local-stats-pixel fb-conv-api

Ballējam neguļam, pret veselību iemainam.9

36 1

Ballējam neguļam, pret cilvēcību iemainam. Pāaudze kas uzaugs pie šīm dziesmām vairs nezinās, ka var dzīvot savādāk, jūs ko dariet, a?

Par valsti. Latu pārdevām, kas nu tur par latu, valsti pārdevām! Bet nē, sēžam pie tv un kasam kokos riekstus, paļaujamies liktenim, nolaidīsies Dievs un visu izlabos. Pietiek šo mēslu.

Še tev vēl viens noslēpums, visa pasaule pārdota, viss šeit pārdots, pat mēs. Šeit visi viens pret otru sakūdīti, sākot ar bērnudārzu un beidzot ar valstīm, sadalīti un sakūdīti uz viens otra grauzšanu.
Ja nav interesants mans stāsts vai kaut kam nepiekrīti, runā par to kopā ar fārming simulātoru draugiem.

Kam interesanti, klausies tālāk. Tu esi zem koda jau kopš dzimšanas, 130476-17321. Kaut kur redzēts, ne? Tev pat vārdu neļāva sev izvēlēties, tev vispār neko šeit nav ļauts darīt, tikai sapņot pa naktīm skatoties zvaigznēs. Ja man nav taisnība, izej ārā un iebļaujies "ES ESMU BRĪVS". Saņemsi pretīm atbildi ka esi narkomāns vai pa zobiem. Kur tu šeit redzi brīvību, m? Kur bļeģ, m? Pamēģini uzvilkt savādāku cepuri kā baram un dabūsi galvā, ja ne ar kulaku tad vārdiem.
Šeit brīvības pat pēc klauvēšanas beigām nebūs.

Bet tu neraudi, ej cīnies, bet ar veselo saprātu.

Gadu nostādā un nedēļu ej atpūties. Tas ir murgs. Viss mierā, kam bija interesanti spēcīgs rokas spiediens no Stīvena Sigela.

Es esmu Eminema brālis, Dieva tēvs un dabas aizstāvis. Tas esmu es, a kas esi tu?

36 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Normāla prāta caureja.emotion

3 0 atbildēt

Tāda ir tā dzīve.  emotion 

0 0 atbildēt
Nu jau vecīt, ar striķi labo to tad, ja neredz izeju. Bet ja redz, tad striķis jākar kaklā tiem kas taisa bardaku. Ar striķi tu beigsi savas mokas, bet šeit murgs ilgs mūžīgi. Tici man, pienāks diena kad cilvēkiem būs zaje*al, labi, zaje*al ir visiem, pienāks diena kad cilvēki celsies kājās. Atvičaju
0 0 atbildēt