local-stats-pixel fb-conv-api

KILLarija Klintone - 10 iemesli, kāpēc NĒ!47

262 26

Tā kā ASV prezidenta vēlēšanu kampaņa tuvojas noslēgumam un gan nozīmīga daļa amerikāņu vēlētāju, gan visu līmeņu ASV varas pārstāvji rāda ļoti satraucošu spriestspējas trūkumu, atbalstot Hilariju Klintoni, tad zemāk ir apkopots īss kopsavilums no publiski paustās informācijas par iespējams nākamo ASV prezidenti.

Rakstā gribu pievienot kā oriģinālrakstu, bildīšu dēļ tas nesanāks. Jo Diezvai kāds dabūs mirstīgais bildi ar "KILLariju". Raksts ir 100% oriģināls, tas tiek izplatīts visiem, beidzet Tauta vienreiz murgot, kā jau Jums solīju komentāros.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
262 26 47 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 47

0/2000

3. un 8. atkartojas lai butu parliecinosak ?

21 1 atbildēt

Neaizmirsisim ka vina ir kirzakcilveks no zemes ieksienes, kuri velas parnemt arejo pasauli.

23 4 atbildēt

Kaut biežāk būtu prezidenta vēlēšanas. Uzreiz internetā tik daudz politikas ekspertu.  emotion 

16 0 atbildēt
PAR TRAMPU. P.s tādu rakstu labāk nevajadzēja likt(nav heits ,bet ieteikums😂😂)
11 1 atbildēt

Man ir jautājums, kāda šķirba piemēslot spokus ar saviem viedokļiem, par ĀRVALSTU vēlēšanām? Vēl jo vairāk, Latvija tāpat neko nevar izmainīt, nav nekāda jēga likt šādus rakstus. Tu domā, ka kādam no spokiem vajag zināt tos faktus? Viņi nevienam, izņemot Amerikāņiem neder. Mēs neko nevaram ietekmēt.

16 6 atbildēt

TIkpat daudz un pat vairāk ir iemeslu ir lai nebalsotu par Trampu  emotion 

21 11 atbildēt

Trampi  emotion 

7 0 atbildēt

Neviens no kandidātiem nav labs, bet tad jau labāk Klintone, nekā Tramps, ar savām sienām. Viņš pat solīja, ka Baltijas valstis vairs netaisās aizstāvēt, un daži no jums vēl ir par viņu.

17 10 atbildēt

Foršākais moments bija tad, kad viņa ieradās mazajā Latvijā, lai piespiestu nelikumīgi atdot ebreju organizāciju īpašumus- kaut gan Latvijas likumdošana  iespeju atdot kaut kam  sabiedrisku organizāciju īpašumus  neparedz- pat korporācijām, kuras nevienu brīdi nav pārstājušas eksistēt, un kur it kā pārmantojamība ir skaidra..

5 0 atbildēt

Man nav ko teikt par visu šo emotion

4 0 atbildēt

Un visiem tiek skalotas smadzenes vēl jo projām, ka Tramps, ir mēsls. Bet par šo mēslu nobalsoja amerika, un domāju ka arī LV lielākais vairums būtu par Trampu, nevis Klintoni, kā to mums cenšas iedvest streips un co

4 0 atbildēt

Jau pirmie fakti, lika saprast, ka tas ir kaut kads apsurds un piedevam kopets, ne pasa redzets. Neatbalstu ne vienu, ne otru. Nu un ko Tu ar sava zakam tagad Trampu atbalsti? HAHA!

4 0 atbildēt
Teikšu godīgi - nepatīk ne Klintone, ne Tramps.
3 0 atbildēt

Ne mums vērtēt, ASV pilsoņi izvēlēsies savu prezidentu. Labāk skatīsimies, ko mēs paši darām, stipri šaubos, ka kāds teiks, ka esam saeimā ievēlējuši cilvēks, kuri mums patīk, un kuri mūs atbalsta. Retorisks jautājums: Kapēc tā? Varbūt varat izteikt savas domas, un ietekt ko darīt, lai kaut ko mainītu. Tā ir visu mūsu atbildība un izvēle, nezinu, kapēc mēs 25 gadus kļudamies.

3 0 atbildēt
Tie nav nekādi fakti, vien.kaut kādi spriedelējumi.bez pierādījumiem tas viss ir skolēnu sacerējums. Lai šis raksts būtu kaut cik objektīvs vajag arī otru pusi apskatīties.
5 2 atbildēt

Nu labi, kas īsts, kas nav - nezinu. Bet ja tā salīdzina, tad: pirmkārt, kas mums daļas gar viņas privāto dzīvi. Otrkārt karu turpinātu abas puses, tā ir ASV, nevis Hilarijas politika. Treškārt, ASV ir zināma kā valsts, kura atbrīvojas no sev nevēlamiem cilvēkiem neatkarīgi no tā kas ir pie varas. Ceturtkārt, beidzot uzlabotas attiecības ar Krieviju būtu tikai progress, pietik bāzt šo propagandu galvā, paši kūda, paši arī dabūs pa galvu. Un kā bonuss ir viņas aizmāšība, nezinu kā tu, autor, bet es gribu zināt ASV valsts noslēpumu.  emotion  Un galu galā, teātris, balsojas par ko gribat, rezultāts būs diezgan līdzīgs. 

3 1 atbildēt
Ja par Trampu vajadzētu šādu raksru tad tik vien ar 1 daļu neiznāks. emotion #nohate
8 6 atbildēt
Tramps būtu ideāls prezidents, ja nebūtu tās draudzības ar Krieviju. Ceru, ka viņš ar pāris kodolbumbām ieviesīs mieru pasaulē. Gribētu, lai arĪ krievus noliek vietā, bet diezin vai viņš tā darīs. Bet veceni par prezidenti, turklāt tādu, kura pat vīram nedot? Es līdz pēdējam par to baidījos, ka viņa uzvarēs, bet labi ka beidzās ar mazāko ļaunumu.
2 0 atbildēt

Man liekas ka ar trampu nogāja greizi - ilumināti nolika klintonei pilnīgi bezcerīgu sāncansi pretī, kuru bija jāuzvar jebkuram, bet nesanāca. Liels prieks par to ka nesanāca, nu man vismaz....

2 0 atbildēt

Bet Tramps tak ir rasists.  emotion 

1 0 atbildēt