local-stats-pixel fb-conv-api

Kāda ir dzīve pēc piecpadsmit sitieniem ar cirvi pa seju?11

463 5

Daudzus attēlus es nepievienoju tikai tā nolūka dēļ, ka sadaļā šokā es domāju, ka būs maz lasītāju un lai tad arī īstenībā visi aplūko kāda tad ir dzīve pēc pienpadsmit sitieniem ar cirvi.

Iepazīsties šī sieviete ir Gul Mina, viņa tika izprecināta jau agrā vecumā, kad tikai meitenītes sāk roteļāties spēļlaukumos, proti divpadsmit gadu vecumā un viņa tika izprecināta sešdesmit gadus vecam vīrietim. Piecus gadus vēlāk šī jaunā dāma vēlējās dibināt attiecības ar jaunākas kārtas pārstāvjiem, piemēram, sava vecuma vai nedaudz vecāka, bet ne tik vecu kā savu tagadējo līgavaini. Septiņpadsmit gadu vecumā meitenes brālis viņu sita ar cirvi piecpadsmit reizes (Jūs iedomājaties cik tas ir daudz?) bet kāds bija iemesls šim slaktiņam? Brālis paskaidroja, to ka viņu mājās gaida vīrs un nav jāstaigā apkārt ar citiem vīriešiem, kad māsa no pirmā sitiena sāka raudāt un lūdza agresīvo brāli pārtraukt, viņš neko neriaģēja un turpināja vēl četripadsmit reizes. Bet pēc desmitās reizes Gul Mina saprata, ka viņas seja ir sakropļota un kliedza pilnā balsī : ''Nogalini mani! Es tāda nevēlos dzīvot!''

Bet izrādās, ka šis gadījums nebija vienīgais, kas notika saistībā ar vīru. Viņai ļoti daudz reižu ģimene ir situsi un draudējusi, ja krāps savu sešdesmit gadīgo vīru.
Gul Mina kā pati saka : ''Es gribēju vismaz piecas reizes izdarīt pašnāvību, bet vienmēr kaut kā paspēja sniegt man pirmo palīdzību un izdzīvoju, tāpēc sapratu, ka tam vairs nav jēgas.''
Izrādās, ka Gul Mina novembrī ir aizbēgusi uz kādu no Afgāņu sieviešu patversmēm dzīvot tur, tur viņa tiek turēta slepanībā, lai ģimene un viņas vīrs neuzina, kur viņa ir un kur viņa dzīvojot.

Kad Gul Mina bija maziņa, viņa ne mūžam nebūtu iedomājusies, ka viņas miesīgs brālis būtu gatavs viņu nogalināt, par to, ka staigājas ārā ar sava vecuma puišiem un viņa nekad nebūtu iedomājusies, ka būtu izprecināta ar sešdesmit gadus vecu vīru. Gul Mina :'' Es biju iedomājusies savu dzīvi nedaudz spožāku, mīlošu vīru, daudz bērnu un skaistu māju.''

Tagad Gul Minai visas rētas ir sadzījušas, protams tās nenozudīs pa visam, bet tik un tā viņa jūtas nedroša, jo viņai visu laiku māc domas, kad jeb kuru brīdi šeit var ielausties iekšā viņas ģimene un vīrs.

Kāpēc viņus neapcietina? Izrādās, ka draudi kā ģimene ir stāstījusi bija joka pēc stāstītis, lai noturētu viņu pie vīra un tas nav pamats apcietināšanai.
Fiziski sitieni ar rokām, ir bijuši tikai kā sadzīviski strīdi, kas arī nav nopietns apcietinājuma iemesls, kaut gan Gul Mina skaidroja, ka viņu sita dēļ tā, kad staigā arā ar citiem vīriešiem, policija tik un tā netic.
Un pēdējais sitieni ar cirvi, pašlaik noris tikai vēl izmeklēšana, par cik viņas brālis pats arī ir kaut kur tagad nozudis no zemes virsamas iespējams arī netiks neviens sodīts.

Vai tā ir dzīve?

Reklāma
463 5 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 11

0/2000

Nupat, nupat Spokos bija raksts par klosteri, kurā netiekot iekšā Sievietes. Feministes ceļ ārprātīgu brēku - kā tas ir, ka mūs neielaiž?!!! Mūsu - Sieviešu tiesības!!! Bet par šo viņām nav, ko pateikt? Kad klaji uzspļauj sieviešu tiesībām? Kur feministes ir ŠOBRĪD?!!!

30 5 atbildēt

lieciet mīnusus kaut vai, bet runa ir par cirvi, kā tā galva vēl turas klāt?

14 5 atbildēt

Kas viņa skaitīja kad viņu sita ? 

8 3 atbildēt

emotion   Kā viņa pēc tam vēl palika dzīva?

6 6 atbildēt

50 sitieni pa seju ar cirvi, tu saki? Es brīnos ,ka viņa dzīva ,ka vispār seja uz vietas ,galvas kauss kopā. Šie 50 sitieni nelīmējas kopā ar faktu ,ka viņa vēl dzīva vispār.

7 28 atbildēt