local-stats-pixel fb-conv-api

Amūras apgabala iedzīvotājs atrod 17 zelta stieņus.8

145 1

Pagājušā gada augustā Amūras apgabala iedzīvotājs tālbraucējs šoferis Muhameds Točijevs (Магомед Точиев) pastaigājoties pa mezu atradis slēptuvi ar 17 zelta stieņiem kopējā vērtībā 12 miljoni rubļu, svars 6 kg. Atradumu viņš nenodeva valstij, bet nolēma paturēt sev, taču prieki nebija ilgi.. Pēc dažam dienām kravas auto svaru kontroles punktā pārmeklēja FSB darbinieki un stieņus atrada.. Tas viss beidzās ar tiesu šī gada 4. martā, tiesa Muhamedam piesprieda 1,5 gadu nosacīti ar pārbaudes laiku uz gadu un stieņus protams konfiscēja.. Vismaz dažas dienas viņš pabija miljonārs..

145 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Kāds tgt kārtīgi uzdzīvos uz viņa zelta rēķina
12 0 atbildēt

Saprotu, neatdotot īpašniekam ir necilvēcība. Bet ja atrod mežā kādēļ jānodot valstij. Tad jau sanāk, tā, pat ja mēs dzīvojam brīvā valstī, mēs tik un tā piederam kādam augsta amata čuvakam. Vēl piespriest tiesu! Viņš nenozaga - Viņš atrada. Ko tad viņš varēja izvēlēties meklēt īpašnieku dodot mērķi zagļiem vai paturēt sev un par to vēl dabūja cietumsodu! Ziniet pat par govs piršanu Saeima pielika nodokli, tad jau drīz būs nodoklis par to, ka vēl staigā pa zemes virsu, ne! Un tie kas nemaksās šos nolaidīs no kātiem?

12 0 atbildēt

Būtu tur par 157020 euro nopircis sev kartīgu hātu. Parbaudes laikā drošvien kādam gribēja izārdīt jabalu par šitādu gājienu emotion 

5 0 atbildēt

Butu nodevis valstij ,dabutu 25% vertibas,samaksatu nodokljus un guletu mierigi... emotion 

1 0 atbildēt

209634 eur, pēc LV uzpircēju cenām

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt