local-stats-pixel fb-conv-api

Stukači Latvijas sabiedrībā38

59 45

Cau. ir laiks parunāts par stukaciem. Visi zin ka par tadam lietam cietuma bez sekām nepaliek. bet LAtvijas pilsonis sak parversties par maksimāli stukaciem minesim paris piemerus!!!

59 45 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

Apskatot tavus rakstus, nepārsteidz tavi uzskati. 

Dzērājs, mazohists un huligāns. Deģenerāts.

Tev patīk skolā smerdbumbu nolikt, un pēc tam mājās krist ceļos un lūgties žēlastību muskuļotai kundzei ar pātadziņu? 

25 0 atbildēt

Sliktākais raksts, kādu esmu lasījis pēdējo 15 gadu laikā.

23 0 atbildēt

1. Sāksim ar to, ka ne kurš katrs var  "pastučīt ar reģistratoru" -reģistrators vispirms pašam jāreģistrē. Sūdzēsies ar materiālu no nereģistrēta aparāta - tevi ignorēs vai uzliks sodu par nereģistrētu aparātu.

2.  Pirmā dzirdēšana, ka ir kāds, kurš speciāli sūta draugiem, kuri pēc tam vēl speciāli publicē nepareizo parkingu. Paša pieredze? Labākais risinājums - parkoties normāli. Nebūs jāstukačo nevienam. Besī arā cilvēki, kas slinkuma dēļ nostājās ta, ka citiem nav kur apstaties vai ielien invalīdiem paredzētajās stāvvietās. Izņemums ir stajankas pie dauddzīvoklenem - tur gan stukaču netrūkst.

3. Cik zinu kojas un koju ballītes- ja tās ir teķa vai profenes kojas - khem tur vispār alkoholam teorētiski nebūtu jābūt. Un ja jau jaunatne neprot atpūsties ta, lai netraucē citiem - vai nevar būt tā, ka ļaunie stukači jau 10x lūguši būt klusākiem, bet pieriebies, ka viņsu neņem vērā vai nodirš? Savukārt, ja runa par socenēm - nu camoon, zinu, kādas tur ir "atpūtas un ballītes" - gimenēm ar maziem berniem nav jāskatās uz kautiņiem un mats jāklausās.

5. Portālam ir noteikumi. Tos viegli var atrast. Ja noteikumi nav pārkāpti - loģiski, ka norādīs, ka nekas nav pārkāpts. Ja šķiet, ka noteikumos būtu jāievieš, ka jāaizliedz kaut kas amorāls autora izpratnē - notin lapu uz leju un spied uz iesniegums par pārkāpumu un izstāsti, kas uz sirds.

20 1 atbildēt
3. Punktā pareizi darīja! Salagām jāmācas nevis jāpļēguro pa paģikiem un jākaujas ar penšiem!
10 0 atbildēt
tā jau likās ka šī raksta autors esi tu emotion jau kuro najuy reizi saku, izlasi noteikumus un tikai tad sāc kko pukstēt, pats nemāki taisīt rakstus, pats vainīgs, nav ko taisīt tādus mēslus. beidz čīkstēt kā kaut kāds pajoliņš, apsaukā visus par resniem utt.
10 1 atbildēt
Raksta autoram ir nopietnas galvas problēmas... Pēc izlasītā varu secināt, ka pašu kāds ir “nostučijis”.
9 0 atbildēt

lohs tu esi un tavs raksts ir mēsls

9 1 atbildēt

Izliekas, ka autors ir pilnīgs deģenerāts.

9 1 atbildēt
Sūdzēšanās par lohiem nav tā pati stučīšana
8 0 atbildēt

Autist,iemācies rakstīt!

8 0 atbildēt
Vismaz par komentāriem var ierēkt, vakara humors. Paldies. emotion
8 0 atbildēt
Stuka4!!!!
7 0 atbildēt

Pamācies spokus  emotion 

https://i.imgur.com/3cHoUi3.jpg

7 0 atbildēt
Mjā. Te nu redzam, kas notiek, ja sakrusto aitu ar ēzeli. Sanāk Stasiks.
7 0 atbildēt

Tu neesi Latvietis, vai ne?

7 0 atbildēt

Intelekts kopa ar pareizrakstibu spragst pa ausim lauka !

6 0 atbildēt

karoč, autors grib visiem dirst uz galvas, bet baidās no sekām,  un tapēc cepās par tiem kas par viņa  nelietībās sūdzas emotion

5 0 atbildēt

Tas pamatojums par kaimiņiem gan bija nevietā - janiešiem vajag izklaidēties, tad brauc ārpus pilsētas un izklaidējies, bet vel labaks ir pamatojums - un dabutu pa galvu par traucēšanu,  es jau saprotu šo augsto iq, bet tad tiktu ne tikai pie administratīvā bet arī prie krimināllietas  un varētu cietumā stāstīt par saviem piedzīvojumiem.

6 1 atbildēt
Nelohijies un netapsi izlohots. Vienīgais pareizais piemērs bija par "savas mātes stučīšanu". Pārējie ir ļoti tālu no pašas stučīšanas definīcijas.
4 0 atbildēt

Kaut kur savos murgos esi sapinies, protams, ka neviens necieš stukačus, bet ir reizes, kad jacīnās par taisnību, Tu nedaudz sajauci dažas lietas. ne + ne -.

Iesaku pārdomāt, kas ir "stukačs" un......

3 0 atbildēt