local-stats-pixel fb-conv-api

10 gadīga meitenīte instagrama dēļ bija gatava uz pašnāvību.17

176 0

Atcerieties, ka iespējams kādam Jūsu joki var šķist ne pārāk smieklīgi un pat aizskaroši…

176 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Vispirms vecākiem derētu padomāt par ēdienkarti [abiem! mammis arī ar dubultzodu] un par regulāru sportu visai ģimenei. Nav normāli, ka 10 gadus veca meitene ir tāds pelmenis. Tikai nestāstiet, ka viņa [un pārējie resnie] ir tik baisi slima, ka nekādi nevar sportot un nerīt. Pa kādam vairogdziedzera mazspējas slimniekam gadās starp resnajiem [bet par slimajiem tomēr pārāk neņirdz], bet nomācošajam vairākumam mute kust nonstopā.

Latvijā gan arī tālu nav jāmeklē - paskatoties jebkurā peldvietā, mīksti un ļumīgi bērni nav retums. 

25 1 atbildēt
Vispār instagrams nav domāts nepilngadīgiem skuķēniem, jo tur ir daudz 18+ vietnes un bildes tā kā tur ir tikai no 18 gadiem, instagrams nav priekš 10 gadīgiem bērniem, tākā tur bērniem nevajag līst vai publicēt savas bildes.
19 0 atbildēt
Ne tikai vinja, bet visa vinjas ģimene ir diezgan nepievilcīgi. Un norijusies kā sivēns, mutere tāda pati, sabarojusi gani sevi gan meitu. Visi vainigi, jo paši nesūda negrib darīt rik raudāt un vainot citus. Ja tu nepatic citiem tad tā ir tava problēma nevis citu. Biomusors kārtējais.
15 1 atbildēt
Da ko? 43% domā,ka nav ugly. Man tur būtu 99% Hell yeah un 1% hell nah ko drošvien māsa būtu uzspiedusi.
14 1 atbildēt
Īstenībā arī šeit spokos lielai daļai auditorijas ir jāaizdomājos par to, ko viņi raksta komentāros. Piemēram, spilgts piemērs ir par Super Aņu, kur izskanēja tik daudz negatīvu komentāru par meitenes izskatu. Jā, liekas, kas tur tāds, uzrakstīšu vienu komentāru, nekas jau nebūs. Bet patiesībā tas viens komentārs, pat neapzināti izteikta piezīme var iedzīt tādos kompleksos, ka tie vēl gadiem ilgi sēdēs zemapziņā un grauzīs,traucējot normāli dzīvot, veidot attiecības ne tikai ar pretējo dzimumu romantiskā ziņā, bet vienkārši ar apkārtējiem cilvēkiem. Tā kā šeit liela daļa ir skolas vecuma bērni, tad arī ieteiktu aizdomāties par šo lietu, jo emocionālā vardarbība ir ļoti sāpīga lieta, īpaši bieži ar to saskaras skolā. Pat šķietami nevainīgs joks spēj ietekmēt ļoti daudz, tāpēc labāk trīsreiz padomāt pirms to izteikt. Pati ar to esmu saskārusies,vēl tagad pēc skolas beigšanas tas sāp.
11 0 atbildēt
Sāpīgi...
9 0 atbildēt
Bla tāpēc socialie tikli nav priekš maziem perdeliem skarbi bet taisnība. Paši izvēlas savu likteni.
9 0 atbildēt

Izskatās pēc Angļiem tur visi tādi neizteiksmīgi  emotion 

8 0 atbildēt
Katram ir savi plusi un mīnusi. Piemēram Viens var būt skaists, ar sliktām sekmēm. Bet otrs "neglīts" (it kā ), ar labām sekmēm. Mēs arī esam savādāki, un tas padara mūs īpašus, lielākā daļa to nepamana. Katram cilvēkam ir savi kompleksi. Cits pasmieties, bet kādam tas liks ienīst sevi.
5 0 atbildēt

Nu jā. Meitene izskatās pilnīgi normāla. Tie kuri apsauka citus par neglītiem lai paskatās spogulī un noskaidro kurš ir vislielākais neglītenis.

4 0 atbildēt
Nu meitenīte tāda savāda, nav jau nekāda skaistule, bet katrā cilvēkā ir kas extra skaistsemotion)
2 1 atbildēt

Resns vai nē, 10 gadīgs Instagramā vai nē, neviens nav pelnījis nepamatotu apsmiešanu publiskajā telpā. Šķiet visi koncentrējas uz iemesliem, kāpēc meitene ir pēc sabiedrības standartiem neglīta, vajadzētu koncentrēties uz tiem indivīdiem, kas ļaunprātīgi apsmej cilvēkus publiskajā vidē. Nav sliktu seku vienreiz, apsmējējam "skola rokā". A bully has been born. Bērna psihi ievainot ir elementāri.

0 0 atbildēt
Esmu VIKTORIJA un es esmu šokā.😮
0 0 atbildēt