local-stats-pixel fb-conv-api

Bukmeikeri slēdz derības, vai Lielbritānija paliks ES28

114 2

Vadošās britu bukmeikeru firmas salīdzinoši zemu vērtē iespēju, ka 23. jūnija referendumā tiks nobalsots par izstāšanos no ES.

Pēc viena no Lielbritānijas lielākajiem bukmeikeru kantora Ladbrokes aprēķiniem Lielbritānijas izredzes izstāties no ES ir 22%, bet iespēja, ka valsts paliks ES – 78%.

„Ja uz referendumu paraugās no vēsturiskās retrospektīvas, tad cilvēki, kuri svārstās un nepieņem lēmumu līdz pēdējai minūtei, bieži pēdējā brīdī nolemj nemainīt esošo situāciju”, intervijā BBC sakaLadbrokes pārstāvis Alekss Donahjū.

Bukmeikeri gan velk ne tikai vēstures paralēles, bet savus koeficientus rēķina pēc tā, cik daudz likmju ir par vai pret izstāšanos.

Gandrīz 90% liek savas likmes uz to, ka Lielbritānija paliks ES.

„Līdz šim nauda norāda, ka mēs paliksim ES”, saka Donahjū.

Bukmeikeri Eiropas Savienības atbalstītāju izredzes vērtē gandrīz tikpat augstu, kā Vācijas uzvaru pār Ukrainu Eiropas futbola čempionātā. Tomēr jāpiebilst, ka pēdējā laikā ES pretinieku un atbalstītāju izredzes ir gandrīz vienādas.Ladbrokes „palikt” koeficients šobrīd ir 4/11, bet „aiziet” koeficients – 2/1. Tas nozīmē, ka, iemaksājot 10 mārciņas, izstāšanās gadījumā ieguvums būs 30 mārciņas, bet, ja Lielbritānija paliks ES, tad spēlētājs saņems 13, 63 mārciņas.

Tiesa gan, tīmekļa vietnes «WhatUKThinks» apkopotie aptauju vidējie rādītāji liecina, ka referendumā 23.jūnijā 51% vēlētāju gatavojas balsot par izstāšanos no ES, bet 49% gatavojas balsot par valsts palikšanu blokā. Izstāšanās atbalstītāju skaits izvirzījies vadībā pēc divām aptaujām nedēļas nogalē un vienas aptaujas pirmdien.

114 2 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Ja izstāsies, un aizklapēs darba tirgu tad satikšu daudz draugus pēc ilgiem gadiem emotion

18 0 atbildēt

No impērijas par Briseles palaistuvi emotion

7 1 atbildēt

Neizstāsies. Uzreiz varu pateikt, neviens neļautu viņiem tā vienkārši ņemt un izstāties. Tas radītu pārāk lielu zaudējumu ES, gan politisku, gan ekonomisku. Visticamāk, būs līdzīgi kā Skotijas neatkarības referenduma gadījumā, būs nedaudz vairāk ''pret'', bet nedaudz. 

5 0 atbildēt

Starpība tāda, ka no Lielbritānijas ir atkarīga ES nākotne.

3 0 atbildēt

Nu davai, tad ja koeif. ir ap ~1.36 uzliekam katrs cik spējam un kļūstam turīgāki. Piem, 1000 eiri x 1.36 = 1360 emotion Itkā vieglā nauda...bet ja nu emotion 

3 0 atbildēt

Bukmeikeru priekšspēle sola nervus kutinošu piedzīvojumu, ar iespējamību 1 pret 100 emotion

3 0 atbildēt

Diez gan slikts iznākums Eiropai un pašai Lielbritānijai...

2 0 atbildēt

Pasaulē nekas nav mūžīgs, tas nozīmē, ka kaut kad arī ES beigs pastāvēt. Domāju, ka izstāsies.

2 0 atbildēt

jau mēnesi vēroju bukmeikeru likmes, visu laiku par palikšanu koificents bija 1.4 tagad nokritās uz 1.33 Paliks, kur liksies emotion

2 0 atbildēt

51 % par, 49 % pret šobrīd. Redzēs, kas iznāks... Viena twitterpērle, kas izceļās visvairāk  ''I voted in pencil just in case MI5 need to change it later'' emotion

Vai arī ''My favorite rapper is 50 cent, or as people in Britain now call him, 10,000 pounds.Good luck, guys.''

1 0 atbildēt

Gandrīz vai gribas, lai izstājas, jo interesē, kas tādā gadījumā notiks ar tautiešiem tai zemē. 

3 2 atbildēt

Acīmredzami, kāds uz šo rezultātu  kātrīgi uzvārījās emotion

bet reāli skatoties ... nu jau vairs neko, tā zupa pašiem jāizstrebj...

0 0 atbildēt

Interesanti,pa shiem gadiem briti sen ir atradinajushies no nepopulariem ,,netirajiem,, darbiem... un ta nav tauta ,kas butu gatava uz radikalam parmainjam.Pasukstities,pachikstet,izjust savu svarigumu ,pabaidit citas valstis, to labprat...bet reali, izmainit kardinali visu , tur vinju smalkas iekshas par vajam. Nu ,ja ari pat sanjemsies un dabus savu 51% ,tad driz vien saksies runas ,ka kaut kas bijis nepareizi,ka nav labi ar tik mazu parsvaru uzspiest savu gribu tik lielai tautas daljai-49%tiem...  ka pietiktu ar ,,vecaka bralja,, statusu...(pazistamas velmes,vai ne ?) ,ka varetu ari palikt ,ja visi smuki palugtu. Mes neko nevaram ietekmet ,tapec mierigi pagaidisim to atlikusho laicinju .

0 0 atbildēt

Francijai ir daudz vairāk iemeslu izstāties no ES un tagad viņi ļoti gaida, kādu soli spers Lielbritānija. Ja Lielbritānija izstāsies, tad ar ES ir cauri.

0 0 atbildēt

būs tas pats, kas ar Skotiju... nav iemesla cepienam.

0 0 atbildēt

un kur variants-man vienalga vai mani tas neskar....

1 2 atbildēt

Nesaprotu kāpēc mums būtu jauztraucas , vai Lielbritānija paliks vai nepaliks ES. Jo mums nekāds labums no tā nav . 

Jo mēs paši ielīdām ES dēļ to ka domājām ka mēs kļūsim labāki , un pacelsies valstī labklājības līmenis .

Bet nekas tāds nenotika.

Bet notika pretējais , ka ES lika mums slēgt vairākas fabrikas kuras apgādāja cilvēkus ar darbu un citām lietām + mēs nedrīkstam bez ES saskaņošanas veikt vairākas darbības , ko mēs gribam .

Tāpēc varu atklāti teikt ka Latvija arī varētu izstāties no ES .

Jo pirms iestāšanās ES Latvijai nebija tik lielas problēmas , kā tagad , kad ir ES.

Tāpēc varbūt , mēs paši cilvēki varētu vākt balsis , par to , ka Latvijai vajadzētu izstāties no ES.

Kādas ir jūsu domas?

3 5 atbildēt

Kāda dirsā starpība  emotion 

1 3 atbildēt
zinot bukmeikerus - pretējais. izstāsies.
0 4 atbildēt

vispār pie dirsas

1 5 atbildēt