local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sieva troļļo vīra mīļāko23

640 15

Atriebība ir vēl saldāka, ja nevienam nav ne jausmas par to emotion

640 15 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Troļļo? Es drīzāk teiktu, ka sieva ir psihopāte un var vel beigās izdomāt kādu nogalināt! Teiksiet, nevajag vīram krāpt? Protams, ka nevajag, bet var arī vienkārši izšķirties!

37 4 atbildēt

Atceros, ka manā bērnībā manas draudzenes mamma aplēja savas sāņcenses dzīvokļa logu ar cilvēku izkārnījumiem. Cilvēki saprata šīs sievietes sāpes, taču neattaisnoja paņēmienu, ar kādu viņa cīnījās par vīra atgūšanu. Vīrs tomēr aizgāja.

Lai kā arī nebūtu, taču atriebību vai atriebību seriālus  neatzīstu un vēl pie tam tik briesmīgu. Sevi cienošs cilvēks nenolaidīsies līdz tādam līmenim. Esmu novērojusi, ka cilvēkus, kuri sastrādā neģēlības, agrāk vai vēlāk saņem likteņa triecienus.

19 0 atbildēt

BUUULSHIT! emotion

17 0 atbildēt

KO TU NETEIKSI emotionlaiza:AR TO VAR CIETUMA IESEDINAT .

5 0 atbildēt

emotionlabs bro

5 0 atbildēt

Un tā rodas maniaki un psihopāti.....

6 1 atbildēt

Šo es nekad neesmu varējusi saprast - ja kāds attiecībās krāpj otru ar citu - kāpēc skaitās normāli vērsties pret to citu cilvēku, kurš ļoti bieži ir bez savas otrās puses un attiecīgi, nevienu nekrāpj? Bet pret krāpēju nez kāpēc parasti izturas kā pret upuri. Sviests...

4 0 atbildēt
"Nesitīšu draugam, kas gulēja ar manu sievu- draugs nav vainīgs, vainīga ir sieva." Arī šajā gadījumā-atriebība šeit nav normāla, es ieteiktu no sākum pameklēt iemeslus vīra rīcībai sevī,don't kill the messanger!
3 0 atbildēt

emotion level 370 

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Man gan šķiet, ka dzīvē tā parasti nenotiek. Protams, interesanti izdomāts un tā, tāpēc lieku +, bet tomēr... 

0 0 atbildēt