local-stats-pixel fb-conv-api

Ivanpah saules enerģijas ģenerēšanas sistēma.8

185 0

Paņem 300.000 datoru kontrolētus spoguļus, katru 7 pēdas augstu un 10 pēdas platu. Ar datoru palīdzību pievērst saules gaismu uz augšu no 459 torņiem, kur ūdens tiek pārvērsts par tvaika turbīnu jaudu. Bingo: jums ir pasaules lielākā saules elektrostacija, Ivanpah saules elektrības ģenerēšanas sistēma.

No oficiālo ziņu izlaiduma: Ivanpah saules elektrības ģenerēšanas sistēma tagad ir darbspējīga un piegādās saules elektroenerģijas Kalifornijas klientiem. Ar pilnu jaudu, ieguldījuma mehānisma trīskaršiem 450-pēdu augstiem torņiem rada kopā saules enerģiju, pietiekami daudz, lai ar elektroenerģiju nodrošinātu 140.000 Kalifornijas mājas ar tīru enerģiju un novērstu 400.000 tonnas oglekļa 392 megavati (MW) dioksīda gadā, vienāds noņemot 72.000 transportlīdzekļus no ceļa.
Satriecošas 5 kvadrātjūdzes federālās zemes netālu no Kalifornijas, Nevada robežas pletās pāri. Tas izskatās sasodīti skaisti. Paskatieties uz šiem apbrīnojamajiem attēliem:

185 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

tas tak Hellios one .... daži sapratīs

2 0 atbildēt

Nez cik bieži un cik lielu meksikāņu armiju vajag, lai to spoguļu plantāciju notīrītu ik pa laikam?!? emotion

0 0 atbildēt

Cepti baloži.

0 0 atbildēt

Saules enerģija ir laba, bet tā kā tiek pārvērsta tvaikā, kurš griež turbīnu, tad tā jau knapajam Kalifornijas un Nevadas štata ūdenslīmenim ir vēl lielāka slodze, jo ražojot elektrību no tvaika, ūdens patēriņš ir milzīgs, bez tam, destilējot ūdeni, iegūst milzīgos kvantumos nevajadzīgus minerālus, kuri aiziet kā atkritumi. piemēram, kalcijs, kaļķis, utt.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt