local-stats-pixel fb-conv-api

Linkin Park solists Česters Beningtons atrasts pakāries.60

Mēdiji ziņo, ka Linkin Park, agrāk arī Stone Temple Pilots solists atrasts pakāries. Palos Verdes Estates policija Losandželosas štatā TMZ nodevuši ziņas, ka viņš atrasts miris ap 9. no rīta ceturtdien. Kā iemesls tiek minēta pašnāvība pakaroties.

41 gadu vecā Četa Beningsa pārstāvis komentārus par šo atteicies sniegt.

Dziedātājs savas karjeras laikā ir bijis solists Stone Temple Pilots un Linkin Park, kur ar savu kliedzošo vokālu papildināja Maika Šinodas repam tādu ņū-metāla tipa hītos kā "In The End" un "One Step Closer". VIņš arī izpildīja vienu nu grupas svaigākajiem singliem, kurš veidots kopā ar Kiiara "Heavy".

Laikā no 2013. -2015. gadiem arī bijis galvenais solists Stone Temple Pilots un solists grupās "Dead by Sunday" un "Kings of Chaos". Solists ir bijis 2 reizes precējies un bija 6 bērnu tēvs. Česteram ir bijusi smaga bērnība, kurā 7-8 gadu vecumā pret viņu ir izturējies vardarbīgi un arī seksuāli izmantojis, kāds vecāks draugs. Izdevumam 'Metal Hammer" Beningtons savulaik ir izteicies, ka šis notikums ir sagrāvis viņa pašapziņu un kā daudzi cilvēki tajā brīdī ir baidījušies pastāstīt citiem par to."

Linkin Park tika izveidots 1996. gadā, savukārt, savu pirmo lielo slavas mirkli piedzīvoja 2000. gadā, kad izdeva albūmu "Hybrid Theory", kurš Billboard topā ieguva otro vietu. Savukārt, pēdējo albūmu Linkin Park izlaida šī gada maijā.

442 14 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Chester Bennington, Chris Cornell, Scott Weiland... emotion

0 0 atbildēt

gadās. 

1 4 atbildēt

Kāds zina kāda hu*a pēc viņš to izdarija?

0 3 atbildēt
« 1  2  3 »