local-stats-pixel fb-conv-api

«AUTOMEISTARS.LV» - Serviss, kas nenes atbildību10

68 2

Kārtējo reizi pārliecinos, ka autoserviss ir jāizvēlas zināms un pārbaudīts. Iegriezos sev darbam tuvākajā servisā ar nosaumu AUTOMEISTRS.LV Viskaļu ielā 20, Rīga, lai nomainītu ģenerātoram siksnas skriemeli. Darbu serviss paveica, nomaksāju rēķinu un man tiek atdotas automašīnas atslēgas. Priecīgs par izdarīto darbu, bet pienākot pie sava auto, saprotu ka auto stāv atvērts un automašīnai nedarbojas centrālā atslēga un logu pacēlāji. Griežos servisā, kas par lietu, bet man tiek atbildēts,ka es jau esot ar tādu vainu atbraucis. Iebilstot serviss apņemas pārbaudīt, kas ar auto ir noticis.

Kā izrādās, kad tika remontēts auto, tika noņemtas klemmes no akumulatora un pieslēdzot atpakaļ klemmes ir izsists bloks, kas kontrolē centrālo atslēgu un kompforta ierīces. Servisa darbinieks man uzrunā ka šādas situācijas var būt un viņi nenes atbildību un ja es vēlos lai auto tiktu salabots būs vien jāmaksā...

Gribu pabrīdināt pirms iegriežoties šajā servisā AUTOMEISTARS.LV pārliecinties kopā ar servisa dabinieku vai jūsu auto viss strādā, jo iespējams ka nekopintetie darbinieki var nezinot kaut ko auto sabojāt ar atrunu, varbūt jūs jau man tādu auto iedevāt.
BRAUCIET UZ ZINĀMIEM UN PĀRBAUDĪTIEM AUTOSERVISIEM.

68 2 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000
Tā viņš ir,bet čīkstešana spokos nepalīdzēs.Griezies attiecīgajās iestādēs.
9 0 atbildēt

Normāls kaktu ūķis emotion

8 0 atbildēt

Nu nez man tā nekad nav gadījies ne labos servisos ne stūra kantoros.  emotion 

7 0 atbildēt

Kāds auto ?

4 0 atbildēt

un vispār jaunām mašīnām pēc iespējas vajag izvairīties no klemmju ņemšanas nost...un arī ja to darīt, tad aizlēgt mašīnu...pagaidīt minūtes 15 un tikai tad ņemt nost to klemmi...lai visi mašīnas moduļi "aizmieg".  

4 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Tu bla esi" nekmpitents " pareizrakstībā
0 2 atbildēt