local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas lietas, ko puisis nestāstīs draudzenei4

Šeit būs 5 lietas, ko puisim kauns pateikt draudzenei.

Džekiem patīk būt drauga statusā. Meitenēm bieži šķiet, ka puišiem patīk vientuļnieku dzīve un viņi veido attiecības tikai tāpēc, ka sabiedrība to pieprasa (nu, kā tad čalim nebūs draudzenes, kas ar viņu tad nav riktīgi?!). Tā nav patiesība! Protams, ir izņēmumi un daži tiešām ir dzimuši vientuļnieki, taču lielākajai daļai puišu patīk būt mīlētiem tikpat ļoti, cik tas patīk meitenēm!

Puišiem nepatīk, ka viņus vazā aiz deguna. Džeki ir sacensties kāri dzīvnieki- tā domā tu, tāpēc liec viņam sevi "medīt", izliekoties grūti pieejama, lai viņam rastos interese. Attiecību sākumā- ok, puisim tas patiks, bet tiklīdz būsiet jau definējuši savas attiecības, viņš gribēs, lai medīšana beidzas. Ja tu turpināsi tēlot nepieejamo arī tad, kad jau būsiet nosaukuši sevi par pāri, nebrīnies, ja puisis atsvešināsies no tevis. Ja viņš reiz ir atvēris savu sirdi, medīšanas spēle viņa domās pilnīgi mainās. Viņš nevēlas tevi medīt mūžīgi- ja tu to nesapratīsi, nebrīnies, ja viņš attālināsies no tevis. Tāpēc labāk tad, kad esi beidzot viņu dabūjusi sev, parādi viņam, cik ļoti priecājies par to.

Puiši vēlas, lai tu patiktu viņu draugiem, bet...ne to, lai viņu draugi tevi mīlētu! Džekiem ir svarīgs savu draugu viedoklis, tāpēc puisis vēlas, lai tu patiktu viņa draugiem. Bet viņš pilnīgi noteikti nevēlas, lai draugi tevi iekārotu. Ja viņam beidzot esi tu- skaista un iekārojama, tas, ka viņa draugi koķetēs ar tevi, puisi var pamatīgi aizvainot. Tieši tāpēc arī daudzas tiešām glītas meitenes ir vienas- puiši baidās no tā, ka var zaudēt tevi, jo kāds draugs tev patiks labāk. Ja tas notiek, tad zaudējums ir divkāršs- viņš ir zaudējis savu mīļoto un vienu no draugiem. Tas, protams, grauj puiša pašapziņu. Diemžēl tas, vai gadījumā tu iepatiksies kādam viņa draugam, nav kontrolējams- par to uztraucas tavs puisis.

Puiši vēlas, lai tev patiktu viņu draugi, bet...ne lai tu viņus mīlētu! Puisis tomēr nevēlas arī, lai tu pārspīlētu un par visām varītēm censtos izpatikt viņa draugiem. Reizēm, lai cik apburoša tu būtu, viņa draugi pret tevi izturēsies vienaldzīgi- tā nav tava vaina un ar tevi tam var nebūt pilnīgi nekāda sakara. Un tavs puisis nemaz par to nebēdās- viņš negrib, lai tev rūpētu tas, ko viņa draugi domā. Puisis vēlas, lai visu uzmanību un pūliņus tu veltītu viņam, nevis uztrauktos par viņa draugiem!

42 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Grūti lasāms teksts dēļ krāsas...emotion

5 0 atbildēt

Autoram vajag iedot Cepumu emotion

2 0 atbildēt

Nu,es esmu visam sim izgajusi cauri 2 gadu laikaa... un tos 2 gadus naacas man vinja draugus iepaziist,pirmajaas dienas protams meems klusums,bet tagad,jau visi kopaa pa kadam alinjam un aizbraucam kkur svineet dz/d :) 

Puisis pats laimiigs un apmieirnaats.:)))

1 0 atbildēt

Dziļi emotion

1 5 atbildēt