local-stats-pixel fb-conv-api

Jokdaris 2 reizes ziņo par spridzekli Alūksnes veikalā «Maxima»13

384 1

Vakar Alūksnē norisinājās visai spraiga situācija. Kāds jokdaris nolēma pusdienlaikā patrenkāt veikala darbiniekus un atbildīgos dienestus, ziņojot ugunsdzēsējiem par to, ka ir ievietojis spridzekli veikalā «Maxima», kas atrodas uz Latgales ielas.

Tā kā šādi zvani tiek uztverti nopietni, tad nekavējoties veikalā ieradās atbildīgie dienesti un tas tika evakuēts. No Rīgas tika izsaukti kinologi ar suņiem, lai varētu pārmeklēt ēku. Tā kā netika atrasts neviens sprādzienbīstams priekšmets, tad operatīvie dienesti pameta veikala teritoriju un tas atsāka darbu.

Ja no sākuma likās, ka par šo atbildīgs ir kāds pusaudzis, kuram ''aiz neko darīt'' sagribējās pavērot šovu, tad nākamā ziņa liks saprast to, ka šis cilvēks ir garīgi nelīdzsvarots un priecājas par savu veikumu, visticamāk, vērojot to visu no droša attāluma. Bija pagājusi apmēram pusstunda, kad veikals atsāka savu darbību un kinologi jau bija ceļā uz Rīgu, kad tika saņemts atkārtots zvans par ievietoto spirdzekli veikalā.

Rezultāts - viltus trauksme, spridzekļa nav, izniekota diena, stulbs joks un vainīgajam nāksies maksāt lielu naudas summu par radītajiem zaudējumiem!

384 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Nu VUGD, Poličiem un Ātrajiem  ir iespēja redzēt pie zvana saņemšanas, kur apmēram atrodas tas telefona aparāts no kura zvana. Protams viss atkarīgs no operatora, bet vairāk vai mazāk diezgan precīzi. Atzvana atpakaļ un klausies kuram no šova vērotājiem sāk pīkstēt kabatā telefons, vienkārši mazliet vairāk izdomas vajag. Ja cilvēks ir mazliet dīvains, diez vai iedomāsies izslēgt skaņu vai telefonu.

11 0 atbildēt

Teikšu tā, ši ir vismaz labs treniņš viņiem, un kāds nevēroja, cik ilga laikā šāda trauksme atdzen visu policiju? Ja tas notiek līdz 10minūtēm-vismaz visa tā evakuēšana, tad tas ir labi, bet ja policijai tikai lai atbrauktu paiet kada pusstunda, tad es varētu uzspridzināt veikalu, iet sašaut kādus 10cilvēkus, kas nāk vērot/palīdzēt cietušajiem, padzert kafiju un beigās mierīgi aizbraukt.  Protams šādās situācijās var redzēt, cik ātri policija reaģē, piemeram ASV, tur taisa tos SwatTeamPrank, kur tu uzzini ta cilveka adresi un tad zvani policijai, par to ka tur ir ķīlnieki un apbruņoti vīri, un tad tur swat team uzrodas diezgan ātri, ar ieročiem un gatavi nošaut jebkuru kas neklausīs pavēlēm, vai arī būs ar ieroci. Protams, Latvijai nav nedz tur milzīgi policijas spēki, nedz arī aprīkojums, nedz arī tiesības nošaut cilvēkus, kas apdraud citus, vai viņu drošību. Piemēram, kā tas notika tejā 2013. gada mītiņā, kad tur daži bija cietuši no tām gumijas lodēm, un policija atkal bija vainīga. Policijai varētu iedot tos granātmetējus, kur būtu asaru gāzes granātas, un diezgan ātri pūli izkliedētu, un arī ugunsdzēsēji tur var piedalīties, šļācot pūlim virsū ūdeni. Neletālas lietas, un arī nav tur fiziski bojājumi manāmi. Izkliedē pūli un viss paliks labāk.

5 0 atbildēt

nezinu vai kāds/a lasīja pirmo aluksniesiem.lv rakstu par šo te, bet tur bija komentārs kurā pārmeta par mašīnas novietošanu un ka par to jāuzliek sods.Tas liekas tik muļķīgi, jo ir uzreiz skaidrs kapēc mašina tur stāv-lai nevarētu iebraukt- bet cilvēkam tik ļoti sasāpējusi cita problēma par auto novietošanu, ka nevarēja noturēties, sāka pārmest ne par ko un pie reizes tā nemanot par savu bēdu pasūdzējās emotion 

2 0 atbildēt

911 Latvijā pāradresējās uz 112, pie kam zvanot bez SIM arī vieta ir redzama, jo izmanto pirmo iespējamo mobilo tīklu. Paraugprāvu nevajag, pietiktu ja tiesa iedotu piespiedu darbu veco ļaužu pansionātā, babuļiem, pakaļu slaucīt un podu iznest.

2 0 atbildēt
Ģimnāzijas"spridzinātāju"ātri atrada. Domāju ka šito fruktu arī tikai saganīs. P.s. Matilde izrādās ir Alūksniete? Ja tā,tad prieks satikt spokos vēl vienu Alūksnes cilvēku.
1 0 atbildēt
Švolmaņa bodi gan jau arī evakuēja. Un visu tirgu. Zaudējumi tirgotājiem pamatīgi.
1 0 atbildēt

matilde jokdare iekrāso rakstus dzeltenus

0 0 atbildēt

To var izdarīt arī caur pc, so nomaini ip un vsjo, balle beigta, jo neviens nevar vairs tevi atrast emotion

0 1 atbildēt

Personīgi es domāju ,ka šis teātris izdarīts pilnīgi oficiāli ar atļauju un sankcionēts--lai uzturētu spriedzi pakļautības garā.tass viss ir pufelis!!

4 9 atbildēt