local-stats-pixel fb-conv-api

10 Visbiedējošākās lietas41

617 3

Kas rada bailes Tevī?

Ikviens cilvēks baidās no kaut kā, no vienas lietas vai citas, kāds, varbūt teiks "Nē, es esmu bezbailīgs!", kas varētu liecināt par to, ka šis cilvēks ar savām īstajām bailēm vēl nav saskāries. Tas ir cilvēka dabā - reaģēt uz briesmām vai ļaunumu, kas varētu kaut kādā veidā ietekmēt mūs. Dažkārt, briesmas, kas izraisa draudu sajūtu ir tādas, ko paši nevaram kontrolēt, piemēram, dabas stihijas, parādības.

Pēc definīcas. bailes ir emocijas, kuras piedzīvot var ikviens, redzot, dzirdot vai jūtot briesmas, kas tuvojas. Šīs emocijas spēj radīt trauksmes un nemiera sajūtu daudzos indivīdos. Kā zināms, saskaroties ar bailēm, cilvēka reakcija var atšķirties, piemēram, stāties pretī briesmām un cīnīties vai bēgt, ko kājas nes.

« 1  2  3  4 »
617 3 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Man ir bail no divām lietām tumsas un zobārdstiem.... kapēc no tumsas ? nu nekad jau nevar zināt cik tajā tumsā slēpjas zobārsti emotion

48 0 atbildēt

Ir arī tāda fobofobija - bailes no bailēm.

15 0 atbildēt

Šie visi ir nieks salīdzinot ar to, no kā es visvairāk baidos.. emotion Dēles. Mazas, gļotainas, asini sūcošas. fui. b*a. emotion emotion

10 0 atbildēt

Man ir Anatidaefobija..  bailes no tā, ka kaut kur pasaulē ir pīle, kura mani vēro emotion

9 0 atbildēt

Kalbasņikofobija-bail no basiem pārbagātiem "mūzikas bezstiliem"  jeb tuciniekiem

9 0 atbildēt
Man ir arahnofobija. Ja man uzlistu virsū kāds zirneklis; apmizstos, apsirstos un uzstādītu jaunu kliedziena rekordu.
7 0 atbildēt

12. Jāā, maza radībiņa emotion

6 0 atbildēt
Man nav neviena no šīm fobijām...es baidos no vientulības un no tā, ka tuviniekiem var notikt kaut kas slikts.
6 0 atbildēt

"Mēdz būt gadījumi, kad cilvēkiem parādās tieksme/vēlme lekt lejā no šī augstuma."

Un man likās, ka tikai man vienīgajam rodas tāda pašnāvnieciska dīvainība, nonākot augstumā.

3 0 atbildēt

10.  nespētu kādu atstāt vienaldzīgu emotion

2 0 atbildēt
Neviena no minētajām lietām neizraisa bailes.. Negaisa laikā smejos, zirnekļus un čūskas ņemu rokās,no tumsas arī nebaidos, žurkas emocijas neizraisa. Krč ar mani lkm kkas nav labi. emotionemotionemotionemotion
1 0 atbildēt

kā sauc bailes no ūdenszālēm?

1 0 atbildēt
Man bija bailes no tumsas pirms sāku skatīties šausmu filmas.Tagat mazliet ir bail no augstuma.
1 0 atbildēt

Vajadzētu atšķirt tās bailes, kas robežojas ar piesardzību, no tām fobijām, kas neļauj novērtēt briesmas vai adekvāti reaģēt uz tām. Manuprāt, fobijas vismaz dažreiz ir iedzimtas.

Bilžu teksti bieži neveikli, sevišķi pēdējo.

1 0 atbildēt

      Bailes man ir no daudz kā,kas šeit ir minēti.Tik atdzīties bieži, it sevišķi sabiedrībā ,negribas.Bet daudzas,no šiem,izraisa pretīguma sajūtu nevis bailes.Lielisks raksts++

1 0 atbildēt

Man ir - no tumsas, no zirnekljiem, no lidoshanas, augstuma un aatruma emotion

1 0 atbildēt

izlasot šo rakstu rodas sajūta, ka mazāk lietu pasaulē no kurām cilvēks nebaidās, nevis otrādi. no nāves arī baidās, taču tas ir neizbēgami. Gudrs cilvēks baidītos visu dzīvi no tā ko nevar izbēgt? emotion Ja jā, viņš nekad nav un nebūs gudrs. Varam izvirzīt hipotēzi - intelekta līmenis proporcionāli fobiju daudzumam. Ja pirmais slīd uz leju, otrais kāpj uz augšu. Thats all folks.

man nepiemīt neviena no šīm fobijām. Bailes kā aizsargmehānisms rodas no situācijas un tās konkrētas analīzes / izvērtējuma. Varbūt jums nav bail lekt no liela augstuma ūdenī savā piemājas dīķī, taču baidāties to izdarīt kādā citā peldvietā. drošības sajūta un pārliecība par situācijas kontroli nosaka baiļu un adrenalīna daudzumu smadzenēs. Protams, jo vairāk baidies, jo vairāk adrenalīna saņem. Man nav bail no zirnekļiem bet ja man būtu jāpaņem viens no pasaules indīgākajiem tarantuliem rokās, visticamākais es no tā atteiktos, jo tam man dots veselais saprāts. Citi teiks ka man ir bail? atsaucos uz pirmo rindkopu.

2 1 atbildēt
man ir bail no naves un tumsas, paniskas bailes no augstuma un zirnekliem :d
1 0 atbildēt

Nezinu vai tas ar vecumu vai kaa savaadaak naak, ja agraak nobiistoties Es sastingu, tagad turpinu iziet no situacijas nemaz nenoraustoties. Buutu interesanti palasiit kaa bailes iedarbojas uz cilvekiem klustot vecaakiem vai ka uz dazhadiem cilvekiem tas viss iedarbojas. vnk gribas izprast kas iisti un kaapec ir mainijies.

1 0 atbildēt

Man ir bail no visa iepriekšminētā... tad man laikam... ir ___fobija. emotion

0 0 atbildēt