local-stats-pixel fb-conv-api

ASV, lūdzu, atgriezies!52

298 45

Sveiki, pilsoņi! Šajā rakstā es jums izskidrošu kāpēc ASV ir kļūvusi par nedemokrātisku valsti. Šī valsts gandrīz mums visiem saistās ar demokrātiju, brīvību un laimi. Taču patiesība ir pavisam savādāka. ASV ir no brīvas valsts neilgā laikā kļuvusi par totalitāru lielvalsti. Kā tas notika, un vai vēl ir iespējams atgūt veco ASV kura tik tiešām bija demokrātiska valsts? Šo visu es jums izskaidrošu šajā rakstā. Lūdzu izlasi rakstu līdz galam.

298 45 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Noņem latvijas karogu no avatāra vismaz kad šitādus mēslus taisi, Krieviem nepatiks ASV un ASV nepatiks Krievija, lielvastis viņas abas ir. tu te tagad rāli Krieviju pa labiem uztaisi, lai gan uz zemes šīs nekā laba sen vairs nav, un tie kas ir tos ātri apšauj

40 4 atbildēt

Tas video pierāda tikai to, ka krieviem ir izteikti iezombēts "veterānu" kults, jo nekā cita jau viņiem nav, ar ko lepoties. Neviens vairs nevar pierādīt, ko tas cilvēks patiesībā darīja kara laikā. Var būt mierīgi sēdēja savās mājās un tika iesaukts tikai pašās kara beigās, vai arī visu karu pavadīja mierīgi štābā. jau daudz ir dzirdēts, kā tiem "veterāniem" pēkšņi parādās jaunas medaļas, utt...

Par pašu rakstu - neviena lielvalsts, impērija, nav uzcelta, neizlejot asinis. ASV jau no pašiem pirmsākumiem tika celta uz līķiem (Amerikas pamatiedzīvotāji, meksikāņi, melnie vergi no Āfrikas, utt...), ASV nekad nav bijusi demokrātija. Krievija, PSRS arī. Taču, ja jāizvēlas sabiedrotais, tad es izvēlos mazāko ļaunumu no abiem, kā to darīja mūsu vectēvi, kas labāk izvēlējās karot kopā ar nacistiem, pret komunistiem.

Mīnuss par to, ka pārspīlēji, cik labi bija Irākā un citās valstīs pirms ASV iejaukšanās. Mazāk skaties Kremļa sponsorēto informāciju. Lielākā daļa pārējās infas ir tuvu patiesībai, it īpaši par Izraēlu.

20 3 atbildēt

Meli, faktu sagrozīšana un noklusēšana. Mēģinājums nesaprotams uz ko, bet aiz šī visa jau stāv ieeļļota propaganda, kuras mērķis ir ļaunuma tēla radīšana. 

17 3 atbildēt

Labi, ka ar katru dienu aizvien vairāk cilvēki pamostās. Fermeriem mazāk aitu ko cērpt! ASV tagad kontrolē internacionālie kapitālistu hijēnas. Soros, Rotšildi un citi naudaskārie amorāļi.... ASV ir kļuvis par puppetleli hijēnu rokās!!!!!! #FreeWorld

13 1 atbildēt

Bērns, tev ir švaks priekšstats gan par demokrātiju, gan par ASV. 

14 3 atbildēt

Zini, vecīt, raksti labāk par tēmām, kur Tu orientējies. Man prieks, ka Tu proti krieviski, bet parakstīties uz visām propagandas pasakām emotion

Ir, protams, 9 maija ļembasts, bet reāli Krievijā veterānus pat slepkavo, lai piesavinātos viņu ordeņus, un pēc II Pasaules kara beigām visus kara invalīdus aizvāca uz pansionātiem, kuros viņi praktiski atradās cietumā visai baisos apstākļos- neskatoties uz visiem ordeņiem. II Pasaules karš jeņķiem galīgi vairs nav aktuāls, bet par veterāniem viņi rūpējas un ciena viņus ļoti.

Sūdi Amerikā sākās ar veco Rūzveltu, kuru ap Jaltas konferences laiku jau nevarēja laist nost no naktspoda, lai viņš nepieķēza visu Balto namu, un kura atmiekšķētajām smadzenēm var pateikties arī Latvija par to peļķi, kurā mēs sēdējām vēl 45 gadus pēc kara .Tieši viņa laikā viņa sieva, vecā padauza Eleonora, pievāca visus kaktus ar PSRS spiegiem, kurus beigu beigās izkvēpināja tikai senatora Makartija komisija. Nu, pareizāk sakot, nevis Eleonora, bet PSRS spiegs Stetinuss, kurš viņu drātēja. Rūzvelts klausīja Eleonoru, Eleonoru diriģēja Stetinuss. Un sarunās Jaltā PSRS spiegu bija aš divi- jau pieminētais un vēl Eldžers Hiss. Kurš vēlāk uztaisīja ANO.Savukārt ANO liela pateicība par Āfrikas dekolonizēšanu un asiņaino  haosu, kurš tur tagad valda

Musulmaņu terorismu radīja PSRS, tie bāleliņi tika apmācīti PSRS. Islamam terorisms galīgi nebija raksturīgs, 

9 2 atbildēt

Dž.Orvela grāmatā "1984" ir ļoti saprotami un precīzi pierādīts, kā, kāpēc, un kam vajadzīgi kari. Karš ir mūsu civilizācijas realizācijas sastāvdaļa. Tie bija un būs, kamēr pastāvēs mūsu civilizācija. Diemžēl.

