local-stats-pixel fb-conv-api

12 gadus veca meitene kļuva par jaunāko māti Lielbritānijā22

167 3

Par jaunāko māmiņu Lielbritānijā ir kļuvusi divpadsmit gadīgā skolniece. Un par jaunāko tēvu ir kļuvis viņas draugs, kurš ir vecāks par viņu tikai par gadu. Kā ziņo The Daily Telegraph, viņa dzemdēja meitu Londonā. Bērna svars bija 3,1 kg. Pāris iepazinās pirms gada, un pagājušajā vasarā meitene, kas tajā laikā bija vienpadsmit gadus veca, uzzināja,ka ir stāvoklī. Jauniešu mātes un tevī pilnībā atbalsta bērnu izvēli veidot ģimeni.

Skatiet zemāk arī video.



167 3 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Bērniem bērni!! Nesaprotu smieties vai raudāt... Murgs...
57 0 atbildēt
Ak, Jēzus, kādēļ bērniem reproduktīvie orgāni sāk strādāt tik agru, un kādēļ tiem seksuālas tieksmes rodas tik ātru. Nu WTF.
37 0 atbildēt
Atbalsta? Uz ko si pasaule iet?
31 1 atbildēt
Haha un kašķu vecene aniii7 vēl ar mani gari diskutēja,ka manos 20 gados ir absurdi būt par māti.
23 0 atbildēt

tas pat ir pretīgi. Bērnam bērns...

23 0 atbildēt

 emotion 

19 0 atbildēt

vecos laikos tā pat notika šitādas lietas, nebija interneta lai par to visi zinātu + to uzskatīja par lielu kaunu tādēļ arī slēpa.  emotion  pašam zināms gadījums kad māte savu 13 gadīgo meitu izpardeva arzemniekiem. Tas bija 90 sākumā. Normāli tas nav, bet notiek tādas lietas arī pie mums.

12 0 atbildēt

Jā, te nu ir ko padomāt. Bērnam bērns. Taču meitenes skats bēdīgs. Varbūt tikai tagad sapratusi, kas ir noticis, ka bērnība jau ir beigusies 12 gados, ka spēles ar lellēm ir beigušās, un nu sākusies pieauguša cilvēka dzīve, kurai vēl nav gatava.

9 0 atbildēt

Bērnam bērns!

4 0 atbildēt

Lielbritānijā ar sociālajām lietām ir daudz lielāka kārtība, nekā mūsu valstī. Ir neiespējami, ka uz visu valsti neatradīsies kāds, kas ir "citādāks" un nedarīs lietas, kas ir nepieņemamas pārējai sabiedrībai. Un tas ir labi, citādi tas nozīmētu, ka cilvēces personību spektrs ir sašaurinājies ieprogrammējama robota līmenī.

Meitene - cirve. Apzināsies savas darbības sekas relatīvi drīz. 

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Ja patītu laiku uz dažiem gadiem atpakaļ, pati sabiedrība kaunētos par tādiem notikumiem, kas notiek apkārt..nu vienkārši neiedomājami tas būtu! emotion  emotion 

3 0 atbildēt
Puke ... bha..
2 0 atbildēt

Stupidity, taking it to whole new level...

0 0 atbildēt

Liktenja ironija,ka tas notiek pie iedomigajiem britiem ar vinju ,,perfekto zocialo,, dienestu.

0 0 atbildēt
Nositiet to kuci. Taada da*ne cik samaitatam jabut lai 11 gados taisitu ciki briki!
3 5 atbildēt