local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvot kopā bērnu dēļ? Kāpēc paciest? Pazemoties?23

107 5

Man ir 36 gadi, man ir divi bērni un pirms diviem mēnešiem, pēc 13 laulības gadiem, es izšķīros. Kāpēc? Tāpēc, ka iemīlējos.

Es iesniedzu laulības šķiršanu un pirmo reizi pa visu savu laulības dzīvi es devos atvaļinājumā. Pirms tam es vispār nekur neizbraucu. Un tagad es paņēmu bērnus un devos uz jūru. Mani tur gaidīja cits vīrietis. Viņš gribēja satikties ar mani. Pasauca uz jūru ...

Tomēr, tur notika kaut kas briesmīgs, tas, kam es nekādi nevarēju noticēt ...

Sākumā viss bija labi, kā pasakās, pat labāk nekā pasakās. Kad es viņu satiku, mani pārņēma emocijas. Lai gan sākumā viņš man šķita drausmīgs, visumā, tālu ne skaistulis, bet es saņēmos un nolēmu, ja jau ar bērniem atbraucām atpūsties — tad arī atpūtīsimies!

Tad viņš ņem automašīnu, aizved mūs uz viesnīcu, visu apmaksā. Rīkojās skaidri, pārliecināti, stingri tur mani pie rokas. Esmu šokēta, kad kafejnīcā viņš apmaksā mūsu pusdienas, dod bērniem dārgu planšetdatoru ... Es mulstu, neesmu radusi, ka par mani maksātu, un arī par bērniem. Bet, viņš tikai smaida. Viņam tas ir dabiski.

Mēs pavadījām kopā tikai 8 dienas. Jau trešajā dienā es sapratu, ka viņš ir visgudrākais, visskaistākais, vislabākais vīrietis pasaulē! Mēs gulējām pludmalē kopā ar bērniem, un visi apkārtējie apbrīno: kāds skaists pāris! Kāds jaunais tētis! Un pārsteidzoši, viņš arī uzskata mani par skaistuli! Teica, ka jau fotogrāfijā esmu iepatikusies, bet dzīvē esmu vēl labāka, ka viņš iemīlējās, kad mani ieraudzīja dzīvajā. Tiesa, viņš to man pateica daudz vēlāk, ziemā.

Bija daudz situācijas, kurās mans vīrs jau izkliegtu rupjības un palaistu dūres, bet šis vienmēr palika mierīgs, nereizi nepacēla balsi, nereizi neatļāvās mani pat par muļķi nosaukt. Godīgi sakot, es biju šokā. Bērni iemīlējās līdz ausīm, jo pa ​​8 dienām viņš deva mums visiem tik daudz uzmanības un rūpes, tik daudz izpildīja mūsu slēptās vēlēšanās, cik mēs mājās neredzējām visas dzīves laikā ...

Un šī ir pēdējā diena. Viņš aizbrauc. Man gribas raudāt, gribas viņu apņemt un viņu neatlaist ... Bet, es stāvu klusējot. Negribu ļaut viņam to prieku redzēt mani asarās. Esmu stipra. Man neviens nav vajadzīgs. Un es zinu, ka turpinājuma nebūs. Viņš atgriezīsies savās ārzemēs un aizmirsīs mani.

Tās ir beigas.

Tā es domāju, kad viņš brauca prom. Bet, pēc tam raudāju trīs dienas. Sapratu, ka man viņš vajadzīgs.

Viņš man piezvanīja trešajā dienā. Un es teicu, ka mums ir jāpārtrauc saziņa, jo tāpat tam nav jēgas. Un tad viņš pirmo reizi uzkliedza man. Teica, ka es esmu muļķe, ka viņš mani neatlaidīs, un ja es vēlreiz kaut ko tādu izteikšu, tad atbrauks un nopērs mani, kā mazu meiteni. Teica, ja kādu mīli, tad jātur cieši ar abām rokām un nedrīkst laist vaļā. Kāda jēga būt lepnai un vienai?

