local-stats-pixel fb-conv-api

Aptauja par lasīšanu #37

100 8

Tapusi trešā daļa rakstu sērijai par lasīšanas popularitāti Spoku vidū.

Pirmās divas daļas:

http://www.spoki.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-Spoku-vidu/603008">http://www.spoki.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-Spoku-vidu/603008

http://www.spoki.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-2/603254">http://www.spoki.lv/tribine/Aptauja-par-lasisanu-2/603254

Atkal 20 jauni viedokļi un paradumi saistībā ar literatūru un tās nozīmību/nenozīmību. Visi aptaujas dalībnieki tika izvēlēti uz labu laimi un tā kā ir ideja veidot arī nākamo daļu visi, arī, tie kuriem aptaujas vēstule netika nosūtīta,ir laipni aicināti sūtīt man savas atbildes uz zem attēliem redzamajiem jautājumiem, vai arī izteikt savu viedokli komentāros.

Kā jau iepriekšējās daļās minēju, raksta mērķis ir noskaidrot kāda ir lasīšanas popularitāte Spoku vidū un vai visos "degredācijas rakstos" tik tiešām šai sakarā valda taisnība.

Ceru, ka šī aptauja liks kādam aizdomāties, varbūt arī paņemt rokās kādu lasāmvielu.

Klāt atkal baudīsim klusās dabas (Jāsaka, vienā ziņā nelasītāji ir mani uzveikuši - ja iepriekš cetos arī viņiem piemeklēt kādu mākslas darbu ar "neliterārāku", bet gan piem."datorīgāku" noskaņu, tad nu es vairs tik daudz tādus darbus, kuri man pašai patiktu, nevaru atrast. Tīri tā - stimulam tagad būs tikai māksla ar literāru atmosfēru.

100 8 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

es gadā izlasu 1 grāmatu... tagad aiziešu stūrī nokaunēties  emotion emotion

4 0 atbildēt

uhhh - būtu man paprasījis... :)

2 0 atbildēt

Gāmatu lasīšana bagātina valodu.emotion

2 0 atbildēt

Tikko ievēroju, ko interesantu - Tie,kuri grāmatas lasa daudz arī izsakās savādāk, interesantāk, kā arī rada laba cilvēka iespaidu. Viennozīmīgi esmu par grāmatām! Super!

2 0 atbildēt

pajautā man, pajautā man, pajautā man!

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt