local-stats-pixel fb-conv-api

Bagātība + nabadzība = bagātība nabadzībā10

Kad ķermeniskās vajadzības ir apmierinātas, rodas psiholoģiskās vajadzības. Kad psiholoģiskās ir apmierinātas, rodas garīgās vajadzības.

Ceļs līdz bagātībai( meteriālajai) atņēmis tautām dvēseli. Ir īpašumi, bet īpašnieka nav. Bagātība ir, bet cilvēks nepavisam nejūtas bagāts-gluži pretēji, viņs jūtas novests nabadzībā, ļoti nabadzīgs.

Pradoks: Kad jūs esat ārēji bagāti, tikai tad, kā kontrastu sākat apzināties savu iekšējo nabadzību.Kad esat ārēji nabadzīgs, jūs nekad neapzināsieties savu iekšejo nabadzību, jo nav kontrasta. Kad vairs nav kontrasts starp iekšejo un ārējo, iekšējā un ārējā ir nabadzīgas, abas pasaules ir ideālā saskaņa- abas ir nabadzīgas.

Cilvēkam ir jāsniedz abu veidu bagātības.

Kapec gan ne:

Zinatne ir izstrādājusi tehnologiju, lai padarītu jūs ārēji bagātus.

Reliģija - izstrādājusi tehnologiju, lai padarītu jūs iekšēji bagātus-joga, tantra, daoisms, sūfisma, hasīdisms-tās ir iekšējās pasaules tehnoloģijas!

OSHO autobiogrāfija

27 6 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Jā, kkā zb, kas visus apkārt ir tikai par materiālām vērtībām. Nesen dzirdēju ziņas, ka mūsu interneta vesturi pārdos par lielu summu un kur privātums pasakietet man? Mums tagad ir apkārt garīgi nabadzīgi līderi, bet tie līderi ja kas nāk no tautas, viss sākas ar mazumiņu. 

2 0 atbildēt

Reliģija = ļaunums

1 0 atbildēt
Pareizi emotion emotion
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Viela pārdomām.  emotion 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt