local-stats-pixel fb-conv-api

Anoreksiķu modi pārņem apaļīgās!!!63

Skatoties dažādas skates vai žurnālus, var redzēt tievās meitenes, kurām bieži vien zem ādas ir kauli vien. Bet laiki iet un viss mainās, arī apaļīgās modeles nāk modē un kļūst slavenas.

Ko Tu domā par korpulentajām modelēm?

692 5 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Vismaz šīs sievietes ir reālākas par tiem skeletiem, ko parasti var modes skatēs redzēt. emotion

53 4 atbildēt

Veči nav suņi, pēc kauliem nedzenas... emotion

39 2 atbildēt

Aptaujas vienmēr man izraisa smīnu, un ja kāds vāc datus (un es zinu ka to dara ) tad ziniet, ka man pret aptaujām ir vieglprātīga attieksme, izvēlos smieklīgāko, lai sačakarētu statistiku...

30 1 atbildēt

Nav tur nekas nereāls būt tievai. Viss vienkārši ir atkarīgs no ķermeņa uzbūves. Paskatieties Endomorfa, ektomorfa un mesomorfa ķermeņa tipus emotion Daži ir dabīgi tievi, ar tieviem kauliem un ātru vielmaiņu. Citiem lielāki kauli, vieglāk uzkrāj taukus, lēnāka vielmaiņa.

12 0 atbildēt

Kad cilvēki redz dzīvnieku ar izspiestām ribām, tad viņiem paliek viņa žēl, bet, kad tādas dāmas uzliek uz skatuves tad tas skaitās skaistumsemotion

12 0 atbildēt

emotion šis labākas nekā kauli ietīti ādas maisiņā emotion 

10 0 atbildēt

Akmens  laikmetā kuplas miesas bija ciņā, jo ražoja daudz pēcnāceju. a tagad??!!! Tikai rij big makus, un ko? Tam jābūt skaisti?

12 3 atbildēt

Kas vispār nosaka, kas ir skaists?emotion

8 0 atbildēt

man nekad nav patikuši ģindeņi, tāpēc nevajag ... emotion

7 0 atbildēt

Aptaujā nav variants ko es izvēlētos. Pārāk resnas nepatīk un tievās, kaulainās ne tik. Par sportisko, jā, bet ne jau tādu, kas pēc tā varianta noprotams, ir spēcīgāka par pašu puisi. Kaut kā vairāk pa vidu resnajām un tievajām, tādu, kas ir sportiska, bet ne pārlieku.

6 0 atbildēt

Apaļīgās meitenes ir foršiņas mca,mca, mca !

6 0 atbildēt

Man šķiet, ka labāk ir vidusceļš - nerij kūkas caurām sutkām un nesēž kā pēdējie mocekļi gadiem uz diētām ar cerību, ka neko nedarot viss pats no sevis pazudīs.Ha - tā nemēdz notikt.Ja nu vienīgi sabeigts kuņģis ar laiku rodas.Nekas vairāk.

5 0 atbildēt

Nu man nepatīk resnās emotion Bet nu arī nejau kaulainās.

5 0 atbildēt

Kādēļ vienmēr ķidā sievietes,parādiet īstos vīriešus,nevis uzkačatos modeļus,bet tādus īstus,gan kārnos, garos, gan mazos, apaļos vai resnos. lai tad sievietes paspriež kuri labāk viņām patīk!!!  emotion emotion

4 0 atbildēt

Latvijā vislielākā mirstība ir no sirds-asinsvadu slimībām, uz priekšu draugi, sekojiet modei, esiet apaļīgi. Mirušie nesvīst.

4 0 atbildēt

Ne visas slaidās ir anoreksiķes variants, ko jūs te!

#zelta_vidusceļš

3 0 atbildēt

Resnas sievietes nekad neizskatās skaisti! Vienīgais iemesls kāpēc šīs bildes ir kaut cik skatāmas ir tāds, ka tās ir uzlabotas ar "Photoshop" vai kaut ko tam līdzīgu.

5 2 atbildēt
Daudzas no viņām ir skaistas.Piemēram man, tādas patīk labāk nevis tās kaulainās sievietes, ar kuru kauliem var sadurties!
2 0 atbildēt

Labākas jau ir par tām superkaulainajām, bet tomēr, 2fat4me. emotion emotion

2 0 atbildēt
Ja, ja, ja. Komentaros baigi raksta, ka patik apaligas, bet kad ierauda dzivaja, tad - fuj nu ii nah.
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »