local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, kāpēc meitenēm vajadzētu pieņemt savu ķermeni.23

442 4

Man nekad nav patikusi iedalīšana..tievums ir skaists, resnums ir neglīts, lielas krūtis skaistas, mazas - neglītas. Mūsu smadzenes ir ieprogrammētas uz to, lai mēs būtu skaisti. Mums ir bailes būt neglītiem, uz ko arī spēlē TV reklāmas, uzņēmumi, žurnāli un modes industrijas. Redzot perfektās sejas, kuras patiesībā ir fotošops un lielu lomu nospēlē apgaismojums, mēs sajūtamies neglīti. Visur tiek apbrīnotas lielas krūtis un lieli dibeni, bet meitenes, kuras nav ar to apveltītas, krīt izmisumā. Vai ir vērts?

442 4 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Visur pie tāda tipa rakstiem ir uzsvērts par patikšanu/nepatikšanu citiem. Bet varbūt cilvēks cenšas SEVIS dēļ, jo pats sev nepatīk, nemaz neiedomājoties par kādiem citiem... 

Kad es tievēju (svēru ap 80kg uz 164cm auguma), man arī visi apkārt "kladzināja", ka ir puiši, kam patīk arī apaļas meitenes, bet tajā brīdī man vismazāk interesēja kaut kādi sveši cilvēki, es to darīju tikai pati sevis dēļ. Un tagad sverot ap 55kg, es jūtos fantastisksi, un man joprojām ir pilnīgi vienalga, vai kāds mani uzskata par skaistu, neglītu, resnu vai kārnu.

P.S

Size shaming works both ways. 

16 0 atbildēt
Loti labs raksts, bet diemzel ne visi tam seko lidzi. Es, varu draudzeties ar resniem, ar tieviem un neglitiem cilvekiem. Man nav svarigi kas ir arpuse, man interese ieksiene. Man patik visadi cilveki. Ja sabojata ieksiene, tad es turos pa gabalu.
13 0 atbildēt
Viedi vārdi.
10 1 atbildēt

aha... resniem cilvekiem vajagot buut kompleksiem? kaapec? nu nodzini svaru un pazuda kompleksi? ko tagad dari? aizgaji pie resna, bagaata papucha, jo tev nav kompleksu? emotion

vnk beidz runat mulkibas, cilveks mazaak cilveeks nepaliks ja bus duushiigaaks! Un ir cilveki kuriem nekaadas dieetas un vingrinajumi nepalidzes nodziit svaru, daudzkas atkariigs ir no geeniem, hormoniem utml., protams ari ar tiem musdienas var manipuleet, bet vai visiem bus taada nauda?

4 0 atbildēt

kāpēc tikai meitenēm? kā ar visiem tiem puišiem, kurus noliedza meitenes viņu izskata un formas dēļ!?

vispārībā sakot, vienīgie iemesli, kas šeit ir pieļaujami, ir 1., 4., 5.. viss pārējais ir kaut kāds inspiracionāls murgs tiem, kuriem ir slinkums mainīt savu ķermeņa svaru (t.i. resniem cilvēkiem).

3 0 atbildēt

Tieva vai apaļīga, bet man patīk sportiska emotion Jācenšas sevidēļ nevis dēļ citiem. Sportiska meitene var būt gan tieva gan apaļīga. Tā pat kā Kardašiana viņa ir apaļīga + sportiska = seksīga Lai gan viņas būtu grūti nosaukt par apaļīg,  jo viņa ir normāla ar izteiktākām sievišķīgām formām un tas nenozīmē, ka viņa ir apaļīga. Ceru, ka sapratāt. 

3 0 atbildēt

Atnācu, lai paskatītos uz dupšiem

5 2 atbildēt

pēc šī raksta izlasīšanas viss ko varu pateikt ir - VAINE?!

3 0 atbildēt

īsti pirmajam nepiekrītu, jo ja meitene pārtiek dienā no 10 mcdonalds komplektiem, tad viņa ir stulba, kas ir uzrijusies kā begemots, un ja neko nemainīs savā ēdienkartē, tad paliks arī viena, jo attiecības būs grūti izveidot kaut vai tāpēc, ka baigi daudz jāšķiro uz sāniem lai tiktu kaut vai klitora (kurš būs tā nevāji iesvīdis un noteikti vaņos ja ne pēc 3 nedēļu vecām zeķēm, kuras līp pie jebkuras virsmas, tai skaitā arī teflona, tad pēc pūdētām zivīm noteikti), kā arī tievākus eksemplārus tur izveidojušais retinājums gluži vienkārši iesūks iekšā.

