local-stats-pixel fb-conv-api

MacBook datoros atrod monētas5

34 1

Daži kompānijas Apple portatīvo datoru īpašnieki atrod savos datoros monētas. Internetā parādījušās fotogrāfijas un video, kur izjauktās MacBook optiskajās ierīcēs zem plastikāta vāciņa "noslēpta" monēta-parasti divdesmit piecu centu vērtībā.

Kā tās tur nonākušas, neviens nezin. "Es nevaru atrast kādu, kurš zin kādēļ monēta tur atrodas. Manā datorā atrodas 1970.gada divdesmit piecu centu monēta", stāsta viens no MacBook īpašniekiem.

Šādi monētu atrašanas gadījumi portatīvajos datoros fiksēti visā pasaulē. Daži lietotāji runā, ka monētas datoros varēja nokļūt nejauši, kompletācijas procesā. Citi uzskata, ka monētas izpilda fiksatora funkciju pareizai mehānismu balansēšanai un tādēļ tās nekādā gadījumā nedrīkst izņemt.

Ir arī tādi, kas uzskata, ka tā ir kāda Apple akcija, tomēr kompānijas darbinieki nekkomentā naudas atrašanas gadījumus kompānijas datoros.

Izrādās, monētu atrašanas gadījumi MacBook nenotiek pirmo gadu. Gregs Kilpatriks (Greg Kilpatrick) jau 6 gadus atpakaļ YouTube kanālā publiskoja video ar monētu savā portatīvajā datorā.

34 1 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bit.ly/2jq6hUB
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Tas ir easter egg
7 0 atbildēt

Naudas kontrabanda, tikai pēc robežas šķērsošanas dažiem no datoriem aizmirsts izņemt piķi emotion emotion 

5 0 atbildēt

Kāds, kurš pirms pāris gadiem šo datoru licis kopa, sit plaukstas līksmi smejot.

3 0 atbildēt
Kāds pačakarēja mazos muļķus, kuri visam meklē izskaidrojumu emotion
0 0 atbildēt