local-stats-pixel fb-conv-api

Dažas lietas, kas pierāda, ka nolaišanās uz Mēness nav īsta4

54 1

Pat ar šiem faktiem ticu, ka uz Mēness cilvēki nolaidās. Kaut gan, no otras puses, daudzi būtu gatavi to uzņemt filmu studijā, lai pierādītu, ka uz Mēness kāds ir bijis, un neviens cits no vairs necenstos atkārtot.

Zem katra fakta būs rakstīts, vai tam piekrītu, vai ne. Piekrītu nozīmē, ka es piekrītu faktam, nepiekrītu nozīmē, ka neticu šim faktam un ticu NASA teiktajam (ja viņa vispār kaut ko atbildējusi).

54 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Zeme ir plakana un Mēness ir tikai hologramma.

23 0 atbildēt

atkal kārtējais blefs..

uz astranauta ķiveres stikla nekas netspoguļojās

a) filmas defekts

b) virnkārši netīrums..

Nekāda C burta nav, vienkārš netīrums, vai filmas defekts

Pamēģini naktī pilsētas cebtrā nofotogrāfēt kādu spilgti apgaismotu ēku, tā lai redzētu zvaigznes..  tas tev neizdosies.

Paskaties gandrīz nevienā kosmosā uzņemtā foto, kurš fotogrāfētys saules apgaismojumā, SKS kosmonauts , nevar redzēt zvaigznes..

Par radiāciju, nav jau tā radiācija tik milzīga, kā liekās, 3 dienās nekādu dižo dozu nesaņemsi, ja vien saule būs mierīga,  un tieši tā bija kad viņi lidoja - tie bija mierīegie gadi, ja lidotu kad saules aktivitāte ir maksimumā, tad tik jautri nebūtu..

bet vienālga lidojumi notiktu- jo likme bija pārķa augsta- valstas prestižs... un neviens jau nesaka ka viņi nesaņēma paaugstinātu devu- bet tā vienkārši nebija tik milzīga lai izraisītu nopietnas veselības problēmas..

6 0 atbildēt

Manas domas: būt viņi tur bija, bet dažas bildes vai nu koriģēja vai vispār veidoja šeit uz zemes, jo tur kaut kas nesanāca.

Protams, liekas dīvaini, ka tagad, kad esam tik tālu attīstījušies (uz Mēnesi aizlidot ir kā divus pirkstus...), mēs tur nelidojam, bet kaļam plānus par Marsa tūristiem, kas ir N reizes dārgāks pasākums.

Kaut kas jau tur nav tīrs. Domāju, ka tas būtu iespaidīgi aizlidot uz mēnesi un tur speciāli uzbūvētā mājā skatīties uz zemi...

2 0 atbildēt