local-stats-pixel fb-conv-api

Kā nebūt kretīnam bārā?34

655 4

Kādreiz esi stāvējis pārpildītā klubā pie bāra letes un domājis, kas man jāizdara, lai tiktu pie dzēriena? Šajā rakstā kāds amerikāņu bārmenis dalās savās domās un pieredzē, ko vajadzētu un ko nevajadzētu darīt bāra apmeklētājiem. Principā elementāra pieklājība. Daudzas no šīm lietām attiecas ne tikai uz bāriem, bet arī citām iestādēm, kur jūs kāds apkalpo.

655 4 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000

Bārmeņiem patīk piedzēruši ļaudis, kas mētājas ar dzeramnaudām emotion

40 2 atbildēt

Ir vēl viens variants - neiet uz bāriem emotion 

Tas arī ļoti palīdz pret mistiski iztērētu naudu, pazaudētiem telefoniem, pamošanos ar rūķīšu pietaisītu muti, pamošanos nezināmā vietā un pzamošanos ar zilumu zem acs.

Alkoholu lietot  ir jāmāk un reti kurš to māk! Un te neiet runa par klasisko debīlismu:"Es varu izdzert vairāk"

26 0 atbildēt

Šis bārmenis kā tāda cimperlīga meitene, nevajag darīt to, šito... klientam vienmēr taisnība, ja gribēšu, tad svilpšu, saukšu viņu par Laumiņu un sviedīšu viņam ar monētām...   emotion

32 11 atbildēt

Ja bārmenis grib lai viņu ciena, tad viņam pašam ir jāciena savi klienti, jo ir gadījies redzēt bārmeņus kas uzvedas kā tādi gaiļi vistu barā.Ja bārmenis ir normāls un dara to kas viņam ir jādara, nevis pucē savas spalvas, tad vienmēr klients arī būs pacietīgs un laipns.

15 0 atbildēt
Dažos bāros bez maksas arī pa galvu var dabūt.
11 0 atbildēt

Tagad sapratu,ka klients ,,strada,,barmenim, nevis otradi...

8 1 atbildēt

Tu esi striptīzdejodāja ar pseidonīmu laumiņa?

5 0 atbildēt

Kā nebūt par kretīnu bārā emotion

Varbūt izvēlēties citu darba vietu emotion

Jokoju.

Bet, ja nopietni, tad nevajag taisīt visus tos vipendronus. Ja man vajag vienu alu, tad, bļac, ielej man vienu alu, nevis meņģējies tur ar divām glāzēm, putu nosmelšanu un pārējiem sūdiem. Un, ja man vajag vienu skrūvi, tad, bļac, salej un dod šurp nevis meņģējies tur ar pudeles mētāšanu un letes slaucīšanu. Lej davai, teātri vari spēlēt smukām jaunkundzēm nevis nesmukam vecim.

4 0 atbildēt

Nekad nevajag aizvainot bārmeni, tikai viņš zin, kas ir tavā glāzē. Vienīgi par stiprāku kokteili gribētu nepiekrist, jo man, piemēram, patika krietni stiprāki kokteiļi, kā lielākajai daļai citu. Bet par to protams nākas arī piemaksāt.

3 0 atbildēt

Galvenais nedirs bārmenim augumā ! Ja tu zini ka viņam aizmugurē ir pāris simts pudeles , ar kurām jebkurā momentā var tev iemest pa galvu . Ja izvedīs no pacietības emotion

3 0 atbildēt

Es zinu vienkāršāu variantu emotion - Nopelni naudu, un laipni palūdz dzērienu bārā un ej promemotion

2 0 atbildēt

Pietiks,ar to, ka nebūsi Raivis Raspopovs  emotion

1 0 atbildēt

ggggggf

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

padla, paej malā, pats paņemšu, baigā noņemšanās ar tevi un vēl nauda jāmaksā... 

0 0 atbildēt

. PERFEKTI!!!! strādāju letei otrpus jau vairākus gadus un parasktos zem ikkatra vārda, kas šai rakstā ir minēts! pašai vislaim ir gribējies šādu rakstu uzrakstīt, bet nav sanācis laiks.. bet vismaz tagad redzu, ka ne es vienīgā ar šo saskaros.. + vēl standata jautājumi, lai pārslēdz mūziku un pietur/paglabā drēbes un mantas.. ja neesi man ļoti īpašs cilvēks - nē, nebūs!

0 0 atbildēt

'', kādēļ striptīzdejotājas izmanto pseidonīmus. Es arī to daru, es esmu ‘’Laumiņa’’.'' emotion

 emotion OHO! Nezināju... Vēlviens iemesls braukt pie tevis uz Zviedriju...

0 0 atbildēt