local-stats-pixel fb-conv-api

10 lietas, no kurām jāatbrīvojas, lai būtu laimīgs11

120 0

Kad tu pārstāj darīt nepareizās lietas, atbrīvojas laiks, lai darītu to, kas tevi dara patiesi laimīgu. Tātad , no šodienas…

Pārstāj atlikt savu mērķu sasniegšanu

Kamēr daži cilvēki sapņo par panākumiem, citi pamostas un cītīgi strādā, lai tos sasniegtu. Kad darbība un pārmaiņas ir visvairāk nepieciešamas, tām bieži pretojas. Saņemies un ievēro disciplīnu! Kaut ko atliekot uz vēlāku laiku, tā izpildi padara tikai grūtāku un atbaidošāku. Nesāksi šodien, neizpildīsi līdz rītam. Nav nekā stresaināka par ilgstoši nepabeigtu darbu.

Noslēpums virzībai uz priekšu ir sākums. Sākums pats par sevi parasti ir pietiekams, lai dotu vajadzīgo impulsu un bumba sāktu ripot. Tātad, aizmirsti par finiša līniju un koncentrējies tikai uz savu pirmo soli. Saki sev: „Es izvēlos sākt šo uzdevumu ar mazu solīti.” Visi šie mazie soļi sasummēsies, un tu visai drīz pamanīsi pārmaiņas.

120 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Pārstāj sedet pie datora emotion

20 0 atbildēt

protams, protams "dari to, pārstāj šito" tā teikt jau visi var ^_^

8 0 atbildēt
I avatarsI

''Uzmanies no garīgām sarunām ar sevi pašu'' - tas ož pēc sekluma, bez šādām pārdomām nav iespējams sevi pilnveidot, prioritāšu uzstādīšana, uzvedības izmaiņas un tādā garā, jo to var darīt tikai paliekot vienatnē pašam ar sevi. Sevi nav jānoniecina, bet objektīvi jānovērtē un jāpieņem rezultāts un jādomā kā to uzlabot.

4 0 atbildēt
X avatarsX

SPAIS

3 2 atbildēt

Pārstāj elpot emotion

1 0 atbildēt

Parstaj attiecibas ar sievieti

2 2 atbildēt

taa jau vinsh i!! emotion

0 0 atbildēt

Atbrīvojies no naudas un visas problēmas pazustu. Nauda tik taisa problēmas. Cilvēki dara darbu nevis nauda. Bet ka jau vienmēr kāds grib būt varenāks. Un tad izdoma veidu kā pārējos sev pakļaut. 

0 0 atbildēt

Jāatbrīvojas no vecā telefona, lai var nopirkt jaunu emotion

0 0 atbildēt

Citiem vārdiem, pārstāj darīt jebko, kas jau no evolūcijas sākuma mudināja un sekmēja cilvēces attīstību.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt