local-stats-pixel fb-conv-api

Bargs sods par publisku veļas žāvēšanu!?22

102 0

Cilvēka higiēna ir ļoti svarīga un par to parasti neviens nerunā, jo ir pašsaprotama. Izrādās, ka tāda lieta kā veļas žāvēšana var izraisīt pamatīgas soda sankcijas atsevišķās Latvijas pašvaldībās.
Piemēram, Ogrē veļas žāvēšana uz sava dzīvokļa balkona ir sodāma rīcība, kas veļas īpašniekam var izmaksāt pat 350 eiro!!!



102 0 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Kādas vēl muļķibas te izdomās emotion Drīz žāvāties publiski nevarēs

17 0 atbildēt

Jā, jā, labāk lai pa Ogri staigā pedofīls un slepkava, tie traucēs mazāk nekā koši sarkani stringi uz balkona. emotion

12 0 atbildēt

nu kas tas par murgu ? Nu maajas savediet kartiibaa... alkashus aivacat teritorijas IT visur sakopjat un tad drebem piesienaties. Kas shito izdomaja konkrets auna piere. Redz lai tipa smukaak tad saac ar nopietnaakaam lietaam. Vispar nav ko blendzt pa balkoniem. Redz piipeet jaa dumi tomer iet ok tas vel bolji menji saprotams ,bet nu shitas jau ir marazms. Un kur iekshaa tureet ? dzivot taka mezzaa... vai podinjaa vel izdomaas likt zzavet. tad lai izdala visiem veljas mashiinas ar automatisko zaafeeshanas sisteemu. joptvaj neliek mieru parastiem cilvekiem. Driiiz vel luures privat seetaas kadas pukjes sastaadiitas un kaadaa lenkjiii !!! 

9 0 atbildēt
Kuru tas traucē? Valstī/ Latvijas pilsētās ir daudz citu nozīmīgāku problēmu. Šaubos, ka publiska veļas žāvēšana ir tā problēma, kuru būtu jāaizliedz ar likumu. Tā vispār nav problēma.
8 0 atbildēt

Cietumā uz 15 gadiem. 

8 0 atbildēt

Nekad nav bijusi problēma. Kas šito sviestu izdomāja? (sorry neskatījos sižetu, ieraudzīju tik šo poll). Gan jau bariņš resnu veču veceņu, kam ir kāda vara likumu jomā, jo paši nevar uzvilkt nedz stringus nedz ko mazāku par izpletni, lai pakaļu nosegtu.

6 0 atbildēt
Es nezināju, ka Ogrē ir sods, tad jau esmu noziedziniece! emotion
5 0 atbildēt

Only in Latviaemotion

4 0 atbildēt

Tev vajadzēja saprast, ka domāju vairumu no tiem vecvecākiem kuriem bija balkons.

3 0 atbildēt

Kāpēc, lai nežāvētu.. Ja kādam pretenzijas, lai neskatās.. Vairums mūsu vecāki un vecvecāki tikai uz balkona žāvēja..

3 0 atbildēt

Pastāstīju par šo likumi savai klasesbiedrenei. Viņa man atbildēja: "Ko? nopietni? Deputātiem Latvijā tiešām nav smadzeņu."

2 0 atbildēt

Lieliski, vēl kādreiz varēs uzlikt kādam nabagam 350 eiro sodu par to ka viņš izlicis drēbes uz balkona žāvēties, jo viņa ģimenei mazā dzīvoklī vietas nepietiek.

Es šaubos, ka kāds baigi vēlas visas savas drēbes izrādīt publiski, tāpēc ja to dara, tad varbūt viņiem ir lielākas problēmas? Deputāti jau visi dzīvo privātmājās un daudzistabu dzīvokļos, vietas viņiem netrūkst, tikai prāts. 

2 0 atbildēt

Atbildīgās personas Ogrē varētu dzelzceļa stacijā salikt pāris izkārtnītes, lai tiem, kas tur ir pirmoreiz būtu skaidrs, kurš ir pirmais un kurš trešais ceļš emotion

2 0 atbildēt

Kas var būt skaistāks, kā nakts melnumā nočiept seksīgās kaimiņienes biksītes un pēc tam nolikt atpakaļ   emotion

Es tak neesmu vienīgais kas tā dara? vai ne..?   emotion

1 0 atbildēt

Kaut kāds sviests.. Kāpēc lai kādam traucētu drēbes kas karājās kaimiņam vai kādai citai mājai balkonos?

Es saprotu ja tur karātos kaut kādas pļotkas, roku dzelži un vel visādas lietas emotion

1 0 atbildēt

nu gan jautājums, par ko cepties emotion

1 0 atbildēt