local-stats-pixel fb-conv-api

Aizliegtās zirgu cīņas3

19 0

Kopš 1998.gada Filipīnās ir aizliegts rīkot zirgu cīņas, kur izdzīvo tikai viens zirgs. Tomer dažādos pasaules nostūros šis neželigais slaktiņš tiek rīkots un mirst kāds nevainigs zirgs, kas tikai bija, lai uzjautrinātu cilvēkus.

Filipinās šis nežēlīgais sporta veids ir ne tikai iespēja redzet kadu zirgu mirstam,bet lielas naudas pazaudēšana vai vinnešana, bet neskatoties ari uz to, šos šovus brauc ari skatities tūkstošiem cilvēku no visas pasaules. Vai tas ir cilvēcīgi?

Cīņa parsvara notiek starp diviem jauniem ērzeļiem, kas ir brieduma pilni un grib pāroties ar pretejo dzimumu un lidz ar to šie dzivnieki ir gatavi nogalinat viens otru, lai tiktu pie mātītes. Šī cīņa notiek pārsvara sākot ar 5 lidz 12 minūtēm.

Šajas cīņās piedalas lielakoties nabadzigi zemnieki,kas uzskata sevi par lieliem laimes mekletajiem un bagatniekiem, kas ir parliecinati, ka vinēs tieši viņa zirgs, bet to ka 50% iespejamiba, ka nomirs u zaudēs visu naudu un nebus vairs, kas viņam šo naudu palidz iegūt.

Un ka domājat jūs, mēs parasti cilvēki varētu šo nelegalo cīņu apturēt?
Es uzskatu, ka tas ir parak nežēlīgi no cilveku puses, likt citiem nevainigiem dzivnieciņiem mirt, lai mums atnestu bagatibu,bet iespeja, ka tu dabusi šo naudu ir tikai nieciga , aptuveni 10% , jo dalibniemu daudz un vinne tikai tas, kura zirgs nežēlīgāk ir nogalinajis pretejo un to nolem skatitaji.

Nezinu, ko ieteikt viss labak, lai pa tiešam šī lieta beigtos, bet varbut varam jau sakt ar parastam nelielam darbibam, palaist dzivniekus briviba, kas viņiem ir atņemta, izmantot viņus liederigi , nevis lai kadam tas atnestu nelielu naudas summu, kas isteniba pret vesala dzivnieka dzivibu ir vertigaks, varbut jums ir savi padomi kā to realizet? Droši rakstiet komentaros un iztiksim bez cieņas aizskaršanas komentaros emotion

19 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Divus jaunus ērzeļus sauc par jaunzirgiem.

1 0 atbildēt

Tikai ,,homo sapiens,,( ,,sapratigais,, cilveks ir divkajains primats, kurs ietilpst ziditaju klase) spejigs uz kaut ko tik slimu....

1 1 atbildēt

Būtībā jau vienalga, vai tie zirgi, vai suņi, gaiļi vai kaut vai zivis (tie saucamie gailīši), kas tiek piespiesti cīnīties kāda izklaides dēļ. Žēl man visi vienlīdzīgi. P.S. Jaunzirgi ir zirgi, kas jaunāki par 4 gadiem, neskatoties vai tā ir ķēve, ērzelis vai kastrāts.

0 0 atbildēt