu satiktu. Byem
3 0 atbildēt
Vardarbībargu un masu slepkavas bija pirms videospelem - dauzas seno laiku serijslepkavas, kari u.c. Videospeles izraisa tikai 00001% no visām vardarbībām.
1 0 atbildēt
Kaut kur redzēju grafiski attēlotu statisku (aizmirsu kur), kur rādīja, vardarbību spēļu pārdošanas palielināšanu un slepkavības samazīnāšanu.
1 0 atbildēt

Kad Valmierā topošie zeki nosita 13 gadnieku (ja nemaldos) tad peč tam vainoja Mortal Kombat emotion

0 0 atbildēt
Nu nevar visu nogrūst uz vienu lietu. Ne par velti ir teicien "Viena pagale nekad nedeg". Iespējams, ka pie vardarbības vainīgi ir cilvēka raksturs, psihe, cilvēka saskarsme ar citiem cilvēkiem un audzināšana.
0 0 atbildēt