Viss šis raksts ir tikai par to, kurš karo labāk, vairāk, tb par kara kvalitāti. 

es ticu, ka dvēsele pārdzimst, un ticu, ka pastāv ne tikai mūsu realitāte un Visums. Ticu, ka tie, kuri cilvēka dzīves laikā nonāk līdz pacifismam, noteikti pēc nāves nepārdzimst kā cilvēki šeit uz Zemes mūsu civilizācijā, jo tas ir augstāks, tīrāks apziņas līmenis. 

5 0 atbildēt
Vai vari man sniegt avotus uz kuriem tu balsties?
8 3 atbildēt

Tādus murgus var sarakstīt tikai slims vai Antonijas ielas piegulētājs! Pastāsti mums TheLatvian RE par Krievijas varoņdarbiem Afganistanā 80 ajoa gados, kad tika nežēlīgi iznīcināta valsts inteliģence, izvarotas sievietes un pazemoti mazi bērni! Pastāstipar krievu nezvērībām Vjetnamā, kur zem aizstāvju aizsega karavīri šāva uz nebēdu bez jebkādas atbildības. Pastāsti par krievu agresiju neatkarīgajā Ukrainā, kur cilvēkus krievu iesūtītie noziedznieki, cietumnieki un deģenerāti vienkārši šāva izklaides pēc. Tagad par Sīriju, ko tu pieminēji- krievu bumbvedēji regulāri bombardē skolas, slimnīcas, dzīvojamās mājas un Asada pretiniekus, kas cīnās pret islama valsts kaujiniekiem. Varu vēl pieminēt Čehoslovākiju, Ungāriju, Poliju, Gruziju, Moldovu, Čečeniju, kur krievi ar nežēlestību iznīcināja miljoniem cilvēku. Un tu vēl te vaino ASV. Aizej uz tualeti un izvemies! emotion 

13 8 atbildēt

Paldies tev par rakstu. Redzēju nesen intervijas izgriezumu no FOX news, Šķiet ka tā bija Hārvardas Universitāte. Un viņiem uzdeva parastu jautājumu: Kas ir bīstamāks - NATO vai ISIS? Lielākā daļa atbildēja NATO, jo izglītotiem cilvēkiem dalec kas notiek. Kanāls FOX sāka smieties un izņirgāties, ir acīm redzams kas notiek. No ASV uzradās pietiekami daudz studentu aizstāvji, kas visu arī pamatoja ar faktiem.  Latvijas problēma ir tā, ka mums grūž visu šo saucamo propagandu pa visām vietām iekšā. Saki vārdu KRIEVS, un nevienam vairs nekas neinteresē. Tikko tvnet bija raksts par to, ka "Mēs arī bēgtu" nav pareizi. Protams, ka nav, bet fakti ir pilnīgs bullshits un lūk tur viss ir sagrozīts un vēl paspiests uz emocijā "ja tu nepiekrīti, tad tev nav dvēseles". Tā, ka pra sliktajiem komentāriem vari nesatraukties, malacis par rakstu. 

8 3 atbildēt

Kadafi to varēja atļauties, mētāties ar naudu, bagāta valsts. Padomju savienība arī to varēja, nu vismāz tā uzskatīja. Galu galā pārrēķinājas un sabruka. 

Gribu redzēt kur Latvija ņemtu līdzekļus, lai nodrošinātu bezmaksas izglītību, ārstniecību, pabalstus utt. 

3 0 atbildēt

Cik interesantas domas - žēl, ka ko tādu daudzi cilvēki nespēj pieņemt...

8 6 atbildēt

Būsim reāli tu esi te kaut ko sasapņojies, vienreiz kāds no šitādiem dirsējiem kā tu būtu tad reāli sācis kaut ko darīt, mēģinātu veidot apvērsumu, mainīt kārtību, bet neviens neko nedara, vieglāk internetā pakratīt krāniņu "es tur to darītu, tad šito, viss būtu labi, es tur par visiem rūpētos" utt. Kādreiz arī saņemies un pats kaut ko dari, nevis paņem izdari secinājumus no safabricētām ziņām un teiktu ko tu darītu savādāk, sāc to darīt un tici man daudzi pievienosies tev, galvenais kādam ir to visu aizsākt.

4 3 atbildēt

Pie visa vainīgas ir ASV, paldies un uzredzēšanos!

1 0 atbildēt

vot, a tu esi nozombēts sheeples! Aitu cilvēkiem tipiskā domāšana: tie, kuri ir pret ASV un rietumiem ir Krievi. nebūs!!!

0 0 atbildēt

Krievi par savām tiesībām cīnās citās valstīs, jo savējā viņiem nav nekādu tiesību.

0 0 atbildēt

Kārtējais propogandas malks bezsmadzeņu idiotiem...  emotion 

7 8 atbildēt

Nu gan autors ir aizmurgojies - ASV karoja Vjetnamā un Korejas karā pret krieviem - slikti. ASV nepalīdzēja karot Ukrainai un Gruzijai pret krieviem - arī slikti. Tad ko tai ASV darīt - karot vai nekarot, ja slikti ir gan šā, gan tā.

6 7 atbildēt

Kā Klintons, kurš Serbiju bombardēja?

0 1 atbildēt
Ja, es esmu natural ruski. Kas tevs nepatik?
0 3 atbildēt