No šī brīža viss mainījās. Es mainījos. Atmetu lepnumu, iemācījos raudāt, iemācījos mīlēt. Kļuvu patiesi laimīga. Nokārtoju laulības šķiršanu. Kad mans vīrs saprata, ka man ir cits un tas ir viss, ka, patiešām viņu pametu, viņš pārvērtās. Nokrita ceļos. Rokas trīc, zobi klab. Lūdzās viņu nepamest. Vīrietis, kurš pirms mēneša mani piekāva līdz asinīm, tagad raudāja, lai es viņu nepametu. Man kļuva pretīgi. Es sapratu, ka drīzāk būšu vispār viena, nekā ar viņu.

Tagad viņš staigā pie manām paziņām un stāsta, kāda draņķe es esmu. Un turklāt, viņš aizmirst piebilst, ka pēdējos mēnešus bērniem nav devis ne centa. Jā, man arī nevajag. Lai dzīvo kā grib, bet es dzīvošu, kā es gribu.

Jaungada svētkos mans mīļotais atkal atbrauca un uzaicināja mani uz mājām, lai iepazītos ar viņa vecākiem. Viņi ir jauni, inteliģenti, izglītoti cilvēki. Pieņēma mūs pārsteidzoši laipni. Pat neskatoties uz to, ka esmu vecāka un ar diviem bērniem. Tā kā būtu nokļuvusi pasakā, kurā visi mani mīl un visi mani pieņem. Tagad es atkal gaidu viņu, šoreiz līdz vasarai. Viņš grib, lai es pārbrauktu pie viņa vecākiem, dzīvotu tur un gaidītu viņu. Viņš grib, lai es viņam dzemdētu dēlu. emotion

Es nezinu, kas notiks tālāk, bet dzīvot kā agrāk, es vairs negribu. Es visumā varu nodrošināt sevi un bērnus, man nav vajadzīgs sponsors vai `vīrietis mājās`, man tikai vajag nedaudz uzmanības un rūpes. Un mans mīļotais dod man to visu pat tagad, kad viņš atrodas otrā Eiropas galā. Tagad es neesmu ne m*, k* un p*, tagad esmu mīļotais eņģelis.

Pirmo reizi dzīvē es jūtos mierīga un laimīga. Sakiet, vai tiešām esmu muļķe?


P.S. Piedodiet par kļūdām. Ir nakts, rakstu telefonā, un vēl tā stulbā automātiskā aizvietošana emotion Būšu priecīga dzirdēt kā sieviešu, tā arī vīriešu viedokli.

107 5 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://dope.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Vīrs, kurš sita protams riebeklis un par vīru nemaz nenosauksi, bet pati neesi labāka. Piedod un atvaino, bet vispirms šķiries un tad meklējies. Pilnīgi pretīgi paliek, ka kāds uzdrošinās krāpt. Vienalga vīrietis vai sieviete, galu galā ja ar kādu ir kopdzīve un parallēli veido atiecības ar citu tad tas nav pieņemami un ir pat mauciski. FUI! Un vīrietis kurš Tevi pieņēma tagad visu mūžu varēs Tevi uzmanīt un sargāt, jo kas zin, ja reiz piekrāpi vienu tad piekrāpsi viņu arī, jo iemeslu vienmēr atradīsi. Šadiem cilvēkiem kuri vienreiz jau piekrāpuši, otreiz uzticēties vairs nevar un nesaprotu to otru pusi kura pieņem cilvēku kurš jau ir ar kādu laulībā, neapzinoties to, ka viņu arī agru vai vēlu piekrāps jo taka iemīta un amats rokā!  emotion 

25 0 atbildēt

Nauda ir atrisinājums - vai gadījumā nebija tā ka tavs vīrs strādāja slikti atalgotu darbu un ir nepārtrauktā stresā ?  Jā daudzas Latvietes skatās uz ārzemniekiem viņu dzīves līmenis ir savādāks tāpēc viņi var justies pārliecināti un sniegt visu ko vēlies, likt justies kā pasakā. MAn vienīgi nepatika tas moments , ka tikies ar citu aiz vīra muguras (nezinu varbūt pat pārgulēji ). Smejies, cik gribi bet es pakārtos, ja uzzinātu ko tādu par savu draudzeni, ka nespēju viņai nodrošināt labu dzīvi un viņa man aiz muguras tiktos ar citu labākas dzīves meklējumos. (vispār es vēl daudz varētu rakstīt par  plusiem un mīnusiem, bet atļaušos neturpināt)

