local-stats-pixel fb-conv-api

Casio pulksteņi7

74 0

Japānas uzņēmums Casio Keisanki Kabushiki Kaisha tika dibināta 1946.gadā, pieticīgs jauneklis no turīgas ģimenes. Nosaukums radījās no bērnības laikiem, kad primais īpašnieks spēlējās rotaļu laukumā ar tā laika saviem vienaudžiem. Jaunietim radās ideja veidot savu firmu, kad strādāja rūpnīcā un gribēja finiansāli palīdzēt savai ģimenei. Oficiāli firma savu zīmolu pieņēma 1957.gadā un ražoja dažādu elektronikas nieciņus, čipus, mikroskopus un vēl citus dažādas lietiņas, kas cilvēku dzīvi padarītu interesantāku un vieglāku, bet pašu pirmo elektronisko kalkulātoru izgudroja tieši šī firma Casio kalkulātori, bet apgrozījumā ap visu pasauli sākās vien 1966.gadā. Ap 1974.gadu Casio Keisanki Kabushiki Kaisha izdomāja izveidot arī pulksteni un laida šo pulksteni apgrozījumā tajā pašā gadā, kad viņi izdomāja tādu veidot - šis pulkstens bija viss parastākais, nekas sevišķš no elektronikas viedokļa un montēšanas viedokļa, bet kad šie pulksteņi kļuva ar vien populārāki Casio izlēma savu soli spert tālāk, veidot tikai pulksteņus un atmest ar roku savus sākotnējos ražojumus.

74 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Kas tad cits asti cels, ja ne pats. Jeb vinjiem nav pat neviena automatic pulkstenja, un tie ir vieniigie, kam ir un buus veertiiba. Jebkurs ebay kjiiniesu 5$ pulkstenis speej par 99% konkureet ar siem. Casio vaardu kaads vel zin tikai pateicoties slavai pagaajusaa gadsimta beigaas, kad vinji skaitijaas "stiliigi" un hipsteriem, vai kaa vinjus tur sauc.

Tiesa pirmajaa bildee tas gan tiiri gliits. bezveertiigs, bet gliits emotion

2 0 atbildēt

Man '90 bija melnā plastmasas korpusā. Pirms mobilās ēras vēl. Ar kalkulatoru lejas daļā. Tam bija piezīmju grāmatiņa - dikti ērta! Vēl kādas fīčas, bet nu jau vairs neatceros. Siksniņas sūtīju un gaidīju oriģinālās japāņu, jo kalpoja labi. Ilgi citas markas neizvēlējos. Joprojām cienu šo ražotāju! Lai gan lietoju citu ražotāju pulksteņus.

1 0 atbildēt

Man nepatīk,pārāk pārbāzti ar vis kaut ko. 

0 0 atbildēt
Plānoju iegādāties, bet ne pašu lētāko. Izvēle ir plaša un dizainu var piemeklēt pēc gaumes, funkcijas pēc vajadzībām emotion
0 0 atbildēt

Mehāniskie ir tīri simpātiski ,bet tas elektroniskais vai arī kas tas ir ,ir briesmīgsemotion Neesmu rokas pulksteņu cilvēks ,visus salaužu ,pazaudēju, saplēšu , man vienkārši ar tiem neietemotion

0 0 atbildēt

gribētos Casio G-Shock nopirkt

0 0 atbildēt

Ņifkasio.

0 0 atbildēt