local-stats-pixel fb-conv-api

Drošsirdība maksāja dzīvību..13

612 0

Kāds vīrietis zaudējis dzīvību pēc tam, kad aizstāvējis kādu bezpajumtnieku no bandas, kas tam uzbruka. emotion Vai tu tādā situācijā būtu tik drosmīgs?

612 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Diemžēl šajā sačakarētājā pasaulē par visiem labajiem darbiem ir dārgi jāmaksā. 

41 0 atbildēt

Man visas lielaakaas problemas dziivee bijushas del taa ka aizstaaveeju vaajaakos... nu teiksim taa ka vistrakak bija lidz 9 klasei, jo tad problemas risinaajaas sekojoshi, nedod dievs iejauksies, nakamaa dienaa 20 purni tevi mekles, veelaak pec 9 klases jau bija savaadaak, tad jau kautkaa par iejaukshanos bija jatiek galaa nu ar 2-3. Tagad kautkaa nav nacies saskarties ar to ka mani kads mekletu kad esmu kadam vaajaakajam palidzejis izmukt no nepatikshanaam, bet domaaju ja tagad kaads meginatu atriebties, tad nu tas buutu jau ar nazi brunojies vai kaadu shaujamo. Taa kaa domaju driz vai veelu mani varetu piemeklet lidzigs liktenis, jo Es nevaru neiejaukties ja redzu ka kaadam ir lielas problemas.

19 0 atbildēt

Rip. Un tie kas vinu nogalinaja ir vispar dauni, uzbruka bezpalidzigam bezpajumtniekam un tad vel nogalinaja 3 bernu tevu. Tadus tik durt nost.

14 0 atbildēt
Labi kad origo apsargi nākamreiz klapēs kādu dzērāju obligāti iejaukšos.
7 0 atbildēt
anh avatarsanh

ko lai saka, žēl jau, bet dumjš cilvēks, ko tad viņš cerēja, čaļi šo uz tēju uzaicinās? jādomā arī ir pirms ko tādu darīt, turklāt, ja zini, ka tev ir ģimene

9 3 atbildēt

Es domāju, ka vienam pašam stāties pretī veselai grupai - tas vairs nav drosmīgi, tas ir muļķīgi, pārgalvīgi un riskanti. Varētu vēl saprast, ja viņš censtos aizstāvēt kādu sev tuvu cilvēku, bet citādi... Labāk jau tas bezpajumtnieks būtu gājis bojā, nekā vesela ģimene paliek bez tēva. 

6 2 atbildēt

Smags darbs mūsdienās neko nenozīmē, pasaulē valda nauda un skaistums. Izglābi cilvēku, visiem nošpļauties un beigās tu vēl arī nomirsti. RIP. 

4 0 atbildēt

Atrast un nošaut to bandu.

2 0 atbildēt

Labs raksts. Es gan esmu pārliecināta, ka neviens labais darbs nepaliek neatalgots (tāpat kā sliktie dabri nesodīti). Varbūt tikai mēs nezinam kad un kā. Izrādot pūles, kādam palīdzot, vienmēr ir cildeni. Tā vīra sieva un bērni var pamatoti lepoties ar savu tēvu. 

2 0 atbildēt

Dziivee par visu naakas samaksaat, ari par drosmi staties pretim launumam!

1 0 atbildēt
Hmm, un stāsta morāle-nelien kur nevajag, ģimenei tu esi vairāk vajadzīgs, kā jebkuram uz šīs planētas! Riskē ģimenes pēc. Bet tas jau es, citi paldies Dievam ir labāki par mani
0 1 atbildēt

emotion

0 2 atbildēt