local-stats-pixel fb-conv-api

Bēgļi Eiropā14

381 0

Bēgļu nometnē Detmoldā, kas atrodas Vācijas rietumu daļā, kāds patvēruma meklētājs izvarojis trīspadsmitgadīgu musulmaņu meiteni, kura kopā ar māti bija spiestas bēgt no savas dzimtenes tajā valdošās vardarbības dēļ.

381 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

''Kad musulmaņu pusaugu zēni nonāk pludmalē un redz tur meitenes bikini, viņi ir apstulbuši.''

ar fizisku spēku to apstulbumu var dabūt āra

29 0 atbildēt

Un būsim atklāti, mūsu politiķi to netiešā veidā atbalsta, proti, cenšoties noklusināt ziņas par skarbo patiesību no vietām kur ir ieplūduši bēgļi, rekomendējot mēdijiem nerunāt par “jūtīgām” tēmām. + 90 % no galerijām kas ir interneta portālos, ir bildes ar bērniem un sievietēm, kaut ari tie ir tikai <20% no kopējās ļaužu masas. Kāds tam ir mērķis seciniet paši, Bet es domāju, ka tas ir priekš tiem cilvēkiem, kam nav laika papētīt šos notikumus, viņi paskatās galerijas izlasa rakstu un pieņem ka lielāko daļu bēgļu plusmas veido tieši bērni un sievietes...

27 0 atbildēt

Un mums tādus grib uzspiest..tad tiešam varēs dziedāt Sargiet sievu..Meitenes un sievietes nevarēs uz ielas laist vienas,jo ne jau tikai šitie skatās un seko,bet arī rīkojās..

21 0 atbildēt

Izskatās, ka Eiropas vadošajiem politiķiem ir mērķis iznīcināt Eiropu...

20 0 atbildēt

Lasot rakstu radas dazi jautajumi.Kur japiesakas darbam par apsargu beglju nometnes ? kur un kas izsniegs ierochus un narkotikas ar ko tirgoties shajas beglju nometnes ?Vai jabut ar tirgoshanas pieredzi piesakoties tur darbaa....?

19 0 atbildēt

Stulbā Merkele & Junkere korpurācija. emotion

17 0 atbildēt

Mēs vairs nedrīkstam justies savā zemē, kā savējā! Pie viņiem gan likumi jāievēro par neievērošanu tur gaida bargs sods, bet eiropieši par smagiem pārkāpumiem galviņu viņiem vēl noglāsta.

16 0 atbildēt

Vācija cer tādā veidā risināt demogrāfiskās problēmas, bet to nevar izdarīt ar cilvēkiem, kuri lojalitāti notur tikai eiro daudzums savā makā

14 0 atbildēt

Pat nepainteresējos... Vienkārši ieliku Bavārijas politiķa citātu

4 0 atbildēt

Iesāki vareni - un kur tad turpinājums? 

4 0 atbildēt
Tak visi tie deputāti IDIOTI!!!
1 0 atbildēt