local-stats-pixel fb-conv-api

Ar ko atšķiras vīrieši un sievietes ...islamā71

803 5

Dzimumu atšķirības ir neapstrīdamas. Tās ir neiespējami mainīt, ja vien Korānā nav teikts savādāk. Tiek īpaši uzsvērts, ka islams ir miera un vienlīdzības reliģija, bet dzimumi ir vienlīdzīgi, kamēr tajā pašā laikā vīriešiem ir tiesības rīkoties kā viņi vēlas, sievietēm ir vajadzīga vīrieša atļauja.

Varbūt tā ir satīra, bet Pakistānā, Islamabadā Islama Ideoloģijas koncils esot pasludinājis sievietes eksistenci par neislamisku. Viņu eksistēšana esot pret Allaha likumiem. Tāpat šis kongress esot pasludinājis, ka vīriešiem ir jābūt tiesībām izlemt, vai sieviete var elpot. Paziņojumi esot nodoti publikai dažas dienas pēc iepriekšējā kongresa, kur likums par minimālo precību vecumu sievietēm esot nodēvēts par neislamisku.

Pēdējam es vēl varētu ticēt, bet sieviešu tiesības salīdzinājumā Rietumiem ir neeksistējošas. Uzskatīt, ka sieviete ir mazāk vērtīga par vīrieti, nav kultūru atšķirība, bet noziegums pret saprātu. Taču tā apgalvojot Korāns, kā nekā Islāmā nav bijis neviena pravieša - sievietes. bet varbūt tas bija islama rašanās laikā esošo tradīciju atspoguļojums, kas turpinās?

803 5 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

ja cilvēks ir Alaha radīts, tad sanāk, ka Alahs ir radijis brāķi ?

74 0 atbildēt

Debīlāku nāciju(jā jā atļaušos gan tā viņus nosaukt!!!),kā islāmisti,nav iespējams vispār atrast.Viņi vienreiz varētu to korānu ar spēku iebāst sev vienā vietā kur Saule  nespīd.Urodi pretīgie,pa galam neieredzu!!!Nezinu ,kā vācieši to panes,bet ja man un manai sievai būs (TIKAI KAUT VAI BŪS) jābaidās,dēļ tiem mēsliem, iziet vakarā uz ielas,tad ticiet man , viņi vairāk nedzīvos ne kur.Kropļi nolādētie!!!

74 0 atbildēt

Tiem karāniem ,laikam,ir vairākas versijas,jo lasīju,ka īstam musulmanim ir jānogriež galva neticīgajam,tas ir visiem kas nav islāmā.Tad kā musulmanis vīrietis var precēt kristieti,ēbrejieti ja viņa ir neticīgā un viņai ir obligāti jānogriež galva,vai jāpadara par vergu un tad jānogriež,pretējā gadījumā vīrietis nav alaha cienīgs.....

Palasot tos karāna izrakstus,es nevaru iedomāties,kurš izteicis,ka islāms ir miermīlīga reliģija....

47 0 atbildēt

Un atkal mēs nonākam pie secinājuma - jebkura reliģija ir ĻAUNUMS. Miers, līdztiesība un labklājība uz Zemes iestāsies tikai tad, kad izzudīs jebkura veida reliģijas. 

Krietns, iejūtīgs un inteliģents ateists ir neskaitāmas reizes labāks par nešķīstu, neizglītotu, zemisku un aizspriedumainu ticīgo.  emotion 

38 0 atbildēt

Nu kristieši 6-7 gadsimtus atpakaļ arī nebija nekādi svētie. Vispār no reliģijas (ne ticības) visādi sūdi tikai notiek, tad 10 tiesa jāmaksā, tad raganas jāslīcina.

Tagad lai priecājās ka skaistu sieviešu ir mazāk, jo visu labo genofondu vai nu sadedzināja vai noslīcināja, sieviete skaista = ragana.

