local-stats-pixel fb-conv-api

Izbesīja.204

Raksts pacelts ! Man iestājās kaut kāda melnā strīpa, dārgā meitene nokļuva slimnīcā, tagad jau otro mēnesi viens mēģinu saimniekot pa saimniecību. Pagalam neiet bet mēģinu kaut kā tikt galā, mācos pat kaut ko virtuvē ēdamu uzmeisarot. Lai mazāk kreņķētos esmu izvērsis pamatīgu darbību savā darbnīcā. Sabrauca pie manis vairāki spoki ar savām auto bēdām un kopīgi tagad caurām diennaktīm ņemamies gar dzelžiem.

Viss notiek, čaļi darbojas, es arī šur tur roku pielieku, procesi virzās. Spoki darboņi gan jau savus stāstiņus par celšanas procesiem arī vēlāk uzbliezīs, patreiz nav līdz tam, caurām dienām maucam kamēr jaudas pietiek, tad pārguļam un atkal darbībā. Pašam arī nav lustes un arī nekā ievērības cienīga par ko rakstīt, šis rakstiņs arī nebūtu tapis, bet kā saka, kad vadzis pilns...

Kā jau parasti darbojoties ieskatamies ik pa laikam Spokos, katru dienu jāatbild uz daudzām vestulēm par dažādiem jautājumiem ko atsūta spoki entuziasti. Jautājumu daudz, par dažādām tēmām, cik pats kaut ko saprotu, tik mēģinu vienmēr katram atbildēt. Tā nu savā nodabā ķēros pie gruntēšanas, pat uztaisīju klipiņu, kaut kā ir jāatslēdzas no drūmām domām.

http://s1270.beta.photobucket.com/user/Aleksandrs59/media/106_x264.mp4.html

Kā jau agrāk ziņoju, mani raksti nav reklāmai, tā ir vairāk aizraušanās, darbojoties ar spokiem ir sanācis dažreiz pat iebraukt mīnusos, bet ne par to stāsts.

1481 32 204 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 204

0/2000

Tie hroniskie mīnusu licēji jau mīnusus liek aiz skaudības! Paši neko normālu izdomāt nevar!!

232 4 atbildēt

Jēga cepties par kaut kādiem sūda virtuālajiem mīnusiņiem? Ja jau tas padara viņu nožēlojamo dzīvi krāšņāku tad lai tik mīnuso. Par tādām pabirām var tikai ierēkt - cik daudz laika tiks atveltīts, lai samīnusotu visus tavus rakstus? :D :D :D

97 0 atbildēt

Mīnusu licēji ir sevī dziļi vīlušies botāniķi, ar izteiktu skaudības devu emotion Svceiciens meitenei, lai veseļojās emotion

67 0 atbildēt

Vēlu ātrāk tavai meitenei izveseļoties un pārasties mājās.

A pa šitiem mīnusotājiem neuztraucies. Šitie divi frukti arī manus rakstus un komentārus visu laiku mīnuso. 

28 0 atbildēt

Vispār nesaprotu, kā kādam Sašas rakstam var vispār mīnusu ielikt. Visi tie vienmēr ir ideāli nostrādāti!!!

29 5 atbildēt

Ceru, ka katrs, kurš ciena Sašu, ieliks prelis87 un rouxel vismaz vienu mīnusu. Lai tad šie papriecājas.

24 3 atbildēt

Sasha neņem viņus galvā...

17 0 atbildēt

Saproti, tie ir kautkādi sīki idioti, kas laikam sākumskolā iet! Besī! Laikam viņus vecāki galīgi nespieskata. Drošvien tie ir no tiem skaudīgajiem.

Tici man Saša, nesen pievienoju TIK LIELU RAKSTU, kur testēju telefonu, bet divi čeļi uzblieza mīnusus par to, kam man uz bildes bija LATVIEŠU pop MŪZIKA telefonā.

Normāli, ne?

Es tādus idiotus neņemu galvā!

17 1 atbildēt

žēl man šitās jaunatnes, kas sēž spokos un liek mīnusus palabi un pakreisi. 

Tak šie noteikti no fāterīša ir kādreiz norāvušies par saskrāpētu mašīnu vai piedirstu salonu.

kā jau rakstīja T o p tie jau salasījušies sava veida 'fani'.

11 1 atbildēt

Galvenais novēlu dārgajai meitenei veselību! pārējais jau viss būs un ir ok!!

10 0 atbildēt
Eh...šis „fanu„ pulciņš , man liekas, ir katram, kas ir kaut ko spokos sasniedzis. Arī man ir tādi lietotāji, kas katrā rakstā ko ierauga liek mīnusus. Sākumā tas kaitina, bet tici man, vēlāk būs vienalga. Lai jau tiek tas prieciņš! Un jā, ar balsošanu kaut kas ir jādara, tikai pašam pagaidām priekšlikumu nav.
8 0 atbildēt

domaaju aatraak vareetu ar print screen, nekaa no kameras/telefona veel bildes kaachaat aaraa :))))

7 0 atbildēt

Es kā skuķis no tām tehniskajām lietām neko nesaprotu, bet ziņkārības mākta laiku pa laikam palasu, paskatos Sashas  rakstus. Esmu sajūsmā par to, ko viņš dara un par to, ka aizrauj, pamāca un pabalsta visus entuziastus :) Nedzīvotu es tālā Kurzemes miestiņā, aizčāpotu ciemos ar kādu sautējuma grāpīti. Tāpat vien, jo man tā gribētos un liekas, ka tas būtu labs darbiņš. Tāpat kā viņš palīdz puišiem tāpat vien, jo viņam tā gribas un tas noteikti ir labs darbiņš :)

Un - nekritizē jau tikai tos, kas neko nedara :)

7 0 atbildēt

Man liekas ka sitie minusotaji ir ar zemu pasnovertejumu vai kautkadi atstumtie jefini  lai kautka justos krutaki ieliek so minusu. Nu ja vel minusa sanemejs kautko uzraksta tad sitie knapsli uzreiz sarosas lai saliktu velvairak minusu.

7 0 atbildēt
xd avatarsxd

Ejam visi viņam salikt mīnusus emotion

7 0 atbildēt

Troļļi ir un paliek troļļi. Nebaro troļļus, neliecies ne zinis par viņiem, viņi to tik vien gaida. Vislabākais veids kā cīnīties pret troļļiem ir viņus pašus notroļļot emotion 

7 0 atbildēt

Turies gan bus labi

6 0 atbildēt

Lai Sašu nesarūgtinātu, visiem rakstiem liekam plusus! :D

6 1 atbildēt

+6 rakstam un tad sāku lasīt!

Domāju, ka kārtējais Tavs garadarbs par un ap dzelžu vai drāšu kastēm, kurām jāpieliek roka, lai tās atkal skaisti un žilbinoši ripotu vai skanētu.

Bet!  mīnusotāji?

Tāda suga ir un būs. Viens veids ir viņus caur komentāriem kādā rakstā parādīt lasītājiem, jo sabiedrībai jāzina savi "varoņi".

Ja kādam, un 100%, ka atradīsies tāds, kuram nepatīk raksts, nu uz priekšu mīnus arī ir vērtējums un aizliegt vērtēt rakstus, domāju nebūtu prātīgi.

Ar kaut kādu sauju mīnusu nedrīkst pietikt, lai mazinātu vēlmi publicēt foršus rakstus!

Veiksmi un pacietību! 

5 0 atbildēt

Stulbeņi, kas tos minusus liek, ne vietā, lai tikai ieriebtu, Malacis Saška. emotion

5 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »