local-stats-pixel fb-conv-api

Jūnija pirmā svētdiena.52

Sveiciens visapkārt ! Tāds neplānots pasākums sanāca, atbrauca bračka un aizvilka mani uz krāmu tirdziņu, sevi parādīt un uz citiem apskatīties.

Kā jau katru gadu pie mums Ikšķilē lejā pie Daugavas, Meliorāciju Sistēmu pārvaldes vecajā teritorijā pirmajā jūnija svētdienā notiek tirdziņš. Tauta sabrauc no malu malām un tiek tirgotas visneiedomājamākās lietas, katra gaumei un vajadzībai.

Man neko īpašu nekārojās iegātāties, bet sporta pēc izbaudīju krāmu tirdziņa atmosfēru. Redzēt bija ko, vazājāmies kā pa izstādi, satikām daudzus paziņas un aprunājāmies arī ar mantu tirgoņiem.

Piedāvāju arī spokiem nedaudz ieskatīties pasākumā :

« 1  2  3  4  5 »
458 0 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Tirgus "Latgalīte" dodas viesizrādēs :)

22 0 atbildēt

No visiem tiem "krāmiem" varētu uzbūvēt kautko, patiešām labu, piemēram: Betmena auto, vai pat transformeru emotion

11 0 atbildēt

Nemaz nezināju, ka LV arī visādas šitādas štelles saglabājušās :)

9 0 atbildēt

Baigi foršs pasākums, nākamreiz arī jāpiebrauc uz turieni, kaut vai tīri aci pamielot uz visādiem krāmiem. Cepums par rakstu! ;)

8 0 atbildēt

Tirdziņš notiek jau vairāk kā 30 gadus, vienmēr pirmajā jūnija un septembra svētdienā. Tie kas grib nopirkt ko jēdzīgu ierodas ar pirmo gaismu, jo tirgošanās sākas kad saujā var saskatīt naudu. Pats braucu uz turieni jau gadus 10, par cik neko speciālu man šoreiz nevajadzēja ierados tikai 6:30 un jau tad labākās mantas bija drošvien izķertas. "Tūristi" ierodas no 9-11 un uz neko jēdzīgu var vairs necerēt. ap 13-14 tirdziņš beidzas un tad var atlikušo nokaulēt nedaudz.

7 0 atbildēt

SUPER krāmu tirdziņš,es ar uz tādu gribu:)

3 0 atbildēt

Man piemājas meža arī daudz bunkuri un bedres palikušas kopš kara, tā pa virsu parušinoties tikai ložu virtenes atrastas, bet vienmēr gribējies ar metāla detektoru tur pastaigāties, vienīgi no tām mīnām un granātām bail.

3 0 atbildēt

Pēdejos 2 gadus kaut kā pašķidri retor auto ziņā un retro moto ziņā.

2 0 atbildēt

Pagaišgad biju nu tur visa kā pa pilnam tik žēl, ka līdzrkļi nebij pietiekami būtu ieķēris sev svečturi no mīnmetēja mīnas pa 4Ls... Nu gaidīsim nākošo tirdziņu un cerēsim uz to labāko. emotion

2 0 atbildēt

o, izskatās baigi labi !

2 0 atbildēt

Kā jutu, ka vajag turp doties, piepirktu rīdzelei detaļas, a vabūt vēl kādu šperiņu nokaulejis, kā arī būtu saticis pašu aleksandru! :)

2 0 atbildēt

Aizraujošs tirgus placis:D Man šitie visi vecie krāmi patīk,tik žēl ka nav informācijas,kur un kādi tirdziņi Latvijā notiek:)

2 0 atbildēt

Tad kad vēl nodarbojies ar ierakstu pirātismu tā ierakstu aparatūra būtu noderējusi

2 0 atbildēt

Saša, tu tur biji? nekur tevi nemanījuemotion    

 

ehh, jāgaida tagad septembra pirmā svētdiena, ja nemaldos, tad jāmizā atkal uz Ikšķili :D

2 0 atbildēt

52. emotion

0 0 atbildēt

Diez tā pret kuģu mīna vēl ir pilna ar pulveri?

0 0 atbildēt