local-stats-pixel fb-conv-api

Gredzena nēsāšanas pirksta nozīme.7

65 0

Gredzenu atrasšanās vietai uz pirkstiem ir liela nozīme un tā daudz ko pasaka par cilvēku, līdzās tam ka cilvēki apbrīno jūsu rotaslietas viņi var arī daudz ko uzzināt par jums pateicoties tam uz kura pirksta jūs valkājat gredzenu valkājat gredzenu.

Roka: labā vai kreisā:

Ja tu esi labrocis, tas jūsu labā roka tiek uzskatīta par seju, vai arī tā ko jūs izmantojat "piedāvājat", bet kreisā roka kā pasīvā vai arī kā tā ko jūs "Saņemat". Ja jūs esat kreilis, ir pretēji.

Rādītājpirksts:

Valkā gredzenu uz rādītājpirksts aktīvās puses apzīmē veselīgu pašapziņu, ticību sev, un labas līdera īpašības. Ja jūs valkā to uz pasīvo puses, nozīme ir tā, ka tā vietā, lai pie komandu jūs drīzāk ir tendence paklausīt pasūtījumiem no citām autoritāru personām. Ja jums ir neuzticību, vienkārši sākt valkājot gredzenu uz rādītājpirksts uz labās rokas. Vislabāk piemērota akmeņi, lai stiprinātu šo aspektu ir topāzs, ametists un lapis lazuli zilā krāsā.

Vidējais pirksts:

Vidējais pirksts apzīmē tavas vērtības un pienākumus.Ja tu nēsā gredzenu uz šī pirksta tad tas nozīmē ka tev ir ļoti nopietna attieksme pret dzīvi un tu zinī kā izšķir pareizo no nepareizā.Ja gredzens tiek nēsāts uz pasīvās rokas , tad tas nozīmē ka gredzena nēsātājs ir nopietns un atbildīgs cilvēks. Vispiemērotākie akmeņi ko nēsāt uz šī pirksta ir mēnessakmens un rozā kvarcs. Šie akmeņi stiprināt līdzsvarotību dzīvē.

Zeltnesis:

Ja jūs valkājat gredzenu uz labās rokas zeltneša, tas uzlabo komunikācijas spējas un radošumu. Ja tu nēsā gredzenu uz tā paša pirksta, bet uz pasīvās rokas – daudziem tas ir pirksts uz kura nēsāt laulību gredzenu – gredzens palīdz smelties iedvesmu un radošumu problēmu risināšanā. Ja tu neēsi precējies, tev vajadzētu nēsāt zelta gredzenu ar dārgakmeņiem uz šī pirksta, jo tas piesaista mīlestību.

Mazais pirkstiņš :

Nēsāts uz aktīvās sejas, apzīmē izcilas sarunu prasmes un runu. Turklāt, tas var būt signāls par seksuālās pieejamības vai zinātkāri! Ja jūs valkā gredzenu uz pasīvo puses, apzīmē izcilas klausīšanās prasmes un spēcīgu intuīciju. Vispiemērotākais akmeņi lai Uzlabot komunikācijas aspektus (pasīvās uz rokas) vai intuīcija (par aktīvu puses) ir dzintars, citrondzeltens un mēnessakmens.

Īkšķis:

Valkā gredzenu uz īkšķa ar rokām rāda, ka jums izdosies izvirzīties priekšā citiem. Ja jūs valkājat gredzenu uz īkšķa pasīvās rokās, tā ir zīme, ka jums ir tendence ļaut sevi vadīt citiem. Lai kļūtu pārliecinošāka, valkājiet gredzenu uz šī pirksta aktīvajā pusē, plānu sudraba gredzenu. Vispiemērotākās akmeņi granāts, rubīns un Karneols. Šie akmeņi padara jūs mazāk pakļautus.

65 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Man vienai te liekas, ka te vnk pārtulkots ar google tulkotaju?

6 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Ja tulko ar google, tad parlabo lai ir sakarigi lasams ble!
3 0 atbildēt
Es neko nesapratu, palasiju komentārus un sapratu emotion
3 0 atbildēt

interesanti emotion

1 0 atbildēt

Nekad nav patikuši ne gredzeni, ne aproces, ne ķēdes. Vienīgais, ko es pieciešu ir pulkstenis. Pat laulības gredzenu es nenēsāju. 

0 0 atbildēt