local-stats-pixel fb-conv-api

Dusmīgs krievs draud sievietei ar nazi (un dzimumlocekli), jo viņa lēnu brauc14

175 2

Kaut kas tāds var notikt tikai Krievijā! Brīdinājums: Nepiedienīgi skati!

Lai gan video ir bez audio ieraksta, bet nav ilgi jādomā par to, kas īsti tika teikts un kādas emocijas valdīja automašīnā. Gandrīz jebkurš cilvēks būtu bijis panikā vai nobijies, ja tāds tēviņš piesoļotu pie viņu mašīnas ar nazi rokās (vai dzimumlocekli).

175 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Lēnu nevar braukt. Var braukt lēni emotion

12 0 atbildēt
Lol, vaidzeja izkapt ara un iedot stangaa 😎
5 0 atbildēt

Atcerējos, ka kaut kur ASV ziņās bija rakstīts ka ASV arī viens čuvaks draudēja sivietei. Tikai naža vietā bija ierocis. Labi ko policisti bija blakām. Tāda pati situācija tikai naža vietā pistole.

3 0 atbildēt

Izsaku līdzjūtību taviem bērniem ka viņu tēvs ir tāds priduraks , speciāli ar prātu apdalītajiem copy/paste no ieroču aprites likuma:

(3) Fiziskajām un juridiskajām personām ir aizliegts izgatavot, iegādāties, glabāt, nēsāt, realizēt, izmantot un pielietot:

1) koncentrētas virzītas enerģijas ieročus (lāzeru, elementārdaļiņu vai lieljaudas radiofrekvenču staru sistēmas, kas spēj iznīcināt vai paralizēt mērķi);

2) A kategorijas ieročus, to munīciju un sastāvdaļas;

3) šaujamieročus, kas maskēti kā citi priekšmeti;

4) šāviena trokšņa slāpētājus (klusinātājus) un liesmu slāpētājus, kā arī ar tiem aprīkotus šaujamieročus;

5) B kategorijas pusautomātiskos, atkārtotas darbības vai viena šāviena īsstobra traumatiskos šaujamieročus un to munīciju;

6) munīciju, kas pildīta ar nervus paralizējošām gāzēm, vai tādu gāzes pistoļu (revolveru) munīciju, kas satur gumijas skrotis, lodes vai citu cietu vielu šāviņus vai var nodarīt miesas bojājumus vai izraisīt cilvēka nāvi, šaujot no attāluma, lielāka par metru;

7) gāzes granātas, munīciju, kas pildīta ar kairinošas vai paralizējošas iedarbības vielām un nav paredzēta gāzes pistolēm (revolveriem), psiholoģiskas iedarbības gaismas un skaņu ierīces;

8) šaujamieroču būtisko sastāvdaļu sagataves un šaujamieroču būtiskās sastāvdaļas, izņemot šaujamieroču maināmā stobra un aizslēga komplektu, šaujamieroču maināmo stobru, kalibra maiņai paredzēto ieliekamo stobru un adapteru (turpmāk — maināmie stobri) iegādi, realizēšanu, glabāšanu un izmantošanu.

1 0 atbildēt

Tāpēc arī ir  jātur mašīna traumatiskais ..lai tadiem pāraugušiem kāļiem ka šitas  pa ciskām samasētu! Tad apmīztos un aste zem dirsas būtu uzreiz!

3 3 atbildēt