32 0 atbildēt

Kam vispār dvieļu galvām sievietes,kamieļi būs pašā laikā... emotion 

31 0 atbildēt

Sievietes tik ilgi cīnījās par savām tiesībām tikt novērtētas, par savām tiesībām būt ne tikai mājās pie plīts, un nu ar musulmaņu ierašanos Eiropā atkal viss jāsāk no gala... Sievietes ir tikpat gudras, kā vīrieši. Īstenībā jūs, kas lasāt, nevarat pat būt pārliecināti, kas es esmu - sieviete vai vīrietis, jo inteliģences vai izteiksmes ziņā atšķirību starp viņiem nav. Nav godīgi, ka sievietes kaut kur pasaulē tiek diskriminētas līdz lopa līmenim.

29 0 atbildēt

  Ej labāk kaut kur krūmos-mežā eksplodēt!!!Kas ir ko ???-Pats sev nemāki vakariņas uzlikt,vai "daikts" pārāk sīks,ka tāds naids pret sievietēm?

28 0 atbildēt

Ja viņu sievietēm būtu tiesības, viņas viņiem nedotu emotion  emotion 

25 0 atbildēt
Es nebrīnos kādēļ sievietes tevi neciena emotion
18 0 atbildēt

Un kādā veidā sieva pasūdzēsies par sliktu vīru, ja tā nevar bez atļaujas iziet no mājas vai arī uzņemt ciemiņus? Laikam jau caur facebook..

16 0 atbildēt

Saemā vajag pieņemt likumu, ka visiem Latvijā iebraukušajiem dvieļu galvām ir jānogriež pauti un tie jāapēd.... Tad neviens uz Latviju nebrauktu, pat cauri nebrauku...

16 0 atbildēt
Tu varētu arī iekāpt karstā vannā un pārgriezt sev vēnasemotion Vismaz nebūs jāraud par to, ka tevi tās sievietes neuztver kā vīrieti-apgādnieku, bet gan kā kājslauķiemotion
15 0 atbildēt

Islamu vajag aizliegt ar likumu visā pasaulē.... Jo tā ir sātana ticība... Korāns pats par sevi ir pilns ar pretrunām.... Tāpēc tie idioti ir tik apdauzīti....

14 0 atbildēt

Aizliegt jelkādu ticību, pietiek cilvēkiem indēt smadzenes ar vecām pasakām. Tā vēl tik trūka, lai reliģijas dēļ sāktos vēlviens karš. Pārāk daudz asiņu dēļ koka krusta un palaga uz galvas ir izlietas, šim teroram ir jāpieliek beidzot gals. Un jo ātrāk tas notiks, jo ātrāk cilvēce nāks pie prāta. 

14 0 atbildēt

viņi tur visi ir slimi galvā pisti dzīvnieki, ja kādam atsegta seja ir pietiekams iemesls izvarošanai tad tādu vajag laicīgi pie sieas likt

13 0 atbildēt

Vajag iznīcināt reliģiju. Ta nekad neko labu nav nesusi. 

12 0 atbildēt

džihāds ir cīņa pret neticīgajiem tos dekapitējot un par kaut kādu garīgo cīņu nevar būt ne runas. Kurš musulmanis iedomāsies par garīgo cīņu, ja aizbraucot uz Meku un metot ar akmeni cilvēks atbrīvojas no grēkiem?!?

12 0 atbildēt

Arabu sievietes ir loti skaistas. Musulmanu uzskatus nekad nesapratishu, jo sieviete dod dzivibu. Izsitis visas sievietes musulmanu religija un musulmanu viriesi versisies pie Eiropas sievietem,kas jau notiek ar stulbaam latvieshu kazaam,kas precaas deel naudas,bet sanem pretii videjo pirkstu.

5 0 atbildēt

Varētu kāds gudrs cilvēks ierakstīt korānā ka musulmaņiem ir jā...ž tikai kamieļi vai ēzeļi varbūt arī zilie ,tad viņi paši izmirtu.

4 0 atbildēt
« 1  2  3 »