local-stats-pixel fb-conv-api

Pa domai - Citu domas6

141 0

Vai tev neliekas, ka par tavu dzīvi lemj citi cilvēki? Viņu domas iespaido to, kā tu pieņem lēmumus, bet vai tas ir labi, vai slikti? Lūdzu noskaties, padomā, un uzraksti savas domas.

141 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Visu cieņu par uzdrīkstēšanos - bija patīkami klausīties Tavā balsī un domās. Patiesi liki aizdomāties, lai gan jau tāpat ikdienā galvā regulāri maisās šīs domas. Paldies Tev. emotion

8 0 atbildēt

Sociālais konservatīvisms. Tikai žēl, ka gandrīz lielākais vairaums cilvēku to saista ar "dieviška un nepārvarama spēka" radītu pasauli kurā viņi dzīvo un uztver to kā augstāko patiesību. emotion 

5 0 atbildēt

Zini, ja man būtu tik akla un aprobežota ticība, ka visi to zin un domā tieši tāpat, tad es arī nebūtu taisījis šo video. Bet ja tu kādreiz iziesi un iepazīsi cilvēkus ārpus savu tuvinieku loka, tad sapratīsi, cik dažādi domā cilvēki, lietas, kas tev liekas pašsaprotamas viņiem nav zināmas, vai šķiet aplamas. 

Var jau vislaik sēdēt un domāt "šitas jau ir pateikts, šitas jau ir izdarīts, šito jau visi zin" un neko nedarīt. Bet tad nebūtu daudz grāmatu, daudz mūzikas, daudz ziņu portālu. 

Es saprotu, ka tev tas ir lieki, bet varbūt kādam tas nav, un tur jau tā jēga slēpjas. Viss nevar būt tikai priekš tevis.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt