local-stats-pixel fb-conv-api

Iedomas, aizspriedumi, un realitāte14

553 4

Saskrējās dažas tēmas, pie kurām ir gadījies parunāties dzīvē, bet nav izdevies katru pārliecināt, ka tā ir. Ok, skaties bildes un aprakstus, paldies par plusiem un komentāriem un jauku Tev dienu!

553 4 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Pirmo reizi dzirdu par to, ka ventilators ko dedzinātu. :D

Par rakstu pluss, bet volti no vatiem tomēr atšķiras ar kaut ko.

6 0 atbildēt

Par 1. gan varētu nepiekrist. Saglabājot esošo uzņemto kaloriju daudzumu un palielinot patēriņu līdz veidojas negatīva bilance, svars kritīsies. Pie tam, fiziskas aktivitātes palielina muskuļu massu, kura pat miera stāvoklī patērē enerģiju. Nepārdomātas diētas visdrīzāk sniegs tikai īslaicīgu efektu, jo to ievērošana reti kad izdodas ilgstoša un tās var veicināt muskuļu katabolismu, kā rezultātā ilgtermiņā tiks panākts vēl lielāks svara pieaugums. 

5 0 atbildēt

interesanti ;)

2 0 atbildēt

trāpīts tieši desmitniekā.

2 1 atbildēt

3. Nav runa par to cik tīra vai sterila ir tā pudele, alus tiešām ir garšīgāks/kvalitatīvāks stikla pudelē. Vēl pie šī paša - Brālis pat plastmasas uzvalkā ir labāks par pārējiem aliem, neskaitot Brenguli.

1 0 atbildēt

ja par sprait to es pats parliecinajos kadriez stopejot karsta  vasar neko lidzi dzeramu nebiju panemis slapa tuvakaja veikala panemu sprait cik dzeru vel vairak gribas dzret 

vieteikums vai nu udzens vai nu mineralis 

iznemums ir alus :D to ari var panemt   

0 0 atbildēt

Par visiem, izņemot pēdējo, varētu pastrīdēties! ;)

0 0 atbildēt
nu nez. pec teorijas jau tas par alutinju ir taisniba, bet prakse ir vairak gadijies uzrauties uz negarshiga alus skardene, neka stikla pudele.
0 0 atbildēt

Daudzas no lietām vienkārši nezināju. Varēji uzrakstīt par ko populārāku.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt