local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikāņi uzbūvēja paši savu Noasa šķirstu ar dinozauriem4

102 1

Lai gan šis kuģis neatrodas Ararata kalnā, Turcijā, tas ir lielisks apskates objekts, kuru var ar savām acīm aplūkot Kentuki štatā, ASV.

150 metrus garais šķirsts atspoguļos pasauli pirms lielajiem plūdiem. Saskaņā ar Bībeles motīviem uz šķirsta varēs apskatīt atsevišķi sagatavotas telpas, kurās bija paredzēta vieta dzīvnieku izmitināšanai. Uz šķirsta klāja būs ierīkoti arī restorāni, kuros apmeklētāji varēs baudīt ēdienu pēc īpaši sagatavotām receptēm. Noasa šķirstu Kentuki Radīšanas muzejā pirmās 40 dienas varēs apskatīt jebkurā diennakts stundā. Plānots, ka katru dienu šķirsts varēs uzņemt 16 000 viesu.

« 1  2  3 »
102 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
Projekts interesants, projekta autorus - pie ārsta uz pārbaudēm!
8 0 atbildēt

Bet vai Noasa laikos vēl bija dinozauri,labi tas tā!?Bet konstrukcija un pati ideja gan ir forša!Bet redz kas vēl spilkti pierādās,ka šādu konstrukcija nav viegli uzbūvēt-Vajadzīga super smagā tehnika(4. bilde labajā pusē)...  emotion  

2 0 atbildēt

Interesants projekts.

Koki arī diezgan milzīgi izmantoti. Nez, peldēt varētu šis monstrs?

0 0 atbildēt

Lieliska konstrukcija, bet pilnīgi tumsonīga un muļķīga ideja tur iebāzt dinozaurus - tomēr ir darīts viss, lai no glupajiem amerikāņiem izvilinātu maksimāli daudzas naudiņas, jo bērneļi gribēs to murgu redzēt, un droši vien, ka ne tikai bērneļi.... amerikāņi vispār ir viena no tumsonīgākajām nācijām pasaulē!

Pēc mīnusiem šim komentāram kļūst skaidrs, ka tādi ir ne tikai starp amerikāņiem emotion

1 2 atbildēt