local-stats-pixel fb-conv-api

Dziesmas ar manu vērtējumu un komentāru.6

Šodien es esmu kritiķis ja jums ir komentāri, ieteikumi droši tos raksties un dodiet man dziesmas kuras novērtēt nākamreiz. Dziesmas vērtēšu 10 baļļu sistēmā.

1. It's my life (Bon jovi) - 8,5. Dziesma ir satriecoša varbūt daudziem nosaukums neatsauc neko atmiņā bet es teiktu ka 75% no jums paklausoties dziesmu to zinās.

2. Where is my mind (pixies) - 9,9. Dziesma lieliska it īpaši man patīk elektriskās ģitāras iespēle sākumā, bet tas kas atņēma to 0,1 punktu ir sākums kur kāds sāk dziedāt un viņu apsauc. Bet tā dziesmu iesaku visiem gan jau šī melodija būs dzirdēta kādā filmā vai tā.

3. Another brick in the wall pt. 2 (Pink floyd) - 7,5. Dziesmas vārdu izvēle īpaši patiks skolēniem kuriem nepatīk skola, mācības dziesmas sākuma vārdi ir "We dont need'no education".

4. Head up (score) 7. - Zinu ka daudzi nezin šādu grupu, bet tā pat iesaku noklausīties. Dziesma ir diezgan uzkurinoša un iedesmojoša.

5. I Want it that way (backstreet boys) - 6. Vārdi ir viegli iegaumējami un ja patīk mīlestības dziesmas šī varētu būt īstā.

6. New born (muse) - 8,5. Dziesma sākas ar klaierspēli, tad sāk solists dziedāt un pat pieslēdzas elektriskā ģitāra. Un trakākais ir tas ka klavieres, ģitāru un solo dzied/spēlē tas pats cilvēks. Dziesma derēs tiem kuriem patīk gan klasiskā mūzika gan roks.

7. The Suburubs (arcade fire) - 9. Dziesmu būs grūti aprakstīt bet ir laba.

8. Time is running out (muse) - 9. Dziesma ir roķīga, laba un iesaku noklausīties

23 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Kādu mūzikas instrumentu pats spēlē vai gribi viņu iemācīties spēlēt? 🤔

https://media.tenor.com/sibluXAhBDgAAAAd/cat-band.gif

3 0 atbildēt

👌

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt