local-stats-pixel fb-conv-api

Kā sākās bēgļu krīze, un kuri ir īstie izvarotāji un teroristi5

61 13

UZMANĪBU! LŪDZU IZLASI RAKSTU LĪDZ GALAM UN TIKAI PĒC TAM IZDARI SECINĀJUMUS! JA ESI NOLĒMIS ATSTĀT KOMENTĀRU AR SAVU VIEDOKLI, BŪŠU PRIECĪGS TO UZZINĀT, BET TIKAI TAJĀ GADIJUMĀ, JA TAS BŪS ADEKVĀTS UN PAMATOTS! UN VĒL, LŪDZU, BEZ RUPJĪBĀM, RASISTISKIEM VAI NACISTISKIEM IZTEICIENIEM, UN NAIDA KURINĀŠANAS!

61 13 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Nu viss jau labi un smuki, bet Latvijā jau nu tik tiešām nevajag šos migrantus, pietiek jau ar padomju laika migrantiem, kuri vēl tā teikt nav tā īsti ''integrējušies'' - nezin valodu, neciena pamatnāciju utt. Mums Latvijā bez labuma mekletājiem ir tik daudz latviešu, kuriem būtu loģiskāk dod līdzekļus, nevis uzturēt mellos!

14 1 atbildēt
Kad Libija bija Kadafi, Iraka bija Huseins un Sirija pilniba valdija Assads viss bija ok. Protams bija dazi konflikti tacu tas nebija gandriz nekas. Kas notieks ja Assada vairs nebus? Eiropa dirsa. Jo ISIS zelzs un plauks. Iraka gaza Huseinu, redziet kas tur tagad notiek? Kars un ISIS iegust arvien vairak teritoriju. Tadel Assads nekur nav vainigs. Vins mierigi sedeja sava valsti un nevienam netrauceja lidz ASV izdomaja ka tai ir par maz valstu ko kontrolet.
2 1 atbildēt
Tad jau invalīdus arī vajag novākt, jo tie paši pat reizēm pačurāt nevar. Tas nekas, ka cilvēkam bija nelaime.
1 0 atbildēt

pēdējā teikumā trūkst trīs komatu... emotion 

0 0 atbildēt

Par kādiem faktiem ir runa? Kur ir atsauces?

0 0 atbildēt