2 0 atbildēt
Tas, ka tu biji resnulīte un vairs neesi tāda-apsveicami. Bet ir cilvēki, kuriem vielmaiņa nestrādā tik labi. Es pati neesmu nekāda baigi tievā, esmu formīga, bet es ar to lepojos. Kurš gan ņemtu steiku bez gaļas, tikai kaulu?
2 0 atbildēt
Es esmu vienīgā kura dara to, kad man patīk uz sevīm? Pieņemsim,es aizeju pie friziera in apgriežu tādus matus, kādi man patīk, nevis lai citiem patiktu.
1 0 atbildēt

 Raksts jau labs, bet diezvai izdzīs kompleksus.

 Tas viss ir iekšā cilvēkā, un tas viss rodas kāda iemesla dēļ.

Kaut vai apcelšana bērnībā. Es tā domāju.

1 0 atbildēt

ooo nevajag tikai... mans viedoklis ir daudz pareizaaks par taveejo, Es zinu daudzas meitenes ar lieko svaru bet vinas ir superigas, vinam nav kompleksu un tas vinas padara vel pievilciigaakas, bet ja runajam par slaidajaam, ja redz tikai vinas pa tavam drikst but bez kompleksiem, tad tev kkas ar galvinju nav ok. Es zinu arii daudzas kaarnaas, bez kompleksiem, taadas kuces, ka man vnk shkebina. Taam pat liekas netikai kompleksu nebija bet ari bezkaunibas liimenis bija vnk katastrofaals.

Pa manam cilvekus nav jaiedala taa kaa tu tos iedali, iedalit var savaadaak, normali - cilveciigi cilveki, un kkaadi moralie kropli, un moraalie kropli ir tie kas apcel duushigos emotion

1 0 atbildēt
Paldies par šo rakstu! Lai arī komentāri vietām šokē un atkal visu manu domāšanu sagandē un liek domāt, cik slikta un nevērtīga ar savu lieko svaru esmu, tik un tā paldies!
1 0 atbildēt

Tas pats attiecas arī uz puišiem. 

1 0 atbildēt
Viegli dabūt gultā var vecas ielenes arī. Izskats arī viņām ir so so.
0 0 atbildēt

Labs raksts.  emotion 

0 0 atbildēt

Ķermenis ? Nu baigā problēma. emotion

Uzskatu, ka katra sievieti piemīt savdabīgs skaistums. 

Sievietes prot akcentēt savus dotumus pēc vajadzības.

Ārējais skaistums nav noteicošais....bet nu ir jau indivīdi - nu tāpat, ka ar vīriešiem. 

Ja, āriene ir netik pievilcīga, gan jau ir citi dotumi. Nu bet principā jau sievietes LV pie čaļa piesaista BIEZS MACIŅŠ. emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

Kā man besī, kad 13 gadīgas, tievas meitenes brēc internetā, ka viņas ir resnas. emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Labs rakstiņš, dziļas domiņas. Pa lielam esmu novērojusi tādu fīču, ka daudzi cilvēki, kuriem kādas vizuālas atšķirības no sabiedrības iztēlotā etalona ir ar KAUT KĀDĀM mistiskām problēmām galvā - ah, kā mani kāds iemīlēs tādu nekādu. Nevienam es nepatīku, es esmu par resnu, nav pupu utt. Bet problēmas sakne ir tajā, ka cilvēks nespēj pieņet pats sevi un komplektā ar to atgūž arī visus pārējos. Kurš grib klausīties činkstēšanā? Es nē. Ja cilvēks ir patiesi apmierināts ar savu ķermeni, visi pārējie viņu iemīlēs un apbrīnos. Tas pats manā ieskatā attiecas uz drēbēm. Man ir pilnīgi pie kājas ko cilvēki domā par to, ko es velku mugurā. Kur nu vēl visas tās muļķības, kurasraksta internets - kādām lietām jābūt sievietes garderobē pēc 30 gadu sasniegšanas. KURU TAS INTERESĒ? Velku ko gribu. emotion

0 0 atbildēt