local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par Google2

42 3

Katru sekundi googlē tiek meklēts aptuveni 40 000 reizes
Kā jau mēs visi zinām Google ir viens no lielākajiem interneta milžiem visā interneta vidē, un to lieto visi un visur kur ir pieejams internets, arī Tu.

Meklētie rezultāti tiek parādīti izvērtējot aptuveni 200 faktorus
Google rezultāti netiek parādīti nejauši, mājaslapas kas tiek parādītas tavos meklētajos rezultātos Google rūpīgi izvērtē izmantojot aptuveni 200 faktorus, kā piemēram satura svaigumu un kvalitāti.

Google nepārtraukti cīnās ar SPAMU
Šis process ir neizbēgams, visi mājaslapu īpašnieki vēlas ierindoties starp augstākajām pozīcijām, daži mēdz izmantot visdažādākos neatļautus paņēmienus, kā apmuļot Google algoritmu ar mērķi iegūt savai mājaslapai augstāku pozīciju starp rezultātiem. Taču bieži vien tā nav tikai pozīcija, bet arī neatbilstošs saturs kādu mājaslapas īpašnieks vēlas parādīt apmeklētājiem, visbiežāk saistīts ar mērķi nopelnīt. Agri vai vēlu Google to pamana, visbiežāk tas ir automātiski, kā rezultātā šīs mājaslapas tiek ievietotas google melnajā sarakstā.

Googlei pieder vairāki domēni – Googlr.com, Gogle.com, Gooogle.com, kā arī 466453.com un citi.
Visas šīs adreses ved uz Google.com Kāpēc tā? Tas ir saistīts ar to ka ļoti daudzi cilvēki kļūdaini ievada Google adresi. Jautāsiet kāds sakars 466453.com ar Google.com pavisam vienkārši, šāda adrese sanāktu ja vēlies ātrāk tikt google.com rakstot ar veco telefonu taustiņiem. Skaties attēlā: google_phone

Google iespējams ir vienīgā kompānija kura domā par to lai tās apmeklētāki pēc iespējas īsāku laiku uzturētos mājaslapā.
Tas ir ar domu, lai apmeklētājs nonāk pie sava meklētā rezultāta pēc iespējas ātrāk, līdz ar to īsāku laiku pavadod Google mājaslapā.

Google ir safotogrāfēts vairāk kā 8 000 000 km garumā ielas priekš sava produkta Google Maps Street View.
street_view
Google ir ieguvusi 24 jaunas kompānijas pa šo gadu vien
Tas ir aptuveni 3 jaunas kompānijas katru mēnesi.

42 3 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

466453.com nestrādā

5 0 atbildēt

+++

0 0 atbildēt