local-stats-pixel fb-conv-api

Jauna Černobiļa - 10. novembra naktī Voroņežā?32

708 2

Krievija ir zeme noslēpumaina, un oficiālie avoti par notikušo Novovoroņežas AES izsakās ļoti atturīgi. Krievijas valsts masu informācijas līdzekļi paziņoja visai skopu informāciju par incidentu.

708 2 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Galvenais lai nepus musu virziena.

50 0 atbildēt

Vēsture atkārtojas- arī pēc Černobiļas informācija bija ar krietnu kavēšanos. Varbūt esmu pārāk aizdomīgs un šiem neuzticos

41 1 atbildēt

2014. gada 6. oktobrī avārijas situācijas dēļ tika apturēta 5. enrgobloka darbība (ekspluatācija gan bija jāpārtrauc jau 2010. gadā), jau 2005. gada 5. novembrī bija radušās problēmas ar vienu no šī bloka turboģeneratoriem (nr.14) Tagad pēc divu nedēļu darba sāk  gļukot jaunais 6. bloks, kurā uzstādīti jaunie  ВВЭР-1200 reaktori. Tādus pašus grib uzstādīt arī Baltkrievijā, Ostrovecas pilsētā, lai gan iedzīvotāji protestē. Vēl šādas AES būve pēc Krievijas projekta bija paredzēta Vjetnamā, bet šie saprotamu iemeslu dēļ nupat atteicās.  

13 0 atbildēt
Tu pats saprati ko uzrakstīji??? PSRS nav Krievija un Krievija nav PSRS??? Respektīvi valdošajā ziņā nekas nav mainījies, pie varas joprojām ir tirāns kurš mālē cilvēkiem acis, un kuri akli toc visam ko viņš saka, un atriecībā uz šo gadījumu, viss tiks noslēpts vēl labāk kā PSRS laikos, un par to slīgšanu mēslos....krievi ir vēl lielākā pakaļā kā jebkad, tikai savā augstprātībā to nekad neatzīs, ogles šahtās grauzīs, bet ar paceltu galvu, ptfu bļa, tāds komentārs, tu ko apollo un delfus lasi?
12 1 atbildēt

Pievieno atsauci no kurienes ņēmi šo informāciju. 

10 0 atbildēt

5. - pilsētiņa Hrenovoe

8 0 atbildēt

Drīz krievu mēdiji teiks,ka tas bija tikai salūts...

8 0 atbildēt

2013 .g. 12. aprīlī Maskavas apg. pilsētā Eļektrostaļ notika negadījums. Vietējā metalurģiskajā uzņēmumā kausēšanas krāsnī nonāca radiācijas avots ar cēziju-137. Radioaktīvās daļiņas caur skursteni nonāca apkārtējā vidē un nosēdās tuvākajos kvartālos. Tika evakuēts vietējais boulings. Vēlāk dažviet pilsētā tika noņemta augsnes virskārta.

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Cezijs-Elektrostala/815416

8 0 atbildēt

Vot,...tā ir ar to atomu...skaties kā gribi-sūdi lieli...

4 0 atbildēt

njaa traki gan!

2 0 atbildēt

To vareja gaidit... 

1 0 atbildēt

Dēļ Černobiļas šitie dirsīgie 13 gadnieki arī rodas. Kas tagad?

0 0 atbildēt

Man patīk, ka spoku lietotāji par Krieviju zin vairāk kā ASV drošības dienests. Laikam, to visu uzzunājuši no krievu ekoloģiskajiem izdevumiem.

3 4 atbildēt

FAKENGAY

3 6 atbildēt