local-stats-pixel fb-conv-api

Azartspēles - Patiesība par ruleti10

174 0

Kurš gan nezin kas ir slavenā rulete...galds ar ruletes ratu, kuru redzējuši ir ik viens filmās vai realitātē. Salīdzinot ar vienkāršo spēļu automātu ruletē tomēr ir nepieciešamas iemaņas, lai izprastu šo spēli un saprastu kā viss darbojas.

Ruletē pastāv neskaitāmas stratēģijas kā panākt, lai Tu ruletē uzvarētu un šajā rakstā es pastāstīšu vai tās tiešām darbojas un kā tās darbojas. Man zināmi aptuveni 20 stratēģiju veidi, bet ir vēl vairāk, tajā skaitā spēlmaņu pārveidotās versijas (modifikācijas). Es nevarēšu pastāstīt par katru no tām, to ir parāk daudz, tāpēc tikai par dažām.

Iepriekšējā daļa: http://spoki.tvnet.lv/tribine/Azartspeles-Patiesiba-par-spelu/725460

174 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Shitaa vajag uz totalizatoru dubultot.. Tur iisti speeleetaaji speelee emotion)
1 0 atbildēt

Par to sarkano un melno, te visi fano, bet nu nez cik tas īsti darbojas.. internetā tur lapa, ka latviešu velk ārā tur gandriz pie 1000$ katrā reizē, pāris stundās

0 0 atbildēt

ar ruleti ir kāds nejauks noslēpumiņš, par kuru diez vai daudzi jeb kad uzzinās. tas ir tāds, ka nopietna līmeņa krupjē ar ļoti lielu iespējamību uzmet to ciparu/krāsu, kuru uzskata par vajadzīgu.  par šito niansi uzzināju no tieši tāda līmeņa kazion pipara. azartspēles ir uz 100% taisītas lai nopelnītu, nevis lai kāds vinnētu.

0 0 atbildēt

jā, vinnesta procents no kopējā ienākuma tiešām ir visur individuāls. kaut ko regulē valsts, kaut ko spēlu uzņēmums. bet trakākais visā tajā pasākumā ir tāds, ka pat ruletē, kura itkā ir viss grūtāk apkrāpjama no visām spēlēm, ir pipari, kuri noslīpē prasmi uzmest bumbiņu līdz pasakainam līmenim. tas mazliet atgādina spēli monēta/ērglis. ir cilvēki, kuri monētas mešanu ir tik augstā līmenī noslīpējuši, ka uzmet to monētas pusi, kuru viņiem vajag. derības ar tādu cilvēku ir garantēts zaudējums. un cilvēks to pat nenojautīs. 

0 0 atbildēt
Sulfāt piekritīšu tev daļēji. Pilnībā paredzēt kur mritīs bumbiņa nav iespējams nevienam pat piparam kurš jau pirms tam zin perfekti cik apgriezienus taisīs, kur būs bumbiņa attiecībā pret ratu kad kritīs iekšā utt. Līdz ar to tas nozīmē ka nav arī iespējams uzmest sarkanu vai melnu pēc paša gribas jo vienmēr būs bumbiņas lēkāšanas faktors. Ir iespējams noteikt sektoru sevī ietveros dažus blakus esošus nr. Ja kas interesē varu privāti šo to uzrakstīt. Nēesmu varbūt baigais pipars bet tomāts ar nēesmu emotion
0 0 atbildēt
Un tu pats?! Āpsis viņam niks ir sufāts un ļoti labi zinu par ko runāju.
0 0 atbildēt