local-stats-pixel fb-conv-api

20 lietas, kuras jāpārstāj darīt restorānā jeb kā nenokaitināt viesmīli!7

46 6

Ja vēlies saņemt laipnu apkalpošanu, der zināt, kā nenokļūt viesmīļa melnajā sarakstā nepieklājības vai nezināšanas dēļ.

Viesmīļi par spīti nogurumam un citiem faktoriem skraida apkārt, lai pienestu tev maltīti un nodrošinātu patīkamu laiku restorānā, tāpēc nav pieņemami pret personālu izturēties nepieklājīgi.

Lūk, kas ir jāpārstāj:

Par galda etiķetes noteikumiem lasi šeit.

46 6 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

 emotion 

4 0 atbildēt

Kulturālam cilvēkam pat prātā nevar ienākt visas izdarības kuras pieminētas rakstā. 

3 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

4. un 5. - bulšits. Es pasūtīšu to, ko vēlos, nevis to, ko iedomājas kaut kādi "etiķetes speciālisti". Un pasūtīšu desertu vispirms un karbonādi pēc tam - jo Man Tā Garšo un Es Tā Vēlos ēst. Viesmīļa darbs ir piedāvāt, ieteikt un atnest, nevis šņaukāties par manu izvēli. Un ja man garšo gaļa ar kafiju, tad es ēdīšu gaļu ar kafiju. 

Joprojām brīnos par dzeramnaudu fenomenu. IMHO tam viesmīlim par darbu maksā algu, ne tā? A santehniķim, sētniekam un skolotājam kāpēc nedod dzeramnaudu? Viesmīļi ir kaut kāda izredzētā kasta, kam obligāti pienākas dzeramnauda un pret ko jāizturas kā pazemīgam kalpam pret smalku kungu? 

Pārējais te sarakstītais pārsvarā ir normāla civilizēta cilvēka ikdienas uzvedība. 

1 0 atbildēt

😉

0 0 atbildēt