15 0 atbildēt

No apkārt redzētā un dzirdēta zinu, ka šādas attālinātas attiecības ne pie kā laba nenoved. Vecis ir vecis un viņam ir vajadzības. Dzīojot ilgstoši tālu prom, ir naivi domāt, ka viņš ir uzticams kā suns. Biežāk dzirdētais scenārijs par šādiem "zelta gabaliņiem" ir tāds, ka viņiem ir bābas visos stūros un katra savam mērķim. Vecis, kas lej pilnas ausis ar labumiem, ir aizdomīgs pašos pamatos. Tā nav vīrietim piestāvoša rīcība.

Tāpar arī par stāstā minēto sievieti neko labu nevaru pateikt - tik ilgi paciest tādu vīru nav absolūti nekāds kompliments. Sevi cienošs cilvēks aiziet neatskatoties.

14 0 atbildēt

Izlasīju visu, jo domāju, ka beigās būs kāds labs joks. Nebija...   emotion  

Sievietes un viņu emocijas, stāsts būtu interesants, bet beidz pušķot - lūdzu! Visa stāsta garumā var atrast 5 informatīvus teikumus, kas norāda, ka ir naratīvs apakšā...

4 0 atbildēt

A kpc jāmokās ar vienu ķēmu un bērni jāmoka. Satiki citu, kurš ir jaukāks un bērni bez traumām augs. Muļķe būtu, ja tu pamestu labu vīru dēļ kkāda ķēma.

Teikšu atklāti, ja mamma cieš, tad berni ar cieš.

4 0 atbildēt
Tu gan esi draņķe un pretīga cūka!
3 0 atbildēt

Kāda mārrutka pēc Tu jautā citu vērtējumu savai dzīvei? Citi nesapratīs, un neizdzīvos Tavu dzīvi, tikai Tu esi noteicēja un lēmēja.

3 0 atbildēt

Lasu te tādas negācijas, ka bail paliek. Par to ka ticies vīram aiz muguras un tā, bet pasakat vai tad vīrietis, kirš sit savu sievu maz skaitās viņas vīrs. Vai kādam ir tiesības apgalvot, ka sieviete nav tiesīga meklēt ko labāku, un šajā gadījumā arī atrast, nekā vīru-sitēju. Es esmu ļoti priecīga par to, ka šādi veiksems stāsti ir iespējami un nevajag klausīties negācijās, vienkārši mēs latvieši esam skaudīga tauta, gribasm nodirst tavu laimi, jo pašiem tā neveicas.

3 1 atbildēt

es gan teikšu vispār jauniešiem- ka ir tālredzīgi cilvēki un tad ir, tā teikt, padumji / impulsīvi / u.t.t. samīlas saprecas šķiras. nu dzīvo daudzi savās kastēs, neko neiepazinuši kas ir tur ārā. es personiski nu neredzu kā cilvēks var samīlēties kādā vienkāršo-īdā kurš tik krasi mainīsies visās savās gaišajās pusēs, vispār rast savu vērtību citā ir vāji, nu puisis jums pasaka ka esat īpaša u.t.t. kas jums ar intuīciju, vārdi vispār ir gribi negribi galvenais manipulēšanas līdzeklis apzināti neapzināti

2 1 atbildēt

Var droši šeit reģistrēties, tas ir ātri un vienkārši un nevienam te nekož emotion

1 0 atbildēt

Visam morāle :   Pagale viena nedeg !

1 0 atbildēt

Lai  varētu izvērtēt situāciju,jānoklausās abas puses,j to ko saki Tu ir taisn'ba,tad Tavu rīcību arī bērnu dēļ var uzskatīt par pareizu,bet ja tā nav tad Tava rīcība jāvērtē citādi.

1 0 atbildēt
0 0 atbildēt

emotion Lasu un brīnos - šķiet, ka es to komentāru būtu rakstījis!

0 0 atbildēt